Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 71 tema

pasirodo, visą temą buvau "pametusi" doh.gif

registruojuos su "Valymu"

klopedija, ačiū už dovaną! buvau išsidavus, kad man jie patiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 09, 19:15)
klopedija, ačiū už dovaną! buvau išsidavus, kad man jie patiko? biggrin.gif
Prašom! 4u.gif
Nepamenu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 12 06, 19:17)

ė bigsmile.gif

bet kokia gera lovos reklama biggrin.gif

aha - ir man dabar Mocartas nebebus tik saulės spindulių žaismas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 09, 19:15)
pasirodo, visą temą buvau "pametusi"  doh.gif
registruojuos su "Valymu"

Net pavydu, kad skaitai šią knygą, o aš jau nebeturėsiu tokio malonumo, nebent kai skaitysiu antrą kartą, nes ši knyga to verta thumbup.gif
Atsakyti
Na va, baigiau skaityti I. McEwan "Šeštadienis". Net nesitikėjau, kad ji man taip patiks. Atrodo, toks neskubrus pasakojimas, nors įvykiai gana audringi. Bet smagu skaityti ir stebėti žmogaus gyvenimo dieną. Ai, trūksta man žodžių, bet ne minčių nupasakot savo įspūdžius. Nugyvenau/išgyvenau tą šeštadienį kartu su herojum, ir tiek. ax.gif
Geriau einu, pasižiūrėsiu, ką protingi žmonės parašė apie šitą knygą klubo svetainėje. 4u.gif
Atsakyti
O, rusai jau išsivertė ir išleido pačią naujausią H. Wassmo knygą. thumbup.gif

Вассму Хербьерг. Сто лет
http://www.moscowboo...k.asp?id=538889
http://www.bokklubbe...oduktId=4418124

Atrodo, turėtų būti įdomi, autobiografiška. Jaučiu, kad užsisakinėsiu tą knygą rusų kalba.
Papildyta:
Nesusilaikysiu, pacituosiu gerą žinią iš kitos knygių temos. Doriforė praneša, kad Vilniaus knygų mugėje lankysis "Valymo" autorė Sofi Oksanen. thumbup.gif clap_1.gif clap.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu, bim-bam!
Sugrįšk pas mus smile.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Bim bam, su Gimtadieniu! user posted image

Perskaičiau S.Rushdie "Šėtoniškos eilės"... Retai pasitaiko susidurti su tokiu "aukštuoju pilotažu". Čia sapnas, legendos, religinės dogmos, gėris ir blogis persipina, susimaišo ir kinta kaip smėlio paveiksluose. Pasijunti tarsi paralelinėj visatoj, kur nėra ribos tarp realybės ir kliedesių.
Ką dar galiu pasakyti? g.gif Dar viena nepatikusi (nors bandau save įtikint atvirkščiai) S.Rushdie knyga. Matyt "nesutampa charakteriai". unsure.gif

Vis gi LLLLL pagal Darių Pocevičių. mirksiukas.gif
Papildyta:
Pačiai keista, kad Salman Rushdie kelia man tokias prieštaringas emocijas. g.gif Kiek seniau išklausiau audio East, West ru. Kaip kas žavėjo, kaip kas piktino ir siutino. Gal tai ir yra jo kaip rašytojo išskirtinė savybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 12 10, 15:28)
Nesusilaikysiu, pacituosiu gerą žinią iš kitos knygių temos. Doriforė praneša, kad Vilniaus knygų mugėje lankysis "Valymo" autorė Sofi Oksanen.  thumbup.gif  clap_1.gif  clap.gif

thumbup.gif kaip šaunu

QUOTE(klopedija @ 2010 12 11, 10:45)
Bim bam, su Gimtadieniu! user posted image

Perskaičiau S.Rushdie "Šėtoniškos eilės"...  Retai pasitaiko susidurti su tokiu "aukštuoju pilotažu". Čia sapnas, legendos, religinės dogmos, gėris ir blogis persipina, susimaišo ir kinta kaip smėlio paveiksluose. Pasijunti tarsi paralelinėj visatoj, kur nėra ribos tarp realybės ir kliedesių.
Ką dar galiu pasakyti?  g.gif  Dar viena nepatikusi (nors bandau save įtikint atvirkščiai) S.Rushdie knyga. Matyt "nesutampa charakteriai". unsure.gif

Vis gi LLLLL pagal Darių Pocevičių.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pačiai keista, kad Salman Rushdie kelia man tokias prieštaringas emocijas.  g.gif  Kiek seniau išklausiau audio East, West ru. Kaip kas žavėjo, kaip kas piktino ir siutino. Gal tai ir yra jo kaip rašytojo išskirtinė savybė?  g.gif

Tie smėlio paveikslai nuostabus, net žodžių pritrūksta. O nuotaikų ir vaizdų kaita jo knygoje panaši. Aš ją irgi skaičiau, ji man patiko, bet ir didžiai papiktino.
O 'east. west' tik žadu artimiausiu metu skaityti. Nors vis tik kiek skaičiau šio rašytojo knygų man pati geriausia yra "paskutinis Mauro atodūsis".
Papildyta:
Bim - bam su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Bim-Bam, sveikinimai Tavo dienos proga!
Kai tik kuri uzsimena apie S. Rushdie, mane apima gedos jausmas del pries beveik tris metus pradetu, bet taip ir nepabaigtu jo ''Vidurnakcio vaiku'' blush2.gif Na gal kada nors...
Siuo metu neskaitau nieko, tik klausausi. Nes vel apemusi rankdarbiu ir kulinarijos manija blush2.gif Besisukiodama namie baigiu isklausyti Dinos Rubinos "Белая голубка Кордовы". Su sia zydu kilmes rasytoja susipazinau beskaitinedama knygiu skyreli viename rusaiciu rankdarbiu forume. Ten buvo nuoroda i keleta trumpu jos apsakymu, kurie "uzkabino". Taigi aptikus irasyta romana nutariau, kad verta. Pasakojimas sukasi apie paveikslu padirbinetoja Zachara. Labai issamus ir turtingi gamtos aprasymai, pats pasakojimas siek tiek blaskosi tarp praeities Tarybu Sajungoje ir dabarties Izraelyje, Italijoje, Ispanijoje. Siek tiek meiles, siek tiek detektyvo, nemazai pokarines realybes, skaudzios, bet su svelnia sypsena pro asaras. Man patinka labai, manau, knyga bus is tu, kurios isimena. Ar kuri esat pazistama su sia autore? Jei ne, rekomenduoju susipazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 11 gruodžio 2010 - 16:10
Vėluojantys gimtadienio sveikinimai mūsų prapuolenei Bim-bam. Sugrįžk, pasidalink savo naujienomis, knyginiais atradimais.user posted image
Atsakyti
biggrin.gif
parodžiau vyrui "Mocartą", tai jis tik numykė: joooooo lotuliukas.gif
Atsakyti