Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 12:24)
tikrai taip, akseleratorius nenaudojamas... stabdis ir sankaba.. svarbiausia nesinervuot, ten pamatysi, vaziuosi pagal schemas... paaiskins tau.. tikrai nera sunku.. snd pati juokiaus is saves, kai jau pora kartu padarai pratimus, atsimeni... sakau, ten viskas pagal schemas.. tikrai nera sunku thumbup.gif  mano megstamiausias dalykasi i garaza ivaziuot ir estakada  biggrin.gif

as kol su instruktoriumi mokinausi mano irgi buvo megstamiausi dalykai,bet per egza estakada pasidare pat blogiausias dalykas gyvenime koks tiktai yra doh.gif nors su instruktoriaus bei tecio masina uzlipdavau i estakada be problemu,o per egzamina gesau gesau ir dar karta gesau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 03, 13:45)
.. o aš dar kai apsiverkiu iš nervų, tai iš viso  doh.gif

Aš irgi.. huh.gif ypač iš įtampos, streso... paskui galvoju bliamba kaip kvaila, kam ten reikėjo ašaras rodyt. Bet tuo momentu tai nelabai išeina susivaldyti. Atslūgsta įtampa ir vėl ok.
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 12 03, 13:57)
as kol su instruktoriumi mokinausi mano irgi buvo megstamiausi dalykai,bet per egza estakada pasidare pat blogiausias dalykas gyvenime koks tiktai yra  doh.gif nors su instruktoriaus bei tecio masina uzlipdavau i estakada be problemu,o per egzamina gesau gesau ir dar karta gesau...  doh.gif

Ai, bus kaip bus... kazkaip gal as i viska pernelyg nerimtai ziuriu, bet tikrai nematau pasaulio pabaigos, jei ir is pirmo karto neislaikysiu...Stengiuosi isidemeti, ka instruktorius pataria ar pamoko, bet pernelyg daug nesinervuoju del nieko.. Niekas negime mokedamas smile.gif thumbup.gif aisku dbr as cia kalbu, o kai ateis laikas laikytis teises, kazin kaip cia bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 03, 13:58)
Aš irgi.. huh.gif ypač iš įtampos, streso... paskui galvoju bliamba kaip kvaila, kam ten reikėjo ašaras rodyt. Bet tuo momentu tai nelabai išeina susivaldyti. Atslūgsta įtampa ir vėl ok.

Del asaru, nzn.. gal instruktorius kaltas, gal grubiai sneka ar pan, sakau, jei man kokia pastaba duoda, stengiuos isimint, bet visada dar ir pasijuokiu is saves biggrin.gif snd irgi nu bliamba, 3 begio nepataikiau biggrin.gif 5 dardet pradejau, sako mazule, ziurek ka darai, aisku perjungiau ir pradejau juoktis.. sakau, ai, ne jusu masina, galim lauzyt, reikia paziuret kaip vaziuoja 5 prie 30 km/h biggrin.gif
Atsakyti
Mokintis vairuoti galima su seimos nariu ne tik po mokyklos baigimo, bet ir islaikius teorija regitroje 4u.gif
Del sniego per egzamina, man drauge sake, kad kaip tik liuks bus, kai privarys sniego, kad ne visada valo aikstele, nesimato liniju...o praktikoje isejo taip, kad man to sniego aiksteleje visai nereikejo, per egza kaip tik i linijas ziurejau, matau linija veidrodely tiesiai ir istiesinu vaira g.gif gatveje gal ir liuks, kai ju nesimato, ne taip kabinsis, kad per istisine vaziuoji...zodziu kaip kam blush2.gif
aikstele...kai man instruktorius sake, kad varysime i aisktele...zalias miskas, labai jos bijojau, pirma pamoka siaip ne taip vaziavau su instruktoriaus pagalba.. biggrin.gif bet kai ja perpratau, buvo visai neblogai, tiesa ne visada buvo kaip sviestu patepta, viena pamoka viskas ciki, kita ziuriu gryba pjaunu... blush2.gif
o man pagal tas schemas neisejo ismokti, o gal ir nesistengiau, kazkaip ten vairo sukima skaiciuoja, kuoliukus ziuri.. as to nedariau, vaziuodavau i prieky, maciau kuoliuka veidrodely gale,atbulinis- sukdavau vaira, ziuredavau kada linijos tiesiai ir kazkaip pavykdavo intuityviai ta masina ivaryti, tas pats su kitais pratimais, ir T forma tik pagal veidrodelius, matai linija ir vaziuoja palei ja, matai atitolsti, atgal vaira biskiuka susuki, per egza taip par dariau...kitaip man ir nesigautu...jei pvz. nepagauciau kampo, tai tas skaiciavimas nieko man nepadetu, ivaryciau kur ant linijos biggrin.gif
teko pabuvoti aiksteleje ir sutemus...kosmaras, nieko nemaciau, nei liniju, nei ko kitko...daugiau nevariau mokytis sutemus doh.gif
kaip bebutu, nereikia nervintis, mes kaip tik su instruktorium visa laika juokaudavome, jis man sako, padarysi gerai uzduoti - gausi saldaini, pas ji ten ju visada budavo...o as jam sakau, o kai nesigaus, tai matyt reiks visa deze jums nesti bigsmile.gif faktas tas, kad iki egzo pavyko ismokti g.gif ai, ir patarciau prasytis i aikstele anksciau, ne paskutinias dvi, trys pamokas, o gal nesigaus taip greitai ismokti, tada galima dazniau i ja uzsukti per pamokas, mes taip ir dareme 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 03, 14:04)
Mokintis vairuoti galima su seimos nariu ne tik po mokyklos baigimo, bet ir islaikius teorija regitroje 4u.gif
Del sniego per egzamina, man drauge sake, kad kaip tik liuks bus, kai privarys sniego, kad ne visada valo aikstele, nesimato liniju...o praktikoje isejo taip, kad man to sniego aiksteleje visai nereikejo, per egza kaip tik i linijas ziurejau, matau linija veidrodely tiesiai ir istiesinu vaira g.gif gatveje gal ir liuks, kai ju nesimato, ne taip kabinsis, kad per istisine vaziuoji...zodziu kaip kam blush2.gif
aikstele...kai man instruktorius sake, kad varysime i aisktele...zalias miskas, labai jos bijojau, pirma pamoka siaip ne taip vaziavau su instruktoriaus pagalba.. biggrin.gif  bet kai ja perpratau, buvo visai neblogai, tiesa ne visada buvo kaip sviestu patepta, viena pamoka viskas ciki, kita ziuriu gryba pjaunu... blush2.gif
o man pagal tas schemas neisejo ismokti, o gal ir nesistengiau, kazkaip ten vairo sukima skaiciuoja, kuoliukus ziuri.. as to nedariau, vaziuodavau i prieky, maciau kuoliuka veidrodely gale,atbulinis- sukdavau vaira, ziuredavau kada linijos tiesiai ir kazkaip pavykdavo intuityviai ta masina ivaryti, tas pats su kitais pratimais, ir T forma tik pagal veidrodelius, matai linija ir vaziuoja palei ja, matai atitolsti, atgal vaira biskiuka susuki, per egza taip par dariau...kitaip man ir nesigautu...jei pvz. nepagauciau kampo, tai tas skaiciavimas nieko man nepadetu, ivaryciau kur ant linijos biggrin.gif
teko pabuvoti aiksteleje ir sutemus...kosmaras, nieko nemaciau, nei liniju, nei ko kitko...daugiau nevariau mokytis sutemus doh.gif
kaip bebutu, nereikia nervintis, mes kaip tik su instruktorium visa laika juokaudavome, jis man sako, padarysi gerai uzduoti - gausi saldaini, pas ji ten ju visada budavo...o as jam sakau, o kai nesigaus, tai matyt reiks visa deze jums nesti bigsmile.gif faktas tas, kad iki egzo pavyko ismokti g.gif ai, ir patarciau prasytis i aikstele anksciau, ne paskutinias dvi, trys pamokas, o gal nesigaus taip greitai ismokti, tada galima dazniau i ja uzsukti per pamokas, mes taip ir dareme 4u.gif

As ameniskai i aikstele ant estakados jau pirma pamoka vaziavau, o va pratimus pradejom nuo 3 pamokos... taip manau geriau, bus laiko viska isisavinti smile.gif
Atsakyti
oi pavariau, net pati issigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 03, 14:07)
oi pavariau, net pati issigandau biggrin.gif

Net akys isvarvejo kol perskaiciau, bet nieko biggrin.gif matos, kad megsti maigyt "knopkes" biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
kad neuzgesti estakadoje, reikia pamazu atleidineti sankaba ir tuo pat metu duoti gaziuka, kai jauti toki burzgeziuka - atleidi rankini i varai gaziuku, man visada pavykdavo, o gal masina nebuvo tokia jautri, faktas, kad regitroje tokia pat pasitaike ir viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 03, 14:09)
kad neuzgesti estakadoje, reikia pamazu atleidineti sankaba ir tuo pat metu duoti gaziuka, kai jauti toki burzgeziuka - atleidi rankini i varai gaziuku, man visada pavykdavo, o gal masina nebuvo tokia jautri, faktas, kad regitroje tokia pat pasitaike ir viskas gerai mirksiukas.gif

estakada jau isejo is pirmo karto su rankiniu.. siandien bandziau su darbiniu stabdziu, irgi is pirmo karto isejo... tikiuos ir regitroj nepasisiukslinsiu biggrin.gif daznai buna, kai garantuoji uz save, ta vieta koja ir pakisa biggrin.gif
Atsakyti
aga, ir gan greitai gaunas, matyt profesine liga, kuri laika teko nemazai knopkes darbe maigyti biggrin.gif
Papildyta:
as egze su rankiniu vaziavau, egzamine reikia galvoti, kad vaziuoji eiline pamoka su savo instruktorium,bus lengviau, ne taip koja drebes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 03, 14:14)
aga, ir gan greitai gaunas, matyt profesine liga, kuri laika teko nemazai knopkes darbe maigyti biggrin.gif
Papildyta:
as egze su rankiniu vaziavau, egzamine reikia galvoti, kad vaziuoji eiline pamoka su savo instruktorium,bus lengviau, ne taip koja drebes ax.gif

toli man dar iki to egzo, toli smile.gif dar vazinesiu ir vazinesiu, dar tik pradzia.. siandien turejau 3 pravaziavima, tai dar 12 biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
laikas bega laibai greitai, taip atrodo, kad toli..atrodo, ka tik rasiaus praktikos egzaminui, menesi laukiau, o ziurek jau po egzo g.gif
Atsakyti