Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 21, 12:43)
as pozymiu irgi nejauciu,net jie jei butu nezinociau ka reiskia,niekada nesilaukiau.o siaip krutine ziauriai skauda bt cia nuo dupho o daugiau tij net nezinau gal kai sekiau save tij kabliukas kad tik po O ir eme krutine mausti o ir gimda dilgsejo ir kiausides verze paskui aprimo.ir tiek.nieko viskas bus aisku tuoi  smile.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif is ties sunku nuspresti, ar tai gali buti nestuke.gif pozymiai, jei niekad nesilaukei, tai taip ir lieki spelionese. Man si menesi irgi kazkaip keistai is karto po O krutine skaudi pasidare, pradzioje viena, o dabar abi, ir tas pilvo diegimas, maudimas, o kai lenkuosi i desine, tai taip sumaudzia doh.gif. O jau pykinimas .....koks tapo daznas, bet pas mane tai nestebuklingas atvejis su tuom. Tik man kazkokia nuojauta, kad cia ne i nestumo puse, o i kazkokias problemas linksta viskas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 21, 14:47)
Visiskai sutinku  drinks_cheers.gif is ties sunku nuspresti, ar tai gali buti  nestuke.gif pozymiai, jei niekad nesilaukei, tai taip ir lieki spelionese. Man si menesi irgi kazkaip keistai is karto po O krutine skaudi pasidare, pradzioje viena, o dabar abi, ir tas pilvo diegimas, maudimas, o kai lenkuosi i desine, tai taip sumaudzia  doh.gif. O jau pykinimas .....koks tapo daznas, bet pas mane tai nestebuklingas atvejis su tuom. Tik man kazkokia nuojauta, kad cia ne i nestumo puse, o i kazkokias problemas linksta viskas.  g.gif

Mane irgi pykina, bet man čia joks ne požymis, nes pykina ir iškart po mmm ir šiaip biggrin.gif O be to O įvyko 17 dieną, tai iki mmm likus apie 10 dienų, manau, kad per trumpas laikotarpis implantacijai smile.gif Nors aš jau nepergyvenu, tik vyro gaila truputį. labai jis jau tų vaikų nori.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 21, 14:09)
Mane irgi pykina, bet man čia joks ne požymis, nes pykina ir iškart po mmm ir šiaip  biggrin.gif  O be to O įvyko 17 dieną, tai iki mmm likus apie 10 dienų, manau, kad per trumpas laikotarpis implantacijai smile.gif Nors aš jau nepergyvenu, tik vyro gaila truputį. labai jis jau tų vaikų nori..  ax.gif

vat butent, kad ta stiprioji lytis, cia stiprybe nepasizymi lotuliukas.gif
o man iki mmm liko 11-12 dienu, tai taip ilgai dar laukti doh.gif mane zudo tas laukimas. Nors si menesi kaip ir nieko nesitikiu, nes ND nelabai saziningai darem, bet kazkur giliai viduje tikiuosi kad man Dievulis gimtadienio proga padovanos ta stebukliuka blush2.gif Naivumas vis tiek uzvaldo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 03 20, 23:32)
Beje, norejau paklausti, ar yra cia tokiu, kurios pirmagimius planuoja ir kurioms jau beveik 30. ? Kaip manot, ar toks ilga planavimas susijes su jusu amziumi?

Nenusimink 4u.gif gal si kartuka OT pagelbes ir viskas bus OK. Duok ir vyrui vitaminu!
Del amziaus tai as irgi daug prisiklausiau ir vis pradedu galvot, kad gi galejom ir anksciau pradeti gandrus kviesti (man 28m), bet kol nepradejo kilti problemos pas mane tai vis pasvajodavom ir viskas. Bet kuo toliau tuo didesnis tas noras. MB tai jau seniai nori vaikuciu, bet as vis gi galvojau, kad tai darbo geresnio reikia, tai piniguciu pasitaupyti ir t.t. Bet dabar tai abu tiesiog sergame tuo ax.gif ir vat kad nori pasirodo ne viskas taip paprasta sad.gif Bet mano monitoriukas jau ispeja apie artejancia O tai jau dziaugiames ir prasidejo smileysex.gif sezonas. Stengsimes daryti bent kas antra diena ir bus matyt kas gausis.
Pregnancare conteption as naudoju siuo metu, pirkau kur vienoje pakuoteje ir vyrui ir moteriai po 30 tab, dabar antras menuo kai abu naudojam siuos vitaminus, tikiuosi kad pades jie mums, nes turejau itarimu kad ir MB spermiukai nelabai kokybiski gali buti g.gif na bet tikiuosi siam ciklui bus pasitaise ax.gif
Muji primink kiek jau jus laiko kaip planuojate?

Papildyta:
QUOTE(letute25 @ 2011 03 21, 14:47)
vat butent, kad ta stiprioji lytis, cia stiprybe nepasizymi  lotuliukas.gif
o man iki mmm liko 11-12 dienu, tai taip ilgai dar laukti  doh.gif mane zudo tas laukimas. Nors si menesi kaip ir nieko nesitikiu, nes ND nelabai saziningai darem, bet kazkur giliai viduje tikiuosi kad man Dievulis gimtadienio proga padovanos ta stebukliuka  blush2.gif  Naivumas vis tiek uzvaldo  rolleyes.gif

Gal kaip tik kai atlikote ND neplanuojant ir atsipalaidave tai bus pavyke smile.gif zudancios tos 2 savaiteles po O buna doh.gif
Mano "zaisliukas" jau siand.ryte ispejo apie artejancia O tai ir pas mus darbu sezonas prasideda smile.gif galvoju gal reikia saziningai kas antra dienele mylu mylu daryti, nes jei kasdiena tai paskui i pabaiga ikvepimo pritruksta ir jau tik is reikalo gaunasi blush2.gif Merginos sako kad del to paskui nieko ir nesigauna kai tik del to kad padaryti dirbi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 21, 17:03)

Gal kaip tik kai atlikote ND neplanuojant ir atsipalaidave tai bus pavyke smile.gif zudancios tos 2 savaiteles po O buna  doh.gif
Mano "zaisliukas" jau siand.ryte ispejo apie artejancia O tai ir pas mus darbu sezonas prasideda smile.gif galvoju gal reikia saziningai kas antra dienele mylu mylu daryti, nes jei kasdiena tai paskui i pabaiga ikvepimo pritruksta ir jau tik is reikalo gaunasi  blush2.gif Merginos sako kad del to paskui nieko ir nesigauna kai tik del to kad padaryti dirbi  rolleyes.gif

Mes šį mėn tai dvi dienas pieš O ir per O smileysex.gif darėm biggrin.gif Vyras tai sako, nesuprantu, kaip čia galima nepastoti, aš va ir vitaminus geriu ir alaus atsisakiau, kažkokia nesamonė biggrin.gif kažkaip jam viskas daug paprasčiau atrodo
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 21, 15:08)
Mes šį mėn tai dvi dienas pieš O ir per O  smileysex.gif darėm  biggrin.gif  Vyras tai sako, nesuprantu, kaip čia galima nepastoti, aš va ir vitaminus geriu ir alaus atsisakiau, kažkokia nesamonė biggrin.gif  kažkaip jam viskas daug paprasčiau atrodo

Skaiciau kad vaisingiausios dienos po O, bet kas cia zino kaip cia yra su tais musu organizmais. Tai ir as pati visada galvojau kad pagauni O, atlieki ND ir viskas jau nestuke.gif Bet dabar pati isitikinau kad ne viskas taip paprasta ax.gif MB irgi po pirmo bandymo buvo nusiteikes kad pavyko, bet paskui ir pats pasiskaitinejo ir as pora paskaiteliu pravedziau ir dabar jau susigriebe saziningai vitaminus gerti, alucio atsisake, dar kad rukyma sumazintu tai is vis fainai butu.
Kai kur yra rasoma kad saikingas alkoholio vartojimas nei vyrui nei moteriai nekenkia, kitur vel parasyta kad ir mazas kiekis alkoholio gali pridaryti zalos spermiukams unsure.gif tai nesuprasi kaip cia yra.
Atsakyti
Na kad alkoholis nepadeda tij jau tikrai aisku smile.gif mes ir su MB vitaminus geriam,abu nerukom kazkada pakvailiodavom su tom cigaretem o dabar jau seeniai ne maniskis tai jau 7 metai neruko tij jau ir organizmas issivales.o alaus irgi atsisake,aisku jei kokia rimtesne progele 0,5 l manau nieko nekenkia
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 21, 17:56)
Skaiciau kad vaisingiausios dienos po O, bet kas cia zino kaip cia yra su tais musu organizmais. Tai ir as pati visada galvojau kad pagauni O, atlieki ND ir viskas jau  nestuke.gif Bet dabar pati isitikinau kad ne viskas taip paprasta  ax.gif MB irgi po pirmo bandymo buvo nusiteikes kad pavyko, bet paskui ir pats pasiskaitinejo ir as pora paskaiteliu pravedziau ir dabar jau susigriebe saziningai vitaminus gerti, alucio atsisake, dar kad rukyma sumazintu tai is vis fainai butu.
Kai kur yra rasoma kad saikingas alkoholio vartojimas nei vyrui nei moteriai nekenkia, kitur vel parasyta kad ir mazas kiekis alkoholio gali pridaryti zalos spermiukams  unsure.gif tai nesuprasi kaip cia yra.

Aš tai nagrinėjau tuos pastojusiu grafikėlius FF puslapyje, tai dauguma ten Anglės, kurios taurelės nevengia ir nieko pastojo biggrin.gif Paskui daugiausia pastojusių ND darė dieną prieš O arba O diena, manau kokie 80 proc smile.gif Geriau jau pastočiau per kelis ateinančius mėn, nes per gydytojus eiti nėra jokio noro o ir pinigus milžininškus kainuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na del tu tyrimuku pas daktariukus, tai jo viskas taip kainuoja...
del amziaus galiu ir as isiterpti, nors as dar jauna (24 m) bet va ir nepavyksta, o vat sesei 32 pavyko susilaukt pirmagimes smile.gif

pas mane dar nieko naujo, mm nera... bet biski tokios isskyros pasirode... gali but koks uzdegimas sad.gif gal del to ir mm nera....sad.gif
tai biski liudna... o pas daktare tik balandi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 21, 16:08)
Mes šį mėn tai dvi dienas pieš O ir per O  smileysex.gif darėm  biggrin.gif  Vyras tai sako, nesuprantu, kaip čia galima nepastoti, aš va ir vitaminus geriu ir alaus atsisakiau, kažkokia nesamonė biggrin.gif  kažkaip jam viskas daug paprasčiau atrodo

Mano vyrui irgi visi sitie reikaliukai paprasciau atrodo ax.gif jis net kiekviena men po 2 sav sako, man atrodo mums sitas men sekmingas doh.gif ir va dar palaukem ir mmm ateina verysad.gif
mes irgi vitaminukus geriam alkoholio atsisakem, tik va jam su rukymu ne kas sekasi, bando mesti, paskui vel kelias i diena suruko doh.gif
Atsakyti
Na nenoriu tiketi, kad saikingas alkoholio vartojimas gali tam ziauriai pakenkti.
Maniskis pvz savaitgali ir alaus truputi isgeria, o ir per koki didesni susibegima kazka stipriau saikingai pavartoja, na tik rukyti vis bando mesti rolleyes.gif na gal tai ir yra problema, kad nepastoju, bet nelabai tuo noriu tiketi. Man regis viskame turi buti pusiausvyra.
Atsakyti
Labas visoms!
Buvau pasirodzius tik viena karta sioje temeleje prisistatyti smile.gif Dabar skaitineju jusu pasisakimus ir siaubas ima... mes dar net nepradejome darduotis, bet jau dabar atrodo, kad kalnus reikia nuversti norint pastoti.. blink.gif
Atsakyti