Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(kovee @ 2011 03 22, 16:27)
Labas visoms!
Buvau pasirodzius tik viena karta sioje temeleje prisistatyti smile.gif Dabar skaitineju jusu pasisakimus ir siaubas ima... mes dar net nepradejome darduotis, bet jau dabar atrodo, kad kalnus reikia nuversti norint pastoti.. blink.gif

As irgi ta pati pagalvojau! Juokiames juokiames su vyru, manau prisijuokausim... tfu tfu... kad nors viskas gerai blink.gif
Atsakyti
Svajone, o jus dar neplanuojate?
Atsakyti
Ne visoms merginos tokios problemeles iskyla mirksiukas.gif gal jus tik nesisaugosit ir uzkibs zirniukas, nesigasdinkit. Labai daug as manau reiskia tai kad pradedi stresuot kai nesigauna is poros bandymu. Man vis kyla mintis kad reikia nustoti skaiciuoti, atsipalaiduoti ir tik tiek kad nesisaugoti, bet kai ipuseja ciklas tai ima nuomone ir pasikeicia blush2.gif pradedu galvoti, kad ka jeigu kaip tik vaisingomis dienomis imsim ir patingesim ax.gif gi nera taip kad reguliariai kas 2-3d darytume smileysex.gif Tai ir vel pradedi zaisti su OT doh.gif
Atsakyti
O jus jau seniai planuojate? Mano akim tai toks didelis darbas, ir temperatura matuot ir OT, ir isskyru sekimas... protelis gali pavaziuot besekant ir nelaukiant tu vaisingu dienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 21, 09:24)
labas,tau reikia prisesti pasidaryti puodeli arbatos ar kavos ir nusiraminti.Man siemet jau sukaks 34 ir mes su MB planuojam pirmagimi 16 metu,nei kiek nebaisu del tokio amziaus man.aisku laiko nebedaug pastoti,bt tij dar nereiskia kad pries laika reikia kazko baimintis.aisku pas mane yra visokiu problemeliu su sveikata bt juk ir stebuklu buna tik reikia laabai tuo tiketi ir laukti,reikia susirasti patikima gydytoja ir planuoti.o motiniska meile turiu kam atiduoti auginames isivaikine vaikuti nuo menesio amziaus,jam siemet jau bus 10 metuku.tij va o tas biologinis laikrodukas tiksi,aisku nelebai jau mano naudai bt manau  D isgirs , pagaliau ir mums pasius tijp issvajota angeliuka.nenusimink daugiau geru minciu ir viskas bus gerai.sekmes o del folines rugsties tij reikia gerti 400,o tuos vitaminus geriau bt man netiko laabai i tualeta vare,todel geriu pregnacare jau pastojusioms.

aciu labai uz toki palaikyma. Viska suprantu ir stengiuosi nepanikuoti. Laiko dar turiu ir tikiu, kad viskas bus gerai.
labai suzavejo jusu poelgis , kad isivaikinot vaikuti..
Atsakyti
QUOTE(kovee @ 2011 03 22, 16:43)
Svajone, o jus dar neplanuojate?

Nea... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Na kas naujo? gandriukai dar neskraido aplink? ar dabar pats ikarstis?

mes dar laukimo stadijoj....laukiu savaitgalio, gal kazkas paaiskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2011 03 24, 21:25)
Na kas naujo? gandriukai dar neskraido aplink? ar dabar pats ikarstis?

mes dar laukimo stadijoj....laukiu savaitgalio, gal kazkas paaiskes smile.gif

aš irg laukiu savaitgalio smile.gif jausmas, kad tuoj ateis mm..
Atsakyti
Pas mumis darbymetis ir paskui ilgos ilgos dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 24, 21:32)
Pas mumis darbymetis ir paskui ilgos ilgos dvi savaites  doh.gif

Pas mane šį mėn vėlyva O, tai laukti beliko 2 dienos.. Bet aš jau laukiu, kad greičiau mm ateitų ir vėl galėtumėm planuoti.. Šianakt sapnavau tokį sapną, kad senelis klausia manęs: - Na ar jau pastojai pagaliau? Aš sakau, kad ne... tada močiutė pradėjo skaityti pamokslą, kad aš nepastoju, nes esu per liesa, mažai valgau ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 24, 22:01)
Pas mane šį mėn vėlyva O, tai laukti beliko 2 dienos..  Bet aš jau laukiu, kad greičiau mm ateitų ir vėl galėtumėm planuoti.. Šianakt sapnavau tokį sapną, kad senelis klausia manęs: - Na ar jau pastojai pagaliau? Aš  sakau, kad ne... tada močiutė pradėjo skaityti pamokslą, kad aš nepastoju, nes esu per liesa, mažai valgau ir t.t. doh.gif

Zinok tame tiesos irgi yra kad jei esi labai liekna ir dabar planuodama vis dar kazkokios dietos prisilaikai tai sunkiau pavyksta. Skaiciau kazkokiam zurnale kad merginos kurios valgo normalius produktus o ne visokius "ligt" lengviau pastoja. Nezinau kiek tame yra tiesos. Ir dar girdejau tai kad kuo lieknesne esi pries nestuma tai tuo dagiau svorio priaugi nestumo metu.
Taip kad jei jau planuoji tai nevarzyk saves per daug, na zinoma nereikia ir ryti viska is eiles, nes virssvoris irgi negerai smile.gif
Linkiu nesulaukti si menesi mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 25 kovo 2011 - 14:13
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 25, 16:11)
Zinok tame tiesos irgi yra kad jei esi labai liekna ir dabar planuodama vis dar kazkokios dietos prisilaikai tai sunkiau pavyksta. Skaiciau kazkokiam zurnale kad merginos kurios valgo normalius produktus o ne visokius "ligt" lengviau pastoja. Nezinau kiek tame yra tiesos. Ir dar girdejau tai kad kuo lieknesne esi pries nestuma tai tuo dagiau svorio priaugi nestumo metu.
Taip kad jei jau planuoji tai nevarzyk saves per daug, na zinoma nereikia ir ryti viska is eiles, nes virssvoris irgi negerai smile.gif
Linkiu nesulaukti si menesi mmm  mirksiukas.gif

kaip šiaip aš esu pakankamai liekna, bet ne kaulinė biggrin.gif be to viska darau, kad priaugčiau svorio biggrin.gif Bet čia genai, mano prosenelė, mano mama tokio pat sudėjimo. Ryju viską iš eilės šiaip smile.gif Gydytoja nesake, kad reiktų priaugti svorio, tai manau, viskas ok dar smile.gif
Atsakyti