Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

o mums dažnas sex nepasiteisino. ir kai prieš vaisingas dienas buvo daromos 3-5 dienų pertrauka tarp sex, tada ir užkibo. pirmoji po 6 mėn, antroji po 3 mėn. sakau gal trečias užkibs per dar trumpesnį laiką, per 1 mėn.
Atsakyti
čia šiaip pagalvojau, ar negali trukdyti pastojimui seksas po vaisingų dienų g.gif pvz, tarkim jūs pastojate, bet pasimylite 26 -28 ciklo dienomis, kai vaisius nėra normaliai įsitvirtinės, gimda nuo patirto orgazmo pradeda susitraukinėti ir mažiukas pabėga, o jūs galvojate, kad eilinį kartą nepavyko, nes atejo mm. Nžn, gal kas apie tai jau kalbėjo, ir visai čia nieko naujo nesugalvojau, tiesiog pamąsčiau, kad kai dabar pastojau, tai nesimylėjom ciklo pabaigoje. nesimylim ir dabar, man kažkaip baisu atrodo, lauksiu ką gydytoja pasakys, leis ar ne.
Atsakyti
Na mes tai jau stengemes kasdien smileysex.gif bet per pirma bandymo menesi susirgau(mazai matyt bandem) lotuliukas.gif o va per antra ir pastojau nestuke.gif numanau pati kad uzkibo butent tada kai stebejau isskyras ir buvo vaisinga diena,verciau vyra ta diena iskart blush2.gif nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuli: 06 sausio 2011 - 17:12
Mergaitės, ar geriat papildomai kokius nors vitaminus, papildus? Gal vyram ką duodat irgi? Žinau, kad gerai folinę rūgštį gerti ir nakvišas? Kas dar gerina vaisingumą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atati: 07 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(Atati @ 2011 01 07, 17:44)
Mergaitės, ar geriat papildomai kokius nors vitaminus, papildus? Gal vyram ką duodat irgi? Žinau, kad gerai folinę rūgštį gerti ir nakvišas? Kas dar gerina vaisingumą? g.gif

Girdėjau, kad moliūgų sultys. Galima pamaišytu su apelsino sultimis, labai skanu.
Atsakyti
O nakvišos tikrai gerai? Aš kažkur klausiau forume ar galima gerti nestuke.gif , tai merginos nerekomendavo.. g.gif
Atsakyti
sveikos panikes smile.gif kaip nestume esu nelabai patyrus unsure.gif todel visu ir visur apie nestuma pastojima ir pan klausineju ir pamaniau kad siuose pokalbiuose ir as padalyvausiu ax.gif su savo busimu vyru esu jau seniai, mylimes be apsaugos priemoniu irgi senokai, apie vaikus kaip ir neplanavom niekada nebuvau pastojus...bet viena grazia diena pamanem pabandyti .... bet kas is to pabandem bet jokio rezultato verysad.gif testas parode neigiamai verysad.gif kazkaip ir nusivyliau sirdies gylumoje maniau kad pastojau, bet deja verysad.gif aisku cia musu pirmas bandymas nes maniskis labai jau nori to stebuklo smile.gif pasakiau jam neigiamas nesilaukiu nuliudo,bet sakau jam gal Dievulis dar nenori kad mes turetumem vaikeli gal dar anksti....pati nzn ka galvot! kodel kitiems neplanuojant patys ateina o tiems kas bando nera...to nesuprantu! o gal tikrai norint turet vaikeli labai jau reik stengtis??? arba negalvot labai jau apie tai ir neplanuojant stebuklas ivyks...nzn nzn g.gif patarkit panelytes unsure.gif busiu lb dekinga
Atsakyti
Radau gera knyga, "How to get pregnant", anglishkai, autore - Harriet Griffey. Labai sveika paskaityti visoms nerimaujancioms. Pasirodo, kad kas menesi sveika pora turi shansu pastoti tik 25%, todel nerimauti reikia pradeti, jei 18 menesiu nieko neiseina. Ten taip pat aprasoma taisiklyngos mitybos privalumas, ir kodel visokiu spraitu ir fantu yra negerai gerti, ir siaip tokia optimistishka knygute, sakanti kad tik maza dalis zmoniu is tikruju yra nevaisingi. Kas moka anglishkai - patariu nusipirkti ir apraminti nervus. mirksiukas.gif Mums po trecio nesekmingo ciklo visokios negeros mintys pradejo listi i galva, o kai abu paskaitem - viskas aisku pasidare ir ant dusios lengva.
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2011 01 08, 06:16)
sveikos panikes smile.gif kaip nestume esu nelabai patyrus  unsure.gif todel visu ir visur apie nestuma pastojima ir pan klausineju ir pamaniau kad siuose pokalbiuose ir as padalyvausiu  ax.gif su savo busimu vyru esu jau seniai, mylimes be apsaugos priemoniu irgi senokai, apie vaikus kaip ir neplanavom niekada nebuvau pastojus...bet viena grazia diena pamanem pabandyti .... bet kas is to pabandem bet jokio rezultato verysad.gif  testas parode neigiamai  verysad.gif  kazkaip ir nusivyliau sirdies gylumoje maniau kad pastojau, bet deja  verysad.gif  aisku cia musu pirmas bandymas nes maniskis labai jau nori to stebuklo  smile.gif pasakiau jam neigiamas nesilaukiu nuliudo,bet sakau jam gal Dievulis dar nenori kad mes turetumem vaikeli gal dar anksti....pati nzn ka galvot! kodel kitiems neplanuojant patys ateina o tiems kas bando nera...to nesuprantu! o gal tikrai norint turet vaikeli labai jau reik stengtis??? arba negalvot labai jau apie tai ir neplanuojant stebuklas ivyks...nzn nzn g.gif  patarkit panelytes  unsure.gif  busiu lb dekinga

Aš visiškai taip pat, kaip tu jaučiausi kai nepavyko pirmą kartą, o kai nesisekė jau pusmetį pasidarė neramu. Jaučiau piktumą, kodėl kitiems pavyksta net nenorint, o čia stengiesi ir snipstas. Iš tiesų tai dabar tikrai suvokiau kodėl yra sakoma, kad vaikai yra Dievo dovana. Kaip apturėjau du nesivystančius ir dabar laukiuosi trečią kartą, suvokiu, kad vaikelio atėjimas visiškai nuo mūsų nepriklauso. Net ir stengiantis pastoti, jei nelemta - persileisi, ir tik tada, kai jau ateina laikas, Dievas duoda šitą dovaną. Gal būt, kai dabar peržvelgiu savo gyvenimą ir nebuvau labai pasiruošus, o gal ir taip labai vaikelio nenorėjau, bet dabar jau noriu iš visos širdies ir tikiuosi kad mano žirniukas nepabėgs. Manau, kad nestresuokit, mylėkitės, nesisaugokite, o kai ateis laikas, tada bus ir vaikas thumbup.gif ( Nors tau atrodo kad visos taip sako, bet patikek kiek situose zodziuose tiesos ) Aišku, jei per metus neužkibs, verta susimąstyti....
Atsakyti
Mes su vyru mėginame nuo rugpjūčio - na bent jau tada saugotis nustojome smile.gif . Bet vat deja vyrui komandiruotės kas antrą mėnesį - vienas lietuvoje kitas užsienyje... tai stengiames per tą mėnesį kartu buvimo kaip reikalas, tačiau kol kas nieko... o kaip norėtųsi, kad šį mėnesį nesusirgčiau... ax.gif . beje, apie tai, kad reikia bent dubenį pakėlus pabūti po lytinio akto esu girdėjusi ir aš... nežinau ar veikia, bet mėginsiu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(*zieminuke* @ 2010 12 01, 04:59)
gal ir nepavyks... nebeda... turim dvi atzalas nors ir tikime Kalediniu stebuklu, juk pries du metus Kaledini stebukla gavome teigiama NT su antra dukrele, gal istorija kartojasi... o gal ir ne... gal nelemta turet sunaus... o gal viskas bus taip kaip norime...
Siandien manau, kad vaikai mus renkasi, gal ir naiviai, bet tai mane guodzia...

Perskaiciau jusu istorija su dideliu susidomejimu... Kaip matau is liniuotes - pavyko wub.gif wub.gif Nuosirdziausi sveikinimai!!!
Atsakyti
sveikos, stebuklu laukiancios 4u.gif
mes nors dar ir neilgai planuojam leliu, bet nusivylimo karteli jau ne karta teko patirti. Bet ka, sulauki mmm ir vel ruosiesi naujai vilciai, nes ko ko bet jos prarasti negalima Kazkas klause, ka reiketu vartoti, kad vaisinguma padidintu, tai man dar mociute sake, kad labai gerai vartoti daug cinamono. Pati tai nebandziau, nes kazkaip nelabai megstu, bet tos kurios megstat, siulau pavalgyti smile.gif
Atsakyti