Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(witalyli @ 2011 01 24, 14:57)
1. Vat būtent ir man tų kuoliukų,gairelių per daug  biggrin.gif ir nesuprantu į kurį tarpą man sako važiuot doh.gif
2. O dėl tų kas kaip neišlaikė manau geriau nesiklausyt,nes po to pradedi visko bijot,bent jau man taip  mirksiukas.gif

1. Turbut i ta tarpa, i kuri reikia pastatyti auto. biggrin.gif
2. Tas tiesa, jau buvau apsiraminus, bet paskutiniu metu pasigirsta vis kokiu naujienu.. na bet viskas nuo manes priklauso (tikiuosi kad tik nuo manes). Daug yra ir tokiu, kas islaiko, tai ir as galiu. smile.gif tik truputi nervina tie centimetrai, nes is kur man zinot kiek yra tas puse metro kai i ji ziuriu pro veidrodeli ir budama kairej automobilio pusej kai tikslus tarpas turi buti desinej. zodz... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Kaip sekasi mokintis?

As turiu klausimeli jusu toki. Na yra tokia situacija as su seima gyvenu Svedijoj, ir va dabar treciadieni parskrendu i Lt ir bandysiu issilaikyt teises, na ir ne vienas lietuvis yra sakes, kad viskas gerai leis tau laikyt teises jei esu registruota Lietuvoje, bet as dabar paskaitinejau, kad neuztenka vien but registruotai lietuvoje. Kazin kaip ten yra istikruju jei as esu regitruota lietuvoje, dukra registruota lietuvoje ar leis man laikyt teises, jei as tyliai, ramiai nesakysiu nieko apie tai, kad gyvenu ne lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 01 24, 15:36)
Sveikos merginos. Kaip sekasi mokintis?

As turiu klausimeli jusu toki. Na yra tokia situacija as su seima gyvenu Svedijoj, ir va dabar treciadieni parskrendu i Lt ir bandysiu issilaikyt teises, na ir ne vienas lietuvis yra sakes, kad viskas gerai leis tau laikyt teises jei esu registruota Lietuvoje, bet as dabar paskaitinejau, kad neuztenka vien but registruotai lietuvoje. Kazin kaip ten yra istikruju jei as esu regitruota lietuvoje, dukra registruota lietuvoje ar leis man laikyt teises, jei as tyliai, ramiai nesakysiu nieko apie tai, kad gyvenu ne lietuvoje?

o ar Regitroje klausineja, kur zmogus gyvena? uztenka, kad turi Lietuvos Respublikos pasa, manes asmeniskai nieko del sito neklause, manau nebus problemu 4u.gif
Papildyta:
dar cia kazkuri mergaite del medicinines klausinejo, tingiu ieskoti kur; as ejau eksternu laikyti, tai medicinine ir pirmaja pagalba ejau i pirma pasitaikiusia mokykla, kur tokie kursai tuo metu buvo organizuojami, telefonu per mokyklas paskambinejau; labai greitai viska susitvarkiau, poliklinikoje reiktu visa diena sugaisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 01 24, 14:52)
aha ir aš galvojau moku,bet tas stabdymas su pavaromis  doh.gif nu žo palauk pirmos pamokos  mirksiukas.gif
vadinasi ir aš tokia  biggrin.gif  doh.gif

Nu jooo, jau matau, kad pamatysiu ko nemačius, nes stabdymo su pavaromis nepropaguoju biggrin.gif biggrin.gif žodžiu pradėjau jau baimintis, o kas jei bus lievas instruktorius? biggrin.gif šiande pasiskaitinėjau apie tą mokyklą kur eisiu komentarų skundų puslapyje, kad atseit priekabiauja, ir t.t.. Gaus į snukį jei pabandys priekabiaut bash.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 01 24, 16:44)
Nu jooo, jau matau, kad pamatysiu ko nemačius, nes stabdymo su pavaromis nepropaguoju  biggrin.gif  biggrin.gif žodžiu pradėjau jau baimintis, o kas jei bus lievas instruktorius?  biggrin.gif šiande pasiskaitinėjau apie tą mokyklą kur eisiu komentarų skundų puslapyje, kad atseit priekabiauja, ir t.t.. Gaus į snukį jei pabandys priekabiaut  bash.gif

nepanikuok anksčiau laiko biggrin.gif šiaip ir aš gavau instruktorių kuris kriokia,kad kažko nemoki,bet aš jam ir pasakiau"nešauk" antrą kart viską aiškino be emocijų mirksiukas.gif jei būtų ir antrą kart tas pats buvę būčiau sakius mokyklos direktoriui ir jį keitus cool.gif
Atsakyti
Net neisivaizduoju kaip vazineciau su kokiu parekauti megstanciu vyriskiu. biggrin.gif visiskai neturiu supratimo.. arba rektumem abu kol juokas suimtu arba susinervinciau iki pirstu galiuku ir butu vienos klaidos. Dekoju likimui kad man tokio neteko. O jei dar priekabiautu blink.gif na ziurint kas per instruktorius ax.gif hihihi.gif siaip tai gi galima paprasyt pakeisti. as savo pirma iskart meciau vien po pokalbio telefonu. schmoll.gif
et, reikia eit, bandysiu mokyklini laikytis.. tingiu, bet vistiek pakeliui i paskaita mokykla tai uzeisiu. smile.gif
beje, Kristut nelaike egzo sestadieni. sake serga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 01 24, 15:48)
nepanikuok anksčiau laiko  biggrin.gif šiaip ir aš gavau instruktorių kuris kriokia,kad kažko nemoki,bet aš jam ir pasakiau"nešauk" antrą kart viską aiškino be emocijų  mirksiukas.gif jei būtų ir antrą kart tas pats buvę būčiau sakius mokyklos direktoriui ir jį keitus  cool.gif

Ir teisingai butum darius. Ant manes tai nesauke,net perdaug "geras" buvo. Mazybiniu vardu kreipesi,o ant pat galo kviete i pasimatyma doh.gif blink.gif Nors zino kad as istekejus. Sako ar tau instruktorius per senas,kad nesutinki susitikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 24, 17:12)
et, reikia eit, bandysiu mokyklini laikytis.. tingiu, bet vistiek pakeliui i paskaita mokykla tai uzeisiu. smile.gif
beje, Kristut nelaike egzo sestadieni. sake serga.. 4u.gif

sėkmės nelinkėsiu,vistiek išlaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 01 24, 17:15)
Ir teisingai butum darius. Ant manes tai nesauke,net perdaug "geras" buvo. Mazybiniu vardu kreipesi,o ant pat galo kviete i pasimatyma doh.gif  blink.gif  Nors zino kad as istekejus. Sako ar tau instruktorius per senas,kad nesutinki susitikti unsure.gif

O cia jis rimtai kviete ar "ant bajerio"? biggrin.gif Mane niekad vardu nevadina, net antru asmeniu nea.
Atsakyti
Ir teisingai butum darius. Ant manes tai nesauke,net perdaug "geras" buvo. Mazybiniu vardu kreipesi,o ant pat galo kviete i pasimatyma doh.gif  blink.gif  Nors zino kad as istekejus. Sako ar tau instruktorius per senas,kad nesutinki susitikti unsure.gif

Visokių būna biggrin.gif gerai,kad viskas proto ribose
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 24, 18:18)
O cia jis rimtai kviete ar "ant bajerio"? biggrin.gif Mane niekad vardu nevadina, net antru asmeniu nea.

mane irgi yra kvietes pietaut kartu biggrin.gif bet as cia kaip bajeri priemiau rolleyes.gif nes visgi irgi zinojo, kad istekejus lotuliukas.gif
Atsakyti

o geras...tai kiek metu jam buvo?
Papildyta:
mes su saviskiu nekarta ejome kavos i degaline atsigerti, bet siaip sau, kaip mokine ir instruktorius, prie progos i WC nulekdavau biggrin.gif
Atsakyti