Pas mus tai kaip tokios antros diemos kaip ir nelabai bus. Tiesiog bus pasisedejimas su pulku ir kitais artimiausiis zmonem, tai manau rasiu ka nors sawo spintoj tinkamo

nu jei pas mus planai nepasikeis tai bus dvi dienos ir antra dien rengsiuos tokia melyna suknute, pirkau ja gariunuose firmos baliui, tai dabar dar siunuosi sali ir "bolero" svarkeliuka , tai bsu vestuvem ir dar kokia nors progai, o jei bus planuose viena diena, tai nezianu ka vilksiuos tada reiks ka nors pirkt
As antra diena noreciau apsivilki paprasta, bet vis dar balta sunkute
. Na, turiu galvoje nebe tokia, kaip I vestuviu diena. Gal siaura
. Vestuviu nuomos salonai tokiu pilni.

Suknele tai

Suknele puiki!!!! Tiesiog jeigu butu balta, tai puiki vestuvine pirmai dienai, ar ne?
As tai panasios ieskau...
As tai panasios ieskau...
labai labai grazi
Labai grazi suknute, ir spalva gera..
Merginos norejau paklausti..as noriu kad pamerges butu su vienodos spalvos suknelemis...bet viena nori ruzavos suknios, antra melynos, o kitom nera jokio skirtumo
...kaip pas jus bus?Mama man sako, kad as is pamergiu daug nori
bet man tai graziai atrodo.Nors is kitos puses.... gal idomiau kai kiekviena atrodo kitaip
dabar nezinau ka daryt
Mano busimojo sesuo sako kad visos gali pasisiut vienodas sukneles ,jug vis tiek ar nuomotis ar pirkti ,ar siutis ...viskai kainuoja nemazai
as jau ir modeliu pavyzdzius radau

Mano busimojo sesuo sako kad visos gali pasisiut vienodas sukneles ,jug vis tiek ar nuomotis ar pirkti ,ar siutis ...viskai kainuoja nemazai

Wrezija, suprantu tave del vienodu sukneliu, pas mane nezinau kiek bus poru, o gal is viso nebus, nes daug jaunimo jau vedusio, tai jei tik viena pora nesusituokus, tai sakom tegul siaip visi vazineja ir viskas. Tai as del vienodu sukneliu nelabai suku galva.
Esu buvusi 7 vestuvese pamerge, tai nei karto neteko buti su vienodom suknelem, tai jei manes siandien paprasytu buti pamerge ir siutis vienoda suknele, as sutikciau, bet kai pagalvoju jei eiciau pirma karta ir lieptu siutis ne tokia kokia as noriu, nezinau ar sutikciau, nes manau dauguma merginu turi savo issvajota suknele ir pasitaikius pirmai progai tikrai nori ja apsirengti, na cia as taip manau. O jei kelios sutinka, kelios nesutinka, tai gal tegul nebuna jos pamergem?
Esu buvusi 7 vestuvese pamerge, tai nei karto neteko buti su vienodom suknelem, tai jei manes siandien paprasytu buti pamerge ir siutis vienoda suknele, as sutikciau, bet kai pagalvoju jei eiciau pirma karta ir lieptu siutis ne tokia kokia as noriu, nezinau ar sutikciau, nes manau dauguma merginu turi savo issvajota suknele ir pasitaikius pirmai progai tikrai nori ja apsirengti, na cia as taip manau. O jei kelios sutinka, kelios nesutinka, tai gal tegul nebuna jos pamergem?