neessttaa, gal pabandyk pasiskambinti i Regitrą arba blogiausia, nenueik i egzamina
Sveikos gyvos
nu ir kas siandien per diena
nenusiminkit, panos, kita karta islaikysit
o as toki gryba pjoviau aikstelej, kad oi oi oi
i t formos sankryza niekaip nesugebejau ilisti
jau pradedu galvoti, kad to taip neismoksiu..
neessttaa, gal pabandyk pasiskambinti i Regitrą arba blogiausia, nenueik i egzamina
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 20, 19:45)
Sveikos gyvos
oj man su T sankr. irgi buvo vargo, bet dabar be jokiu problemu
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 20, 16:45)
Sveikos gyvos
o jie idomu man nepasakys tada pilna kaina vel moket?nes bus pazymeta kad neatvykau
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 20, 19:24)
.
tikiuosi, kad tą dieną bus vietos ir praktikai, tai nušaučiau iškart du zuikius, bet šitą žino tik instruktorius
Papildyta:
QUOTE(neessttaa @ 2011 01 20, 20:18)
o jie idomu man nepasakys tada pilna kaina vel moket?nes bus pazymeta kad neatvykau 
as i teorijos egza neatvykau labai snigo kamsciai buvo nerealus velavau visa valanda, pasakiau moteriskiai kaip kas, tai uzregistravo po pusval i egza buvo vietu, ir tikrai nereikes moketi kazko ko neprivalai
QUOTE(neessttaa @ 2011 01 20, 17:34)
O ka daryti jei pameciau as ta registracijos numeriuka ir noriu pakeist kita data
(interenetu registravaus)?
Jei ne per velai atsakau
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 20, 18:09)
tai vairuot as moku
QUOTE(Jurgachka @ 2011 01 20, 20:52)
Jei ne per velai atsakau
kai ieinat i ta registravimosi psl, ten reikia ivesti asmens koda ir yra laukelis- 'atsiusti informacija elektroniniu pastu', tai spaukite ta laukeli ir jums ateis e-mail su tuo numeriuku 
Va kur tikra pagalba.
Papildyta:
QUOTE(ellaja @ 2011 01 20, 21:03)
.antrakart kai laikiau tai isvis kliurka gavosi, dar dabar negaliu ramiai prisimint... 
kas gavosi?
Visoms, kurioms teks dar kartą bandyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 20, 22:21)
gavosi taip, kad egzaminuotojas atsiprasinejo manes iki pat regitros ir dar paskui vyrui pasakojo, kas nutiko...jo klaida buvo...deja, protokolas jau buvo uzpildytas...
QUOTE(ellaja @ 2011 01 20, 21:35)
gavosi taip, kad egzaminuotojas atsiprasinejo manes iki pat regitros ir dar paskui vyrui pasakojo, kas nutiko...jo klaida buvo...deja, protokolas jau buvo uzpildytas...

Kaip čia dbr?
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 20, 22:43)
Kaip čia dbr?
ir viską taip paleidot? Labai smalsu kas ten atsitiko. Papasakokit
vardo ir pavardes nereikia.
tiesiog norisi žinoti kaip būna ir ko galima tikėtis.
nenusigaskit tik, cia tik mano tokia karti patirtis
va, kokia mano istorija, visas romanas gavosi
Papildyta:
dar nepaminejau, kad is to liudesio, pamirsau dokumentus masinoj, ir pasiunciau vyra paimt, pati nebegalejau nueit
Visoms, kurioms teks dar kartą bandyti
[/quote]
prajuokinai, net pro asaras sugebejau susijuokti
prajuokinai, net pro asaras sugebejau susijuokti 
Smagu.
jei kažkuriai nesiseks daug kartų išlaikyt, tai dar geresnę turiu
tikiuosi kad neprireiks jos, nei jums, nei man. tfu, tfu, tfu.
Ašaroms vyti reikia susikaupimo ir valios. Man būdavo žiūrėk jau kaupiasi ašaros kai aikštelėj važinėjau, bet žinau, kad su jom tik dar blogiau, tai sakau viskas, susikaupiu.
šiandien padėjo.
Smagu.
Ašaroms vyti reikia susikaupimo ir valios. Man būdavo žiūrėk jau kaupiasi ašaros kai aikštelėj važinėjau, bet žinau, kad su jom tik dar blogiau, tai sakau viskas, susikaupiu.