Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 13:57)
Mergaitės, čia beskaitant pasisakymus kilo man idėja. O ką jei antrą dieną tikrai pasipuošt TAUTINIAIS rūbais. Šiaip ant bajerio. Bent jau atsikėlus ir pirmą kartą pas svečius išėjus. Mūsų aplinka kaimiška, tai tikrai iš konteksto neiškristų. O paskui kai visi atsitokės iš netikėtumo ir atsigrožės, galima bus ir persirengt. Ka manot?

Prieš tai mano pirminė idėja buvo džinsai, bet MB protestuoja (juk vestuvės gi šventė dideliausia, reik puošniai), tada sakau turiu tokią baltą M.Monro stiliaus suknelę, tai sakau ją, bet pusė giminės protestuoja, kad baltos pagal lietuvių papročius antrai dienai negalima.

Tai sakau dabar kaip padarysiu aš jiems papročius tai apšals  lotuliukas.gif Pakomentuokit apie mano genealią tautinių rūbų idėją .

jei tik yra noras, tai prasom biggrin.gif bet as tai nesirengciau schmoll.gif o del dzinsu, tai as juos ir taip retai uzsidedu, o jau vestuvems tikrai nesideciau schmoll.gif
Atsakyti
ir man dzinsai schmoll.gif . visai tokiai dienai netinka. as tai tikrai nekreipiu demesio i tuos prietarus. be to pirma karta girdziu kad baltos negalima. tu dekis kas tau patinka.

As asmeniskai labai nepatogiai jausciausi su tautiniais. dabar tiek graziu suknyciu yra. tikrai rasi kokia. as manau kad visgi antari dienai labiausiai tinka kokia neissiskirianti kukli suknele. kam tie sedevrai antrai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 12:41)
O į ką panašu? O kai tortą ant galvos užkrauna ir dar gėlėm apsmaigsto tai tada jau šukuosena??? doh.gif

Na va, MB informuotas apie mano idėją ax.gif Truputį nusistebėjo, bet sutiko, tai sekmadienio rytą pirmas dvi valandas būsim tautiški. Reikia atgaivinti tradicijas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 15:14)
Na va, MB informuotas apie mano idėją  ax.gif Truputį nusistebėjo, bet sutiko, tai sekmadienio rytą pirmas dvi valandas būsim tautiški. Reikia atgaivinti tradicijas tongue.gif

saunuoliai thumbup.gif prikolas tai geras.
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 14:14)
Na va, MB informuotas apie mano idėją  ax.gif Truputį nusistebėjo, bet sutiko, tai sekmadienio rytą pirmas dvi valandas būsim tautiški. Reikia atgaivinti tradicijas tongue.gif

oi, čia kažkokia kita citata apie šukuosenas atsirado mano atsakyme..... Bet gi žinot apie ką aš( apie tautinius rūbus).
Papildyta:
QUOTE(ezaite @ 2007 06 28, 14:30)
saunuoliai thumbup.gif  prikolas tai geras.

Ezaite, ačiū už palaikymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 13:57)
Mergaitės, čia beskaitant pasisakymus kilo man idėja. O ką jei antrą dieną tikrai pasipuošt TAUTINIAIS rūbais. Šiaip ant bajerio. Bent jau atsikėlus ir pirmą kartą pas svečius išėjus. Mūsų aplinka kaimiška, tai tikrai iš konteksto neiškristų. O paskui kai visi atsitokės iš netikėtumo ir atsigrožės, galima bus ir persirengt. Ka manot?

Prieš tai mano pirminė idėja buvo džinsai, bet MB protestuoja (juk vestuvės gi šventė dideliausia, reik puošniai), tada sakau turiu tokią baltą M.Monro stiliaus suknelę, tai sakau ją, bet pusė giminės protestuoja, kad baltos pagal lietuvių papročius antrai dienai negalima.

Tai sakau dabar kaip padarysiu aš jiems papročius tai apšals  lotuliukas.gif Pakomentuokit apie mano genealią tautinių rūbų idėją .

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Palaikau ideja, tikrai geras posktas bus, antroji diena juk jau neformali dienai, galima leisti sau papokstauti, bus ka atsiminti vismas gyvenimui ritikrai originalu smile.gif
Be to, tautiniai rubai gali buti irgi faini, manau sugalvot idomaus kazka galima! Manau uzvesit nuotaikas nuo pat ryto! Sekmes! 4u.gif
Ir dar patarimas, maziau klausyti ka kiti sneka, patarineja, juk ne gimines svente, o jie tik svencia jusu nuostabiausia svente! Taip kad darykit tai, ko jus patys norit! drinks_cheers.gif

truputi pirstai painiojasi klaviaturoje lotuliukas.gif , bet suprasti galima ka parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ireland: 28 birželio 2007 - 15:10
QUOTE(Ireland @ 2007 06 28, 15:08)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Palaikau ideja, tikrai geras posktas bus, antroji diena juk jau neformali dienai, galima leisti sau papokstauti, bus ka atsiminti vismas gyvenimui ritikrai originalu smile.gif
Be to, tautiniai rubai gali buti irgi faini, manau sugalvot idomaus kazka galima! Manau uzvesit nuotaikas nuo pat ryto! Sekmes!  4u.gif
Ir dar patarimas, maziau klausyti ka kiti sneka, patarineja, juk ne gimines svente, o jie tik svencia jusu nuostabiausia svente! Taip kad darykit tai, ko jus patys norit!  drinks_cheers.gif

truputi pirstai painiojasi klaviaturoje  lotuliukas.gif , bet suprasti galima ka parasiau  biggrin.gif

Oi kaip gerai, mano fantazija tik plėtojasi, plėtojasi (gintaras, tautinė juosta per juosmenį.....) Oh, gerai bus, svarbu rūbų nepamiršt nusivežt per visą susijaudinimą šventinį. 4u.gif
Atsakyti
ideja labai faina dar jei kaimiska aplinka tai isvis thumbup.gif dar ateidami atsineskit suri bus ispudis nepakartojamas pazadinsit senoviskus paprocius. Na man dabar tokia mintis kilo smile.gif Tik, kad sveciai suprastu jus minti neliksit nesuprasti? na bendriau koks skirtumas svarbus jums bus smagu, o jei kas nesupras tai jau cia ju reikaliukas (na va pati pasakiau ir atsakiau mirksiukas.gif ) sekmes ir nepalikit rubeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 28, 15:30)
saunuoliai thumbup.gif  prikolas tai geras.

neblogas sumanymas thumbup.gif
Atsakyti
grazios suknytes antrai dienai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala: 28 birželio 2007 - 21:43
pirmoje nuotraukoje su tuo smelio spavos kosiumeliu(gorsetukas ir sijonas)MB sesuo dalyvaus musu vestuvese...atrodo thumbup.gif ant jos dar geriau(nors nzn kuria dienai ji pasirinko ji deveti)
treciaja suknyte matavusi,ir bent jau ant manes atrode baisiai,kaip 5menesi nescia(nors nesu s stambiuju)...:Dbet as zinau kad tai tik todel kad mane trumpina tas ilgis zmiau keliu,kai ir siaip esu maza blush2.gif
Papildyta:
user posted image
abu atrodo man thumbup.gif (tik kad as biskiuka rasiste doh.gif )
bet kalbant apie apranga thumbup.gif
sukneles ilgis tinkantis man,gali buti siek tiek ilgesne..nu man jie jegovai atrodo cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 29 birželio 2007 - 01:45
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 22:42)
grazios suknytes antrai dienai  ax.gif

3-ia graziausia, tik to kaspino spalva pakeisciau smile.gif
Atsakyti