Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

QUOTE (Peledike @ 2004 06 18, 18:49)
musu antra diena bus prie ezeriuko, kepsim saslykus. taigi patogiausia bus su dzinsais. sugalvojau, kad faina butu apsidaryti abiem po marskinelius su uzrasu "just married" ar kazka panasaus. tik dar nenusprendziau jaunikiui pasakyti ar staigmena padaryti?

Gera mintis thumbup.gif O staigmena tai isvis butu puiku clap.gif (zinoma, jei jaunikus neplanuoja kokios special aprangos g.gif bet kad vyrams tai nelabai budinga biggrin.gif )
Atsakyti

As vakar nusiziurejau zydra mezdziagyte (silkeli), tai mastau trumpa suknele pasisiuti. Na, tokia vasariska, kad ir kitur galeciau ja nesioti smile.gif Dabar galvoju modeliuka. rolleyes.gif
Atsakyti
As gi ilgai sukneles iekojau, nes noreju, kad butu tokia, kuria dar ir po vestuviu apsirengt galeciau. Rdau po ilgu kelioniu aplink Kauna ...Lelijos parduotuvej, tikrai patiko man pasiuvimas jos ir paprasta ir grazi, tokia sviesiu spalvu zemiau keliu, is sonu po skeltuka iki puses slaunu, na is to skelimo ji isplateja.. sunku papasakot tongue.gif

Bet baigesi svente su maudomais, nes antraja diena buvo vandens pramogu- vazinejomes vandens motociklu thumbup.gif
Atsakyti
dzinsai ir megztinukas thumbup.gif patogu ir grazu thumbup.gif buvau nusipirkusi ir baltas kelnes, bet labai atsalo ir nebeteko uzsivilkti laugh.gif
bet kaip tokios antros dienos nelabai ir buvo....siaip paprastai ir kukliai susirinko sveciu likuciai ir mes wink.gif
Atsakyti
g.gif va gal kam tokia sukne tiktų antrai dienai pats tas, tik fotkej nekaip atrodo , ji man jau ankšta, ten 44- 46dydis. Parvežta iš Ispanijos, graži šampano spalva beveik nauja
user posted image g.gif va gal kam tokia sukne tiktų antrai dienai pats tas, tik fotkej nekaip atrodo , ji man jau ankšta, ten 44- 46dydis. Parvežta iš Ispanijos, graži šampano spalva beveik nauja
user posted image g.gif va gal kam tokia sukne tiktų antrai dienai pats tas, tik fotkej nekaip atrodo , ji man jau ankšta, ten 44- 46dydis. Parvežta iš Ispanijos, graži šampano spalva beveik nauja
Atsakyti
as tai buvau apsirengus taip: http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010538.jpg
su siuo kostiumeliu pirmakart buvau per diplomu teikimus. Nieko naujo siuti ar pirkti nesiruosiau, tad rinkaus tarp to, ka turiu.. wink.gif
Musu antra diena buvo laisvos formos pasibuvimas tevu sodyboj su saslykais, alum ir pan., be jokiu uzsedimu ir programos, tad sveciu apranga irgi buvo laisva. Taciau jauniesiems, siaip ar taip, as manau, kad nedera buti su dzinsais..
Atsakyti
nors as ne jaunamarte, bet manau ner cia ko pustytis, aisq jei nebus pratesimo antra diena su sveciu pulku ir pan., zadu dalyvauti vestuvese, planuojama, kad ten bus tik jaunimelis thumbup.gif be senoliu wink.gif tai manau uzteks ir kokiu dzinsu biggrin.gif
siaip gal nebloga mintis butu jaunajai pasidaryti kokia crazy detale prie laisvos, nevarzancios aprangos ir uztektu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuke @ 2004 09 15, 14:22)
as tai buvau apsirengus taip: http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010538.jpg
su siuo kostiumeliu pirmakart buvau per diplomu teikimus. Nieko naujo siuti ar pirkti nesiruosiau, tad rinkaus tarp to, ka turiu..  wink.gif
Musu antra diena buvo laisvos formos pasibuvimas tevu sodyboj su saslykais, alum ir pan., be jokiu uzsedimu ir programos, tad sveciu apranga irgi buvo laisva. Taciau jauniesiems, siaip ar taip, as manau, kad nedera buti su dzinsais..

Labai orginalu ir grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus irgi antra diena buvo rengiamasi taip, kad butu patogu. tad mes buvome su dzinsais ir vienodais pasidarytais marskineliais. Bet silta nebuvo, tad paskui ant virsaus uzsidejome megztukus.
Atsakyti
As tai planuoju nusipirkti kazka is lino - pernai Vilniuje tokiu graziu kostiumeliu ir sukneliu maciau, kad pamaniau sau - siemet bus proga nusipirkti tongue.gif
Atsakyti
Mes savo vestuves svesime 2 dienas saleje,kadangi vestuves vasara tai noreciau kokios lengvos ir idomios sukneles.Medziaga turiu (ruzavos spalvos),ji man labai grazi reikia tik nusiziuret koki sukneles fasoniuka g.gif gal jus zinot kur galima ideju pasisemt smile.gif
Atsakyti
Antra diena galvoju rengtis svelniai rozines spalvos sijonu ir kokia seksi palaidine. Zinau kaip noreciau atrodyti, tik nezinau ar rasiu tai ko noriu wub.gif
Atsakyti