Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Ansia @ 2010 12 01, 12:01)
Sugalvojau nauja paslauga reikia vairavimo psichologo    ax.gif ir paklausa yra  biggrin.gif
arba psichologams eiti dirbti vairavimo instruktoriais, vat cia tai butu super  rolleyes.gif  as tokio noreciau

lotuliukas.gif Realiau butu jei vairavimo mokyklu valdzia keltu savo dabuotojams reikalavimus ir del elgesio bei keltu ju kvalifikacija organizuodama kokius mokytoju, bendravimo kursus... Juk ne taip paprasta mokyti, cia yra didziule psichologija. Isivaizduokit nueinat visurinej mokykloj i klase ir nuo ko pradesit? Mokyti yra didelis darbas. Net manau kad siuo atveju, kai mokomi suauge zmones, daug tu kursus ir nereiketu, gal uztektu keliu paskaitu. Prisimenu mums univere deste zmogiskuju santykiu kursa ktu soc. mokslu dekane; ten daugiau apie darbdavio ir darbuotoju santykius, bet labai tiktu ir instruktoriams thumbup.gif Galetu juos priimineti bandomajam laikotarpiui o paskui susirinkti atsiliepimus is mokiniu, kviestis ir kalbetis kas gerai, o kas ne. Bent jau as taip daryciau jau buciau direktore. biggrin.gif nors senius iprocius ismusti sunku, bet del darbo vietos man turetu stengtis. didis.gif
Atsakyti
Mano pirmasis instruktorius buvo toks, kad bijojau rytdienos, nes reikejo eiti i vairavima (tiesa turejau su juo tik dvi pamokas, paskui visai meciau vairavima), o to, su kuriuo baigiau kursa jau pradedu ir pasiilgti, haha, net vyras juokias is manes, sako, jauciu savo instruktoriuko pasiilgsi, sakau, kad tikra tiesa tongue.gif nors nuo pabaigos praejo tik savaite biggrin.gif o instruktoriui sakiau, kad pas ji ejau jau kaip i darba ir turbut reiktu dar karteli kursa pakartoti biggrin.gif
pradedu tiketi, kad kai kurie instruktoriai sumenkina mokini, kad tas blogiau vairuotu, nepasitiketu savo jegomis ir imtu kuo daugiau papildomu pamoku..
as saviskio pasiklausiau, kaip jus turite kantrybes trintis su tokiom nemoksom, kaip as, ar kiti mokiniai, o jis man sako...o man tai labai patinka g.gif neveltui zmogus turi virs 30 metu stazo ax.gif
Atsakyti
Aš važinėjau su labai jau viso miesto išgirtu instruktorium rolleyes.gif ,nu ir ką,nu ir beveik nieko unsure.gif -jis viską parodė,pasakė,paaiškino vieną kartą!!!!!!!,o paskui jau mano bėdos,kad neatsimenu doh.gif ,negaliu taip sakyti,kad jis blogas instruktorius,nu ne,bet jis pagrinde tik dūsaudavo šalia manęs sėdėdamas,arba bišky padainuodavo doh.gif,arba visokius nutikimus pasakodavo doh.gif,nu žodžiu neįspūdingas tikrai instruktorius 4u.gif ,bet po mokyklos baigimo aš pasiėmiau keletą papildomų pamokų iš kitos mokyklos,tai instruktorius papuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,aš labai daug visko sužinojau iš jo per tas kelias valandas,nei per 20val.mokyklinių(unsure.gif),ir šiaip toks fainas žmogus jis-vis drąsino ir drąsino mane kely,jei ką sugrybaudavau,tai jis nedūsaudavo,bet gražiai paaiškindavo kas ir kaip thumbup.gif ,jis sakė:''kad nepamirškim,kad mes visi nuo to pačio pradėjom...''
Atsakyti
blush2.gif O ka tada daryti tiems, kuriems reikia kelis kart pakartoti, kaip pvz. man 4u.gif
mano pirmas toks ir buvo, paklause, ar moku jungti begius, kai atsakiau, kad jungus kazkiek, na tada vaziuojam - tuo ir baigesi manes mokymas doh.gif visa kelia nei zodzio, tiesa, viena karta pamurmejo, kad i sankryza su antru reiktu ivaziuoti biggrin.gif
o tas su kuriuo baigiau visai kitaip elgesi, kartojo tol, kol pamate, kad jau pati sugebu viska kontroliuoti, man to ir reikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 01, 17:27)
blush2.gif O ka tada daryti tiems, kuriems reikia kelis kart pakartoti, kaip pvz. man 4u.gif
mano pirmas toks ir buvo, paklause, ar moku jungti begius, kai atsakiau, kad jungus kazkiek, na tada vaziuojam - tuo ir baigesi manes mokymas doh.gif visa kelia nei zodzio, tiesa, viena karta pamurmejo, kad i sankryza su antru reiktu ivaziuoti biggrin.gif
o tas su kuriuo baigiau visai kitaip elgesi, kartojo tol, kol pamate, kad jau pati sugebu viska kontroliuoti, man to ir reikejo 4u.gif

na man irgi neužtekdavo vieno karto,aš gal ne tokia gabi buvau,kaip visos kitos jo mokinės blush2.gif ,aš tokia durne jausdavausi,kai neatsimindavau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
na jau is karto ir durne, ne durne, tik, kad kiekvienas skirtingai sugeba "pagauti", vienas gi technikos zmogus, kitas gal humanitarinis, o jau instruktoriaus darbas nuspresti, ar zmogui uztenka viena karta pakartoti, o ne siaip sau po miesta pasivazineti,
man irgi reikia kelis kart parodyti, pasakyti, o tada viskas ciki
ir dabar kai prisimenu, kaip man instruktorius sake, sankaba, jungiam begi, rodom posuki, gaziukooo,sankaba, o dabar jungiam antra ir t.t., juokas ima, bet deko viso sito - ismokau moment vairuoti bigsmile.gif bigsmile.gif o kai pramokau - ne zodzio, viska pati biggrin.gif tik sakydavo, geraiii, gerai biggrin.gif
bet kaip maciau, tai jis ten su daug kuo taip cackinasi tongue.gif
Papildyta:
su laiku pajausi kada koki begi reikia jungti, 4u.gif ir siaip daugiau igudziu atsiras; prisimenu, kai dar siaip sau vairavau, oi kokios gatves man baisios budavo, galvodavau, oi, kaip as ten nuvaziuociau, o kiek masinu...o dabar kitaip i visa tai ziuriu, kazkaip ir patikti pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 01, 17:43)
na jau is karto ir durne, ne durne, tik, kad kiekvienas skirtingai sugeba "pagauti", vienas gi technikos zmogus, kitas gal humanitarinis, o jau instruktoriaus darbas nuspresti, ar zmogui uztenka viena karta pakartoti, o ne siaip sau po miesta pasivazineti,
man irgi reikia kelis kart parodyti, pasakyti, o tada viskas ciki
ir dabar kai prisimenu, kaip man instruktorius sake, sankaba, jungiam begi, rodom posuki, gaziukooo,sankaba, o dabar jungiam antra ir t.t., juokas ima, bet deko viso sito - ismokau moment vairuoti bigsmile.gif  bigsmile.gif o kai pramokau - ne zodzio, viska pati biggrin.gif tik sakydavo, geraiii, gerai biggrin.gif
bet kaip maciau, tai jis ten su daug kuo taip cackinasi tongue.gif
Papildyta:
su laiku pajausi kada koki begi reikia jungti,  4u.gif  ir siaip daugiau igudziu atsiras; prisimenu, kai dar siaip sau vairavau, oi kokios gatves man baisios budavo, galvodavau, oi, kaip as ten nuvaziuociau, o kiek masinu...o dabar kitaip i visa tai ziuriu, kazkaip ir patikti pradeda biggrin.gif

ai,kad dar ir tas pirmasis instruktorius su savo dūsavimais mane atrodo,kad smukdydavo žemyn...,kad oj kaip tu čia važiuoji,o,kad paaiškint,tai ne,savęs neapsisunkindavo doh.gif
Atsakyti
cia vienas is tokiu, kuris atvazineja valandas, o ka tu ten moki, ar mokesi - jam visiskai dzin ir taip gaus atlyginima, o mokinys dar ir papildomu paims bigsmile.gif o i mokinio psichologine busena jam dar labiau dzin:))))
Papildyta:
o as kaip tik visai i ta galinio vaizdo veidrodeli neziuredavau g.gif tik tada, kai reikejo parkuotis prie kokios sienos, ziurejau, ar ji dar toli g.gif ir i soninius matyt per mazai ziuredavau, net per egza gavau pastaba, kad ateity dazniau ziureciau i veidrodelius, kazkur skaiciau, ai, neee, viena moteriske prie Regitros sake, kad neislaike, nes nepaziurejo ar per mazai paziurejo per veidrodeli, matyt kai keite juostas..gal dar kokiu klaideliu susidejo, nespejau issiklausineti blush2.gif
Atsakyti
Gal galit kas mane apsviesti,kaip vyksta mokyklinis vairavimo egzaminas? 4u.gif kaip paprasta pamoka,ar jau grieztai-nieko nepadeda,tik klaidas suskaiciuoja ir liepia papildomas imti? biggrin.gif
Atsakyti
Man aiskinama, kad galinis veidrodis reikalingas tik tada, kai aplenki masina, ziuri i ji ir kai pamatau lenkiamos masinos priekines sviesas gali grizti i pirma juosta. Visas kitas ziurejimas-per soninius veidrodelius ir galvos pasukimas.
Atsakyti
Aha, teisingai, Jovita, buvau pamirsus blush2.gif
Nu bet jau siandien eismo salygos! vaziavot siandien? siaubas baubas, per stikla nesimato, liniju nera, varai mazdaug gatvej. doh.gif o dar sniegas maisosi, provezos.. mega_shok.gif labiausiai norisi nusisaut del valytuvu neefektyvumo.
Atsakyti
merginos, kaip ismokot aikstele? antra pamoka ir toki gryba pjaunu, net paciai pries save geda, nors apsiverk verysad.gif
Atsakyti