QUOTE(Sally @ 2005 05 14, 15:01)
Va panasi i sia.Mano su sleikutem su tokiais pat snurkeliais ir kur sniureliai tie tai yra idetaa medziaga kitos spalvos 

Graži tikrai suknelė, aš Kaune urmo bazei mačiau tokių. Labai patiko vienai mano pamergiai, man ir labai gražu. Spalva tai patiko mėlyna su baltom šonuose juostelėm. ir dar kiek prisimenu apačioje yra lyg paraukta medžiagytė su gėle prisekta.

QUOTE(inore @ 2005 05 14, 15:52)
Graži tikrai suknelė, aš Kaune urmo bazei mačiau tokių. Labai patiko vienai mano pamergiai, man ir labai gražu. Spalva tai patiko mėlyna su baltom šonuose juostelėm. ir dar kiek prisimenu apačioje yra lyg paraukta medžiagytė su gėle prisekta. 

Aga yra tik ten gelytes nera seip sniuriukas toks, tik mano suknele raudona su tokiom zaliai pilkom juostelem

QUOTE(Sally @ 2005 05 14, 15:01)
Va panasi i sia.Mano su sleikutem su tokiais pat snurkeliais ir kur sniureliai tie tai yra idetaa medziaga kitos spalvos 

Super suknytė

as taip pat nusipirkau net dvi , tik dabar liko apsispresti kuria reikes deveti,abi trumpos, paprastos kartu ir patrauklio, na ta prasm po to galesiu ir i gatve su tokiomis eiti, viena balta man ji grazesne, o kita salotine , bet ji kazkaip mane isryskina ir idegis graziai isriskeja kadangi blondine esu, bet gal balta rengsiuosi, gal nieko tokio kad ir antra diena busiu balta?
maniskis grysta poryt is anglijos, 3 menesiams buvo isvykes
vos neisprotejau, tai sakiau jo paklausiu, gal pades issirinkt

sorry, kad skubedama priveliu klaidu
bet tikiuosi supratot ka norejau parasyti

QUOTE(*lavista* @ 2005 07 04, 21:35)
candy supratome
as nusipirkau juoda suknyte,virsuj pasiuvineta keliom auks. gelytem. zemiau keliu, su gipiuriniu pasijoniu, dabar ieskau juodo/auksinio salio, jeigu rasiu gal atrodysiu ir nieko, bet kol kas nepatinku sau

as nusipirkau juoda suknyte,virsuj pasiuvineta keliom auks. gelytem. zemiau keliu, su gipiuriniu pasijoniu, dabar ieskau juodo/auksinio salio, jeigu rasiu gal atrodysiu ir nieko, bet kol kas nepatinku sau

as isivaizduoju kokia tavo suknele, man tai tokios grazios

QUOTE(*lavista* @ 2005 07 04, 22:35)
candy supratome

As irgi juodos norejau,bet itikino kad nepirkciau tokios,atseit ne jaunajai tokia spalva

aš ir manau kad tokiai dienai reiktų šviesesnės suknelės

QUOTE(Reniss @ 2005 07 05, 08:39)
Aš tamsių visokių turiu, bet reikia manau antrai dienai šviesios suknytės. Nors mūsų antrą dieną bus pirtyj su draugais, bet vistiek manau vasarinę suknelę užsidėsiu.