Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Siandien buvo 4 vairavimo pamoka, ir pagaliau supratau kas kaip po ko biggrin.gif mieste vazinejau be problemu smile.gif ir siaip labai patinka, tik va penktadieni i aikstele ten man sakes blink.gif bet manau prasilausiu, turiu nuostabu instruktoriu 4u.gif laukiu nesulaukiu kada pagaliau turesiu teises drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man visiškai nesiseka važiuoti doh.gif jau vakar taip grybavau tamsoje doh.gif net apsiblioviau,nors instruktorius Darius tai superinis iš kur pas žmogų tiek kantrybės unsure.gif
nusikėliau savo egzaminą 12.23,sako tada atlaidesni instruktoriai būna,bet jei jausiu,kad dar nemoku tai ir vėl neisiu ir tada jau visai neisiu schmoll.gif
labai ilgai vairą susukinėju,tai nuvarė mane į trąsą driftingo biški bigsmile.gif ot adrenalino pakrovė thumbup.gif bet sakė tokiom situacijom sugebu vairą susukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 11 30, 19:40)
o man visiškai nesiseka važiuoti  doh.gif  jau vakar  taip grybavau tamsoje  doh.gif net apsiblioviau,nors instruktorius Darius tai superinis iš kur pas žmogų tiek kantrybės  unsure.gif
nusikėliau savo egzaminą 12.23,sako tada atlaidesni instruktoriai būna,bet jei jausiu,kad dar nemoku tai ir vėl neisiu ir tada jau visai neisiu  schmoll.gif
labai ilgai vairą susukinėju,tai nuvarė mane į trąsą driftingo biški  bigsmile.gif  ot adrenalino pakrovė  thumbup.gif  bet sakė tokiom situacijom sugebu vairą susukti  biggrin.gif

As vis seku temele, nes noriu sulaukt, kada islaikysit smile.gif viskas bus gerai, tas mokymosi procesas labai banguotas- viena syki klaikiai prastai sekasi, kita syki apima euforija, nes viskas puiku biggrin.gif didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Laikysiu egza si sestadieni... ketvirta karta... blush2.gif jetau kaip as bijau...
paemiau dar 5 vairavimo pamokas, bet kas is to, masinoj rankos kojos dreba. Sunku susikaupti, ypac kokioj sankrizoj smegeneles del streso atsijungia, nieko nesuprantu...
pamoku jau esu kokias 25-30 esu pravazinejusi. aikstelei sekasi gerai, bet mieste...
jau nusipirkau vaistinej valeriono tableciu, rytoj ibandysiu per vairavima biggrin.gif
Gal dar ka patarsit ar bent jau palinkesit... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 11 30, 18:54)
įveikiau, įveikiau regitrą clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinu 4u.gif dvi dienas is eiles laikei? vakar neislaikei, o siandien pasiseke? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 11 30, 21:44)

Gal dar ka patarsit ar bent jau palinkesit...  ax.gif

palinkėsim tik susikaupimo ir neskubėt, jaudulys daro savo, ir aš net nepastebėjau, kaip koja pradėjo drebėt ir taip smarkiai. Mintyse vis kartojau- aš galiu, tikrai įveiksiu. iš tikro tai laimės daug priduoda egzaminuotojas- linkiu gauti patį geriausią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 11 30, 22:44)
Sveikos merginos  4u.gif
Laikysiu egza si sestadieni... ketvirta karta...  blush2.gif  jetau kaip as bijau...
paemiau dar 5 vairavimo pamokas, bet kas is to, masinoj rankos kojos dreba. Sunku susikaupti, ypac kokioj sankrizoj smegeneles del streso atsijungia, nieko nesuprantu...
pamoku jau esu kokias 25-30 esu pravazinejusi. aikstelei sekasi gerai, bet mieste...
jau nusipirkau vaistinej valeriono tableciu, rytoj ibandysiu per vairavima  biggrin.gif 

sveika, kada nors vistiek tures pasisekt 4u.gif sekmes Tau 4u.gif jei ne paslaptis, kokios klaidos buvo per neislaikytus egzaminus ir kokiam mieste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eddy-zmona @ 2010 11 30, 22:01)
sveikinu 4u.gif dvi dienas is eiles laikei? vakar neislaikei, o siandien pasiseke? thumbup.gif

laikiau šeštadienį ir šiandien, antradienį. tikrai patariu visom, kad neverta taip laukt tų šeštadienių kaip aš dariau- įtampa daro savo, todėl sąžiningai "prakabėjau" regitros puslapyje visą dieną ir kai pagavau laiką- ėmiau- buvo jau nebesvarbu nei diena, nei valanda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 11 30, 23:07)
laikiau šeštadienį ir šiandien, antradienį. tikrai patariu visom, kad neverta taip laukt tų šeštadienių kaip aš dariau- įtampa daro savo, todėl sąžiningai "prakabėjau" regitros puslapyje visą dieną ir kai pagavau laiką- ėmiau- buvo jau nebesvarbu nei diena, nei valanda. ax.gif

saunuole, kad nepasidavei 4u.gif sekmes kelyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 11 30, 21:44)
Sveikos merginos  4u.gif
Laikysiu egza si sestadieni... ketvirta karta...  blush2.gif  jetau kaip as bijau...
jau nusipirkau vaistinej valeriono tableciu, rytoj ibandysiu per vairavima  biggrin.gif 

Patarciau nebijoti bent viena karta ir tada bus islaikyta mirksiukas.gif nes nera ka prarast, be to jau viskas zinoma kai ne pirma karta tai ko bijot mirksiukas.gif o tableciu geriau bent siandien isgerti, isvis geriausia pries kelias dienas jau pradeti gerti, kad poveikis atsirastu. As irgi imu tablietku, bet pries sankryzas man vistiek atsijungia smegenys, pamirstu ir dairytis, ir net nezinau kokioj miesto vietoj esu (ypac kai tamsu), bet pateisinu save, nes dar tik mokausi. sekmes!! 4u.gif thumbup.gif
Siandien su bendradarbe vaziavau, tai grazu kaip zmogus mato ne tik prieky, bet ir koks pazistamas pro sona pramina ar salutiniu keliu vaziuoja. sakau kad as taip viska matyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu islaikusias 4u.gif is tiesu nelabai svarbu kokia diena laikyti, kazkaip nepastebejau, kad sestadieni butu mazesnis eismas..o gal man taip pasitaike, teko su instruktorium vazinetis prie Regitros savaites dienomis, o laikiau sestadieni, didelio skirtumo nemaciau;
ir siaip bijojau sniego, norejos gero oro, o kai per egza sviete saule, oiiii koks nekoks matomumas buvo, jau geriau sniegelis:)))
man aikstele is pradziu atrode baisiausiai, bet kai ja perpratau, buvo viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2010 11 30, 20:23)
Siandien buvo 4 vairavimo pamoka, ir pagaliau supratau kas kaip po ko biggrin.gif mieste vazinejau be problemu smile.gif ir siaip labai patinka, tik va penktadieni i aikstele ten man sakes blink.gif bet manau prasilausiu, turiu nuostabu instruktoriu  4u.gif laukiu nesulaukiu kada pagaliau turesiu teises drinks_cheers.gif

As po pirmos pamokos visus kankinau savo klausimais besiaiskindama kaip ten kas po ko biggrin.gif nes antroj buciau vel visiskai grybavus, o man reikia susisisteminti info. bet negaliu sakyt, kad jau be problemu mieste vazineju ax.gif dabar dar visokiu fintu draugai parodo kas kada gali buti su masinyte. Ir pati isivaizduoju, kad kai ratai sukasi tai ir variklis veikia ir isivaizduoju visokiom situacijom kas gali nutikti. rolleyes.gif bet vistiek man noretusi dar labiau isigilint i ta visa veikima. biggrin.gif
jauciu ir mane tuoj i aisktele vys... eisiu ziema ne zibuciu ieskot, o grybaut. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 30 lapkričio 2010 - 21:31