Mokintis vairuoti galima su seimos nariu ne tik po mokyklos baigimo, bet ir islaikius teorija regitroje
Del sniego per egzamina, man drauge sake, kad kaip tik liuks bus, kai privarys sniego, kad ne visada valo aikstele, nesimato liniju...o praktikoje isejo taip, kad man to sniego aiksteleje visai nereikejo, per egza kaip tik i linijas ziurejau, matau linija veidrodely tiesiai ir istiesinu vaira

gatveje gal ir liuks, kai ju nesimato, ne taip kabinsis, kad per istisine vaziuoji...zodziu kaip kam
aikstele...kai man instruktorius sake, kad varysime i aisktele...zalias miskas, labai jos bijojau, pirma pamoka siaip ne taip vaziavau su instruktoriaus pagalba..

bet kai ja perpratau, buvo visai neblogai, tiesa ne visada buvo kaip sviestu patepta, viena pamoka viskas ciki, kita ziuriu gryba pjaunu...
o man pagal tas schemas neisejo ismokti, o gal ir nesistengiau, kazkaip ten vairo sukima skaiciuoja, kuoliukus ziuri.. as to nedariau, vaziuodavau i prieky, maciau kuoliuka veidrodely gale,atbulinis- sukdavau vaira, ziuredavau kada linijos tiesiai ir kazkaip pavykdavo intuityviai ta masina ivaryti, tas pats su kitais pratimais, ir T forma tik pagal veidrodelius, matai linija ir vaziuoja palei ja, matai atitolsti, atgal vaira biskiuka susuki, per egza taip par dariau...kitaip man ir nesigautu...jei pvz. nepagauciau kampo, tai tas skaiciavimas nieko man nepadetu, ivaryciau kur ant linijos
teko pabuvoti aiksteleje ir sutemus...kosmaras, nieko nemaciau, nei liniju, nei ko kitko...daugiau nevariau mokytis sutemus
kaip bebutu, nereikia nervintis, mes kaip tik su instruktorium visa laika juokaudavome, jis man sako, padarysi gerai uzduoti - gausi saldaini, pas ji ten ju visada budavo...o as jam sakau, o kai nesigaus, tai matyt reiks visa deze jums nesti

faktas tas, kad iki egzo pavyko ismokti

ai, ir patarciau prasytis i aikstele anksciau, ne paskutinias dvi, trys pamokas, o gal nesigaus taip greitai ismokti, tada galima dazniau i ja uzsukti per pamokas, mes taip ir dareme