Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

Aciu 4u.gif
Mes dar kolkas realiai 'nedirbam', bet jau neuzilgo manau pradesim. Todel man idomu buvo cia pasiskaitineti kaip, kas, kodel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kovee @ 2011 03 06, 20:46)
Sveikos merginos! As naujoke. Tikiuosi ir man atsiras vietos tarp jusu  4u.gif

Sveikute 4u.gif
Kuo daugiau tuo smagiau smile.gif kada zadate pradeti darbukus?
Papildyta:
*letute25* kaip tau sekasi? Kas siuo metu pas jus vyksta?
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 07, 14:00)
Sveikute  4u.gif
Papildyta:
*letute25* kaip tau sekasi? Kas siuo metu pas jus vyksta?

Na mes tai po truputi kaupiames ir ruosiames ND, nusipirkau visa pluosta OT, tai zaisiu si menesi (bet cia tik apie viduri menesio bus), vyra foliu ir zuvu taukais "girdau". Dabar jau galutinai nusprendem, jog jei jau si neuzkibs, tai eisim tirtis. Bet net nemoku pasakyti kaip to bijau.
O kaip jums, kiek tau laiko iki mmm liko, nebandei dar NT pasidaryti kur ankstyva rodo?
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 07, 13:32)
Na mes tai po truputi kaupiames ir ruosiames ND, nusipirkau visa pluosta OT, tai zaisiu si menesi (bet cia tik apie viduri menesio bus), vyra foliu ir zuvu taukais "girdau". Dabar jau galutinai nusprendem, jog jei jau si neuzkibs, tai eisim tirtis. Bet net nemoku pasakyti kaip to bijau.
O kaip jums, kiek tau laiko iki mmm liko, nebandei dar NT pasidaryti kur ankstyva rodo?

Man 26 ciklo diena snd. Bet nutariau pakenteti iki penktadienio ir jei vis dar nesulauksiu mmm tada pasidarysiu testuka. Bet atrodo dar taip toli tas penktadienis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 07, 14:42)
Man 26 ciklo diena snd. Bet nutariau pakenteti iki penktadienio ir jei vis dar nesulauksiu mmm tada pasidarysiu testuka. Bet atrodo dar taip toli tas penktadienis  unsure.gif

oi kaip as nekenciu to lakotarpio, nes tuomet savaite menesiais tampa. O is galvos ismesti minties apie nestuke.gif neimanoma. Tai jei tavo ciklas 30d, tai gali pabandyti ankstyva po poros dieneliu. o kiek dienu po O?
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 07, 13:54)
oi kaip as nekenciu to lakotarpio, nes tuomet savaite menesiais tampa. O is galvos ismesti minties apie  nestuke.gif neimanoma. Tai jei tavo ciklas 30d, tai gali pabandyti ankstyva po poros dieneliu. o kiek dienu po O?

Bandysiu kentet iki penktad. Nes ana kart pasidariau, o kita diena mmm atejo blush2.gif OT ryskiausia juostele rode vasario 23d tai jei pora dieneliu + tai pati O 25d. Kad ir kaip sunku bet bandysiu islaukti iki savaites pabaigos, o jau tada drebanciom rankom darysiu NT zinoma jei tu nelabuju mmm nesulauksiu unsure.gif
Atsakyti
mūsų spėju smagus šis ilgasis savaitgalis laukia biggrin.gif irgi nusipirkau pluoštą OT tai nuo 10 dienos gadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 07 kovo 2011 - 15:46
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 07, 13:00)
Sveikute  4u.gif

Labas visoms!
Na planuojam jau nebe uz kalnu. Realiausiai birzeli, bet bandysim zaist jau sekanti menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovee @ 2011 03 07, 16:18)
Labas visoms!
Na planuojam jau nebe uz kalnu. Realiausiai birzeli, bet bandysim zaist jau sekanti menesi smile.gif

Na tai abu su vyru stiprinkit organizma, gerkit vitaminus ir lauksim geru naujienu artimiausiu metu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
tai visos dar tik darbuojames... smile.gif

ziurekit norejau pasiteirauti smile.gif kai tos isskyros pasirodo tasios, tai jau ovuliacija ivykusi buna, ar tik bus artimiausiu metu smile.gif?
Atsakyti
brangiosios, labai neturiu laiko skaityti viską ką jūs čia pripliurpėt, bet ar pavyko kuriai nors? nes prieš porą gal sav skaičiau, kad kažkuriai jau vėlavo mm, tai kaip baigėsi? ar yra bent viena jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2011 03 07, 18:04)
Sveikutes smile.gif
tai visos dar tik darbuojames... smile.gif

ziurekit norejau pasiteirauti smile.gif kai tos isskyros pasirodo tasios, tai jau ovuliacija ivykusi buna, ar tik bus artimiausiu metu smile.gif?

Man atrodo kai tokios iskyros buna kaip kiausinio baltymas tai reiskia kad pas tave vyksta O. Bijau suklaidint, gal dar kuri parasys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2011 03 05, 12:52)
Praeitą ciklą pirmą kartą vartojau medikamentą skirtą planuojant. Tai pakitimų pastebėjau: man nebetepė dieną prieš tai (kaip paprastai), mažiau skaudėjo pirmąją dieną, gausesnės. Šį ciklą pasirinkau kitą preparatą. Žiūrėsim, gal papildomos priemonės padės  tapti nestuke.gif

Sakyk jei nepaslaptis ka naudojai? Ir ar pati issirinkai ar gyd.paskyre?
Papildyta:
QUOTE(tercija @ 2011 03 07, 18:12)
brangiosios, labai neturiu laiko skaityti viską ką jūs čia pripliurpėt, bet ar pavyko kuriai nors? nes prieš porą gal sav skaičiau, kad kažkuriai jau vėlavo mm, tai kaip baigėsi? ar yra bent viena jau  nestuke.gif

Man atrodo dar nei vienos nestuke.gif nera sad.gif ar jai kuriai jau uzkibo tai perbego i kita foruma ir mus uzmirso ax.gif
Kaip tavo savijauta?
Atsakyti