QUOTE (Peledike @ 2004 06 18, 18:49) |
musu antra diena bus prie ezeriuko, kepsim saslykus. taigi patogiausia bus su dzinsais. sugalvojau, kad faina butu apsidaryti abiem po marskinelius su uzrasu "just married" ar kazka panasaus. tik dar nenusprendziau jaunikiui pasakyti ar staigmena padaryti? |
Gera mintis

As vakar nusiziurejau zydra mezdziagyte (silkeli), tai mastau trumpa suknele pasisiuti. Na, tokia vasariska, kad ir kitur galeciau ja nesioti

As gi ilgai sukneles iekojau, nes noreju, kad butu tokia, kuria dar ir po vestuviu apsirengt galeciau. Rdau po ilgu kelioniu aplink Kauna ...Lelijos parduotuvej, tikrai patiko man pasiuvimas jos ir paprasta ir grazi, tokia sviesiu spalvu zemiau keliu, is sonu po skeltuka iki puses slaunu, na is to skelimo ji isplateja.. sunku papasakot
Bet baigesi svente su maudomais, nes antraja diena buvo vandens pramogu- vazinejomes vandens motociklu

Bet baigesi svente su maudomais, nes antraja diena buvo vandens pramogu- vazinejomes vandens motociklu

as tai buvau apsirengus taip: http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010538.jpg
su siuo kostiumeliu pirmakart buvau per diplomu teikimus. Nieko naujo siuti ar pirkti nesiruosiau, tad rinkaus tarp to, ka turiu..
Musu antra diena buvo laisvos formos pasibuvimas tevu sodyboj su saslykais, alum ir pan., be jokiu uzsedimu ir programos, tad sveciu apranga irgi buvo laisva. Taciau jauniesiems, siaip ar taip, as manau, kad nedera buti su dzinsais..
su siuo kostiumeliu pirmakart buvau per diplomu teikimus. Nieko naujo siuti ar pirkti nesiruosiau, tad rinkaus tarp to, ka turiu..

Musu antra diena buvo laisvos formos pasibuvimas tevu sodyboj su saslykais, alum ir pan., be jokiu uzsedimu ir programos, tad sveciu apranga irgi buvo laisva. Taciau jauniesiems, siaip ar taip, as manau, kad nedera buti su dzinsais..
nors as ne jaunamarte, bet manau ner cia ko pustytis, aisq jei nebus pratesimo antra diena su sveciu pulku ir pan., zadu dalyvauti vestuvese, planuojama, kad ten bus tik jaunimelis
be senoliu
tai manau uzteks ir kokiu dzinsu
siaip gal nebloga mintis butu jaunajai pasidaryti kokia crazy detale prie laisvos, nevarzancios aprangos ir uztektu

siaip gal nebloga mintis butu jaunajai pasidaryti kokia crazy detale prie laisvos, nevarzancios aprangos ir uztektu

QUOTE(daliuke @ 2004 09 15, 14:22)
as tai buvau apsirengus taip: http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010538.jpg

Labai orginalu ir grazu

Pas mus irgi antra diena buvo rengiamasi taip, kad butu patogu. tad mes buvome su dzinsais ir vienodais pasidarytais marskineliais. Bet silta nebuvo, tad paskui ant virsaus uzsidejome megztukus.
As tai planuoju nusipirkti kazka is lino - pernai Vilniuje tokiu graziu kostiumeliu ir sukneliu maciau, kad pamaniau sau - siemet bus proga nusipirkti

Antra diena galvoju rengtis svelniai rozines spalvos sijonu ir kokia seksi palaidine. Zinau kaip noreciau atrodyti, tik nezinau ar rasiu tai ko noriu