Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(tercija @ 2011 01 16, 15:59)
nu manau pastojama per vaisingas dienas,o kada jos būna jums geriau žinoti wink.gif būtinai parašykite kaip seksis wink.gif Labai džiugu būtų jei visi šie patarimai nenueitų veltui wink.gif

dekoju labai smile.gif butinai parasysiu,pasiseke mums si karta ar ne unsure.gif testuka dar ankstoka daryti,tai biskuliuka teks palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriausia tikriausiai butu isvaziuoti pailseti kartu jei yra tokia galimybe prie juros. Geros mintys bei nuotaika,atsipalaidaves organizmas, saldus ilgas miegas po seksiuko..
Mes kai atvaziavome po atostogu jau uz 2 savaiteliu pykint pradejo biggrin.gif
Atsakyti
mes kai planawon lialiu, bijojau kad ilgai nepawyks nes mano ciklas buwo nuo 30 iki 48D todel kad newargti su owuliacijos tstais doh.gif o ju man reiketu lb daug lotuliukas.gif nusprendem smileysex.gif daryti kas diena o tai ir 2k, kad nepraziopsoti waisingu dienu biggrin.gif ir po puses men darbo sulaukem norimu pastangu nestuke.gif ai tiesa dar kilnojau kojas aukstyn lotuliukas.gif ir dar musu poza buwo suniuko blush2.gif , na nzn gal jum pades kas nors biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2011 01 17, 10:41)
Geriausia tikriausiai butu isvaziuoti pailseti kartu jei yra tokia galimybe prie juros. Geros mintys bei nuotaika,atsipalaidaves organizmas, saldus ilgas miegas po seksiuko..
Mes kai atvaziavome po atostogu jau uz 2 savaiteliu pykint pradejo  biggrin.gif

na jeigu dbr nesigautu, tai sakot poilsis irgi geras dalykas smile.gif kaip tik ne uz ilgo ruosiames i turkija pailseti smile.gif bilietai yra viskas paruosta tik sulaukti tos dieneles kada ten skrisim....gal ir mums taip pasiseks, kaip jums thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hegs @ 2011 01 17, 11:32)
mes kai planawon lialiu, bijojau kad ilgai nepawyks nes mano ciklas buwo nuo 30 iki 48D todel kad newargti su owuliacijos tstais doh.gif  o ju man reiketu lb daug lotuliukas.gif  nusprendem  smileysex.gif daryti kas diena o tai ir 2k, kad nepraziopsoti waisingu dienu biggrin.gif ir po puses men darbo sulaukem norimu pastangu nestuke.gif ai tiesa dar kilnojau kojas aukstyn lotuliukas.gif  ir dar musu poza buwo suniuko blush2.gif , na nzn gal jum pades kas nors biggrin.gif  4u.gif

na tikekimes ir mums ivyks stebuklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2011 01 19, 00:49)
na tikekimes ir mums ivyks stebuklas  mirksiukas.gif

swarbiausia nepanikuoti smile.gif ir atsipalaiduoti, ir patys nepastebesit kaip lialius ateis nestuke.gif
Atsakyti
tikekimes taip ir bus smile.gif dekoju labai labai visoms kurios pataret,pasidalinot savo patirtimis thumbup.gif tikrai malonu,kad yra tokiu zmogeliuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2011 01 24, 02:25)
tikekimes taip ir bus smile.gif dekoju labai labai visoms kurios pataret,pasidalinot savo patirtimis  thumbup.gif tikrai malonu,kad yra tokiu zmogeliuku  tongue.gif

pamatysi wiskas susitwarkys smile.gif sekmes smartass.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

pries pora dienu buvau pas daktariuka, tai jis pasake, kad senovej moterys tikedavo, kad po akto reikia ant pilvo gulet, bet moksliskai tai nera irodyta, jog tai padeda..
o mano vyras skaite kazkur, kad yra negerai, kai partneriai abu per ta pati akta patiria orgazma..
nors pati ir ant pilvo guliu ir visaip saugau kad neisbegtu "geris" (juolab kad pas mane gimda atvirkscia kazkokia) taciau kaip nieko taip nieko... verysad.gif
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif O kaip dėl literatūros šiuo klausimu, t. y. ar yra kokių knygų apie nėštumo planavimą ?
O dėl to pagulėjimo ant pilvo, tai daug kas jį rekomenduoja. O ir šunukio poza, kalbama, kad gali būt į naudą smile.gif
Atsakyti
o va man kaip ir pozymiai visi kad laukiuosi,skaiciau internete viskas sutampa...bet....testukas dar neparode kad laukiuosi, vienas lyg kazka ir i ta takta o kitas visiskai neigiamas...nes siaip dar po visko praejo mazai laiko! bet va jau savaite man svaigsta galva, kur tik pasisuku ka tik darau ko nedarau man ji pastovei svaigsta o ypac vakarais...ir skausma galvos jauciu,ir pozymiai kaip pries menesines krutine padidejo! o internete skaiciau, kad pirmi pozymiai va butent ir buna kaip pries menesines! iki menesiniu dar toloka...tai manau dar paluket kokias kelias dieneles ir vel bandyt daryt testuka!! gi negaliu taip prastai jaustis is oro? niekad man tokiu svaigimu galvos ir skausmu nemaloniu tokiu nebuvo ir krutine nedidejo veltui kai iki menesiniu dar toli, ir kazkokia irzli pasidariau! ir va galvok kaip sakoma ka nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2011 01 27, 02:40)
o va man kaip ir pozymiai visi kad laukiuosi,skaiciau internete viskas sutampa...bet....testukas dar neparode kad laukiuosi, vienas lyg kazka ir i ta takta o kitas visiskai neigiamas...nes siaip dar po visko praejo mazai laiko! bet va jau savaite man svaigsta galva, kur tik pasisuku ka tik darau ko nedarau man ji pastovei svaigsta o ypac vakarais...ir skausma galvos jauciu,ir pozymiai kaip pries menesines krutine padidejo! o internete skaiciau, kad pirmi pozymiai va butent ir buna kaip pries menesines! iki menesiniu dar toloka...tai manau dar paluket kokias kelias dieneles ir vel bandyt daryt testuka!! gi negaliu taip prastai jaustis is oro? niekad man tokiu svaigimu galvos ir skausmu nemaloniu tokiu nebuvo ir krutine nedidejo veltui kai iki menesiniu dar toli, ir kazkokia irzli pasidariau! ir va galvok kaip sakoma ka nori  g.gif

Nu laikau kūmščius už tave smile.gif jei vienas vaiduokliavo, pabandyk jau kitą ryta, nes hormono dvigubėja, tai turėtų jau ryškiau vaiduoklėti wink.gif laukiu žinių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 01 28, 19:46)
Nu laikau kūmščius už tave smile.gif jei vienas vaiduokliavo, pabandyk jau kitą ryta, nes hormono dvigubėja, tai turėtų jau ryškiau vaiduoklėti wink.gif laukiu žinių  drinks_cheers.gif

va bandziau vel daryti, ir vel nieko neparode sad.gif nieko nesuprantu, manau gal dar ankstoka ir vistiek sirdies gilumoje laukiu kol parodys teigiama smile.gif ir vis toliau man tas galvos svaigimas, nei dieneles nebuvo tokios kad nesvaiktu ax.gif aciukas didelis uz palaikyma smile.gif thumbup.gif
Atsakyti