Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 05, 21:23)
Aš tai nujaučiu, kad dėl kažkiokių priežaščių žirniukas pas mane nesikabina verysad.gif  nes pvz. šį mėnesį garantuoju, kad kažkas užsimezgę buvo, iškart padidėjo krūtinė, speneliai pasidarė jautrūs ir dar daug kitokių požymių, kurių iki šiol nebuvo, pasidariau HCG, buvo 1.5, paskui 3.2 ir po kelių dienų atėjo mm, tokios gausios ir skausmingos, kad kol grįžau namo, galvojau sąmonės neteksiu..  doh.gif  Reikės tirtis hormonus..

console.gif gali buti kad pabego tavo zirniukas. Man si menesi lygiai taip pat buvo, tik as HCG nebuvau pasidariusi, bet man du NT vaiduokliukus rode, o mmm tai kosmaras. Kaip suprantu tu jau ir taip nemazai tyrimu esi pasidariusi, bet skydliaukes tyrimas tikrai butu ne pro sali.
Papildyta:
QUOTE(muji @ 2011 03 05, 23:54)
jus rimtai?? !! kodel anksciau niekas apie tai neuzsiminet..

dar viena naujiena  doh.gif  Cinamona labai megstu, deduosi i daug patiekalu, net i arbata, kai geriu ja su pienu. Bet nieko nezinojau apie toki poveiki. Sakyciau, nelabai malonus, jei mmm aplanko tokios gausios. Aisku, del O pojucio, tai labai gerai, kad gali ryskiai atskirti vaisingas dienas. O ir vyra cinamomu girdot ?  smile.gif
Si menesi, kazkaip atsipalaidave gyvenam, nei ka skaiciuojam, nei labai planuojam - jei ateis maziukas- reiskias tikrai ne skaiciavimai cia ir planavimai padejo.

Na del poveikio vyrui vartojant cinamona tai as tikrai nezinau, savajam as neduodu. O pati vartoju nors ir nelabai tikiu kad jis stebuklus padars, bet man geriau kazka daryti negu sudeti rankas ir laukti.
O atsipalaidavimas tikrai gera priemone norint pastoti, nes daugeliui tai butent ir padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 05, 22:55)
O del testuku tai jei daug uzsisakei tai daryk visa laika iki kitu mmm nors linkiu ju nesulaukti, nes mano drauge sake kad ji dare visa laika ir pas ja rode O du kartus per viena cikla, taip kad atsiranda dar viena galimybe smile.gif  ir kaip anksciau minejau patartina daryti ir ryte ir vakare. Nes kaip man buvo, kad vakare neryski antra juostele, o ryte kai pasidariau tai labai labai ryski buvo. Sekmytes didziausios si menesiuka tau  4u.gif 

OT uztenka daryti vienakart per diena. Ir is ryto tikrai neverta daryti, nes sisiuke bus didesne koncentracija to hormono, todel ir rodys ryskesn e juostele nei turi buti smile.gif As darau visad po pietu, nueinu sisiukui, tada palaukiu 2-4 val negerusi ir tada padarau OT. Tokiu budu darant (visalaik vienodai) rezultatai buna tikslesni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Audrutyte @ 2011 03 05, 23:45)
Pasisakysiu ir as...  smile.gif
Mes su MV planuojame zirniuka nuo gruodzio menesio...nematuoju BT, nedarau O testuku,tiesiog pasikliauju skaiciavimais apie tariamaji O!Ir siaip mylu mylu darome kas 2-3dienas  smile.gif
Pas mus zirniukas buvo uzkibes...Na,taip rode 4 teigiami NT. Viena diena pradejau kraujuot,nedaug..nulekem i ligonine (cia Londone). Uzlasino 3lasus sysiuko ant testo,pamatavo temperatura ir spaudima ir pasake TU NE NESCIA  blink.gif  Uzrase kitos dienos ryte padaryti echoskopija,ir patare,kad neissigasti jei pradesiu labiau kraujuoti,o nuo skausmo pasiule isgerti paracetamolio  doh.gif Visa nakti maude pilva ryte atsikelus supratau,kad kazkas ne taip...mmm buvo ne tokios,su tokiais gabaliukais,idomios spalvos...Echo nieko neparode,padare kraujo tyrima,kita diena paskambino ir tiesiog pasake,kad nieko nera...Zodziu  verysad.gif Kraujavimas truko kelias dienas...po visko praejo jau savaite,bet vis dar teplioja...
Nezinau,ka daryti...ar galim si menesi bandyt pagaut zirniuka ar reiketu palaukti?  g.gif  Cia Londone geriau su daktarais nesikonsultuoti,nes vis tiek geriausias vaistas nuo visu ligu paracetamolis.  doh.gif

Jei issivale organizmas savaime, be daktaru isikisimo, tai as planuociau iskart, nes kaip suprantu ankstyvas dar nestumas buvo. Kiek esu skaiciusi, tai tokiu ankstyvu persileidimu ivyksta apie 30 proc, jeigu moterys nedare NT, tai net nesuzino, kad laukesi ir planuoja toliau.
Papildyta:
Paskaiciau cia pas jus su tuo cinamonu, tai tikrai tada super thumbup.gif gausios menesines reiksia, kad gleivine buvo stora - gerai pasiruosusi nestumui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 06, 15:05)
OT uztenka daryti vienakart per diena. Ir is ryto tikrai neverta daryti, nes sisiuke bus didesne koncentracija to hormono, todel ir rodys ryskesn e juostele nei turi buti smile.gif As darau visad po pietu, nueinu sisiukui, tada palaukiu 2-4 val negerusi ir tada padarau OT. Tokiu budu darant (visalaik vienodai) rezultatai buna tikslesni 4u.gif

Zinau kad nereikia OT daryti su pirmu rytinu slapimu, to niekada ir nedarau. Keliuosi apie 7val o testuka darau tik po keliu valandu ir stengiuosi kuo maziau gerti skysciu pries darant testuka. Na bet cia kiekvienos pasirinkimas smile.gif As dariau ir ryte ir vakare ir stengiausi tuo pat metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 15:05)
Zinau kad nereikia OT daryti su pirmu rytinu slapimu, to niekada ir nedarau. Keliuosi apie 7val o testuka darau tik po keliu valandu ir stengiuosi kuo maziau gerti skysciu pries darant testuka. Na bet cia kiekvienos pasirinkimas  smile.gif As dariau ir ryte ir vakare ir stengiausi tuo pat metu  smile.gif

Na taip, kiekvienos pasirinkimas smile.gif Bet paprasciausiai neverta, nes tikrai nepraziopsosi darant tik vienakart per diena. Dviguba ovuliacija galima tik poros valandu ar dienos skirtumu. O kad OT buna ryskus, tai dar nereiskia, kad ivyko ovuliacija, OT tik parodo, kada tas hormonas buna didziausias ir t.t... bet negarantuoja, kad ivyko ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 06, 16:16)
O kad OT buna ryskus, tai dar nereiskia, kad ivyko ovuliacija, OT tik parodo, kada tas hormonas buna didziausias ir t.t... bet negarantuoja, kad ivyko ovuliacija.

Mano testas buvo toks, kada parodo dvi juosteles tai vadinasi man O bus 24-48val begyje, tai as skaiciavau nuo tada kai man testukas buvo ryskiausias smile.gif
Na laikas parodys ar pavyko ar nea ax.gif
Atsakyti
na, as tiek nusipirkau, del to, kad ilgos mmm ir nezinau kiek reikes g.gif tai mano planelis butu toks: pradeti nuo 11 - 12 men dienos iki kitu mmm; daryti i vakaro puse apie 5-6 kai gristu po darbo ( galvoju nuo 3 val nieko nebegerti). Ka manot? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 17:27)
Mano testas buvo toks, kada parodo dvi juosteles tai vadinasi man O bus 24-48val begyje, tai as skaiciavau nuo tada kai man testukas buvo ryskiausias  smile.gif
Na laikas parodys ar pavyko ar nea  ax.gif

nebekankink tu musu lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek dieneliu liko iki to ankstyvo testuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 03 06, 16:33)
nebekankink tu musu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiek dieneliu liko iki to ankstyvo testuko  mirksiukas.gif

Man siandien 25ciklo diena smile.gif Jei iki penktadienio nesulauksiu mmm tada darysiu testuka ax.gif
Jauciu man si savaite bus pati ilgiausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 15:27)
Mano testas buvo toks, kada parodo dvi juosteles tai vadinasi man O bus 24-48val begyje, tai as skaiciavau nuo tada kai man testukas buvo ryskiausias  smile.gif
Na laikas parodys ar pavyko ar nea  ax.gif

Visi OT taip rodo, pranesa apie busima O. As kai dariau praeita menesi, tai OT buvo vienodo ryskumo dvi dienas, o kita diena jau maziau ryskus, tai nusprendziau, kad O tada ir ivyko. Temperaturos matavimas ta tik patvitino. Isvada tokia, pamatai rysku OT ir darbuojiesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vestallsim @ 2011 03 06, 15:33)
na, as tiek nusipirkau, del to, kad ilgos mmm ir nezinau kiek reikes  g.gif tai mano planelis butu toks: pradeti nuo 11 - 12 men dienos iki kitu mmm; daryti i vakaro puse apie 5-6 kai gristu po darbo ( galvoju nuo 3 val nieko nebegerti). Ka manot?  blush2.gif

Jeigu nereguliaros, tai gadink OT kasdien, bet tikrai uzteks po viena karta, nepraziopsosi biggrin.gif Ir daryk taip, 3 val nueik i tualeta, paskui nieko negerk 3 valandas ir gadink OT mirksiukas.gif ir taip kasdien.
As visalaik pasilieku visus OT testukus, kad kita diena galeciau palyginti ar ryskeja ir kaip greit ryskeja, tada man aiskiau ar jau greit ta didzioji diena.
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 06, 16:46)
Visi OT taip rodo, pranesa apie busima O. As kai dariau praeita menesi, tai OT buvo vienodo ryskumo dvi dienas, o kita diena jau maziau ryskus, tai nusprendziau, kad O tada ir ivyko. Temperaturos matavimas ta tik patvitino. Isvada tokia, pamatai rysku OT ir darbuojiesi biggrin.gif

Va ir vel noriu papriestarauti mirksiukas.gif ne visi tokie testukai kurie pranesa apie busima O. Buvau pirkusi kuris rodydavo ne bruksnelius, o sypsenele jei teig. smile.gif ir butent sis testas paradydavo kad pas mane jau vyksta O, o ne kad bus po kazkiek laiko (bent jau tap buvo rasyta informaciniame lapelyje).
O kai kita kart naudojau juosteles, tai man labai ryskia juostele rode tik ta viena karta kai dariau ryte, paskui jau juostele vis blankesne buvo, kol visai nerode.
Patarciau skaityti informacini lapeli apie kiekviena testuka, nes atkreipiau demesi kad vieni rodo kad O bus 24-48val begyje, kiti 36val, dar kiti butent parodo kad jau O 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 06 kovo 2011 - 17:00
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 15:57)
Va ir vel noriu papriestarauti  mirksiukas.gif ne visi tokie testukai kurie pranesa apie busima O. Buvau pirkusi kuris rodydavo ne bruksnelius, o sypsenele jei teig. smile.gif ir butent sis testas paradydavo kad pas mane jau vyksta O, o ne kad bus po kazkiek laiko (bent jau tap buvo rasyta informaciniame lapelyje).
O kai kita kart naudojau juosteles, tai man labai ryskia juostele rode tik ta viena karta kai dariau ryte, paskui jau juostele vis blankesne buvo, kol visai nerode.
Patarciau skaityti informacini lapeli apie kiekviena testuka, nes atkreipiau demesi kad vieni rodo kad O bus 24-48val begyje, kiti 36val, dar kiti butent parodo kad jau O  4u.gif

Visi, be isimties visi OT rodo artejancia ovuliacija smile.gif Nera tokio OT testo, kuris parodytu jau ivykusia ovuliacija. Tada ir tikslo nebutu darbuotis, nes jau ovuliacija buvo ivykusi. Pacios vaisingiausios yra 3 dienos iki ovuliacijos ir per pacia ovuliacija. To testuko su sypsenele principas lygiai toks pats, kaip ir visu testuku - parodo artejancia ovuliacija. Tik jo jautrumas turbut mazesnis ir parodo tiksliau, kada ta hormono banga buna didele. Aisku, gali parodyti ir po O ta sypsenele, jeigu tas hormonas nespejo dar nukristi (lygiai taip pat ir visi kiti OT). Taip kad, cia toks ir mokslas tie testukai, tik apytikslis biggrin.gif Na, cia kiekvienos reikalas kokius testukus pirkti, nes pvz as - puikiai gaudausi ir paciuose jautriausiuose, tai man ne beda palyginti rezultatus diena pries ir diena po:)
Atsakyti
Sveikos merginos! As naujoke. Tikiuosi ir man atsiras vietos tarp jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovee @ 2011 03 06, 21:46)
Sveikos merginos! As naujoke. Tikiuosi ir man atsiras vietos tarp jusu  4u.gif

aisku kad atsiras smile.gif griebk balioneli 4u.gif
Atsakyti