Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

QUOTE(monicutte @ 2005 05 01, 14:55)
Rusu Zaliakalnio vidurine, o parduotuve galinio Pylimo gatvej, berods

tai gal ten tokia stiklinė parduotuvė yra, tai gal ten? g.gif g.gif
Atsakyti
AGA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 05 01, 16:25)

aiškutis, tada reiks ten kokią diena nueiti, šiaip pasižvalgyti, gal konors gero rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2005 05 01, 10:33)
Nusipirkau parėdus antrai dienai. Vis ieškojau kuklios truputuką žemiau kelių suknytės, bet niekut neradau, ir Gariūnuose nieko gero nemačiau... tik išeinant radau vieną ilgą kuklų romantišką komplektėlį (ilgas rožinis sijonas ir margų gėlyčių korsetukas) - daugiau niekur lyg ir nemačiau. ax.gif

Pasiekiau rekordą unsure.gif Visada pirkdavau 38-40 dydžio drabužius, dabar liemuo taip sukūdo, kad ... sijonas - 38, o viršus net 36 dydis! man turb8t 15 met7 buvo, kaip tilpau 5 tokius drabužius! Va tai tau vestuvės ant nosies blink.gif

Štai mano antros dienos apranga (tik čia be rožinio šalio).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė: 02 gegužės 2005 - 22:35
Dovė, nu kokia graži suknutė, mmm biggrin.gif Tikrai graži... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 28, 18:51)
tai nebrangiu rubu parduotuve, prie turgaus, einant gatvele gilyn link 3-ios mokyklos, bet prekes ten kai kurios naujos

tai gal ta parduotuve priesais turgu?ir dar salia ant kalno poliklinika?ir dar salia yra optika?
jei tai ta parduotuve,tai dar ten galima nusipirkti kojines ilgas (na tos kurant silikoniniu gumu laikosi).visiskai naujas.pora 7lt kainuoja.o parduotuvese 17.
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2005 05 02, 23:31)

Labai graži suknelė thumbup.gif
Ji ilga turbut, nuotraukoj nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 05 03, 08:48)
tai gal ta parduotuve priesais turgu?ir dar salia ant kalno poliklinika?ir dar salia yra optika?
jei tai ta parduotuve,tai dar ten galima nusipirkti kojines ilgas (na tos kurant silikoniniu gumu laikosi).visiskai naujas.pora 7lt kainuoja.o parduotuvese 17.

ta pati thumbup.gif
ten tikrai daug nauju prekiu, reiks ir kokinyciu nelek pavepsoti blink.gif
Atsakyti
kOKINYCIU smile.gif ot PER TA SKUBEJIMA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2005 05 02, 22:31)

jei nepaslaptis tai kiek mokėjai?labai jau graži suknele tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 05 03, 12:23)
kOKINYCIU smile.gif ot PER TA SKUBEJIMA smile.gif

bet kuno spalvos ten labai greit isperka kojines,o baltos spalvos visada buna.
bet as kuno spalvos desiuos tai net 3 poras nugriebiau.bet pries tai laukiau net 2menesius kol siunta gaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 01, 17:54)
tai gal ten tokia stiklinė parduotuvė yra, tai gal ten? g.gif  g.gif

koks tikslesnis adresas,kaip supratau reik eiti link Kalvarijų turgaus,o nuo kurios pusės,ar nuo žaliojo tilto, ar nuo žalgirio gtv????? ax.gif
Atsakyti