Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

QUOTE(remisita @ 2007 06 29, 02:54)
pirmoje nuotraukoje su tuo smelio spavos kosiumeliu(gorsetukas ir sijonas)MB sesuo dalyvaus musu vestuvese...atrodo thumbup.gif  ant jos dar geriau(nors nzn kuria dienai ji pasirinko  ji deveti)

super suknyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 22:42)
grazios suknytes antrai dienai  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 29, 20:49)
super suknyte  wub.gif

ten zinok is dvieju daliu jis mirksiukas.gif ir kaina nera labai didele biggrin.gif
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ireland @ 2007 06 27, 19:41)
Pereikit vyrisku rubu parduotuves, dabar vasaros sezonas, manau tikrai turetu buti pasirinikimas lininiu kelniu vyrams. As siuo metu ne Lietuvoje, tad butent kurioj parduotuveje galite rasti, tai man sunku pasakyti. Bet praeita vasara kai buvom Lietuvoje maciau daug kur tu kelnyciu (baltos, juodos, smelines)..manau netgi Gariunuose jau yra smile.gif nepatingekit paieskoti, tikrai rasit  bigsmile.gif
Sekmes  thumbup.gif

aha - pries savaite buvau gariunuose, tai pilna tiek vyrisku tiek moterisku lininiu drabuziuku ir tikrai graziu thumbup.gif tik beda kad mano MB labai nemegsta lininiu derabuziu verysad.gif o as taip noreciau kad jis butu su lininem kelnem ir marskinukais... man taip grazu... ak ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 12:57)
Mergaitės, čia beskaitant pasisakymus kilo man idėja. O ką jei antrą dieną tikrai pasipuošt TAUTINIAIS rūbais. Šiaip ant bajerio. Bent jau atsikėlus ir pirmą kartą pas svečius išėjus. Mūsų aplinka kaimiška, tai tikrai iš konteksto neiškristų. O paskui kai visi atsitokės iš netikėtumo ir atsigrožės, galima bus ir persirengt. Ka manot?

Prieš tai mano pirminė idėja buvo džinsai, bet MB protestuoja (juk vestuvės gi šventė dideliausia, reik puošniai), tada sakau turiu tokią baltą M.Monro stiliaus suknelę, tai sakau ją, bet pusė giminės protestuoja, kad baltos pagal lietuvių papročius antrai dienai negalima.

Tai sakau dabar kaip padarysiu aš jiems papročius tai apšals  lotuliukas.gif Pakomentuokit apie mano genealią tautinių rūbų idėją .

Man tai labai super ideja thumbup.gif thumbup.gif bet katik savo MB pasiuliau kad ryte pora valandu tausiskia apsirengtumem, tai buvo ketogoriskai pries schmoll.gif sake as turiu but su kuo trumpesne suknute but wub.gif tai jei rasiu busiu su trumpa balta suknute wub.gif
bet jei jusu nuomone del to sutampa ir abu norit - as uz toki pasirinkima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ne uz ka gyvenime ne izdeciau sau tautinius rubus
Atsakyti
jei pilnai tautinai rubai, tai iskepsit sujais..juk pasijonis, sijonas storas, liemene, marskiniai ir kt.. sunku ir karsta bus smile.gif patogiau geriau smile.gif

as antrai dienai siunuosi suknele ir svarkeli del visa ko..po to turesiu grazia suknele vakarine
Atsakyti
Del tautiniu tai ir mums su MB tokia mintis buvo kilusi, nes mes besokdami juos ir susipazinom, bet kad pries 2 metus jo pusbrolis 1 diena jau gerokai po dvylikos tautiniais persirenge verysad.gif taigi busim paprastai apsirenge...
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 14:57)
Mergaitės, čia beskaitant pasisakymus kilo man idėja. O ką jei antrą dieną tikrai pasipuošt TAUTINIAIS rūbais. Šiaip ant bajerio. Bent jau atsikėlus ir pirmą kartą pas svečius išėjus. Mūsų aplinka kaimiška, tai tikrai iš konteksto neiškristų. O paskui kai visi atsitokės iš netikėtumo ir atsigrožės, galima bus ir persirengt. Ka manot?

Tai sakau dabar kaip padarysiu aš jiems papročius tai apšals  lotuliukas.gif Pakomentuokit apie mano genealią tautinių rūbų idėją .

Na kiekvienas turi reise tureti savo nuomone, bet asmeniskai man tautiniai rubai ir "Šiaip ant bajerio" - tai nelabai derinasi. Man tai pagarbos vertas rubas. Kai buvau kelis kartus apsirengusi tokias rubais tikrai jokio bajerio nejauciau, mano nuomone reiktu truputi atsakingiau ziureti i tai kas yra tautiska, tokiu atveju ant bajerio galima butu ir LT veliava apsivynioti. Prasau nesupykti, as tik savo nuomone pasakiau. ax.gif
Atsakyti
o man butu labai grazu, tik as gal sumoderninciau tuos tautisku rubelius, Sijona pararyciau trumpesni, gal iki keliu, priekyje iskirpte gal gilesne ( truputi begediskai) blush2.gif ax.gif , o vyrui ilgas siltas kelnes nukirpciau ir padaryciau bridzus. Va tada jegovai butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nes su grynai tautiniais , manu per karsta butu
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos, na as nusipirkau ryskiai balta linine su juodais siuvinejimais suknyte su petneselem. Tokia paprasta, bet tuo paciu ir sventiska. Dar nusipirkau tokius sio sezono mados juodus su smulkiais baltais taskeliais batelius. Tai atrodo tikrai sauniai. Tik niekur nerandu kokio grazaus ir paprasto balto lino svarkelio.. g.gif schmoll.gif
Gal kas kur matet? Zinau, dabar tikrai daug rubu is lino galima rasti, bet tokio paptastucio balto svarkelio - neradau..
Beje, vyrui nupirkau labai grazias juodas linines kelnes is "sunsuit" parduotuves. Jis nemegsta tokiu "kelniu - maisu", tokiu lininiu ispliurusiu, kaip jis vadina "papludimio" kelniu. O ten tokios klasikinio stiliaus, su kisenem - zodziu, labai sauniai atrodo thumbup.gif . Ten buvo ir baltu. Kaina visai normali - 139 lt, berods. Taip pat nupirkau baltus lininius marskinius is parduotuves "lino namai". Viska apsirenges atrodo tikrai thumbup.gif, esu labai patenkinta:)
Kiek girdejau is artimuju - daug kas zada antra diena rengtis kazka is lino...smile.gif Nei as prasiau nei ka, bet matyt, sia vasara labai populiarus linas.
Atsakyti
o as galvoju antrai dienai stai kazka tokio, bet dabar mastau ar nebus pernelyg puosnus, gal kazka paprasciau verysad.gif

user posted image
Atsakyti