Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 71 tema

QUOTE(marakeš @ 2010 12 20, 20:47)
трын-трава́

ir ko čia nesuprasti? biggrin.gif
kaži kokią "žolę" galėtų dar kiškiai "pjauti", nuo kurios po to net vilkai nebaisūs?, ką?

tiktai kanapes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 12 21, 11:06)

tiktai kanapes lotuliukas.gif

man net minties kitos nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 12 21, 09:40)
Labas

O kada skelbsite top 10. Labai laukiu.
Po Naujųjų metų... ax.gif
Atsakyti
Gemma, surašiau Tau į až, kaip surasti Jotemą. Nesunku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 12 21, 11:50)
Gemma, surašiau Tau į až, kaip surasti Jotemą. Nesunku.  smile.gif

dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Su artėjančiomis šventėmis visas knygų mylėtojas newyear.gif

Skaitau daug, bet retai, kada pasirodau forume blush2.gif
Šiandien ypač man pasisekė bibliotekoje - nunešiau perskaitytas knygas ir prieš nosį stovi išdėliotos naujos knygos. Taigi kaip Kalėdinę dovaną parsinešiau 3 knygas. Neabejoju, kad pasirodysiu atsilikusi, nes dauguma jūsų jau tikriausia esate senai perkaitę jas biggrin.gif
Tai registruojusi pas jus su šiomis knygomis (gerai, kad didesnį krepšį buvau pasiėmusi - nes knygų storis šokiravo lotuliukas.gif ):
1. Margaret George - Kleopatros memuarai- tikiuosi tie 944 psl greitai susivalgys bigsmile.gif
2. Sabine Ebert - Pribuvėjos paslaptis
3. Dar tęsinį pasiėmiau Sabine Ebert - Pribuvėjos nuodėmė

Tiesa dar turiu nusipirkusi Anita Shreve - Šviesa ant sniego tik anglų k. - kaip tik šią pradėjau skaityti...nedaug dar perskaičiau, bet rašymo stilius ir tai, kaip juo sukuriamas vaizdas man laaabai patinka. Dar Frank McCourt - Andželos pelenai (anglų k.) lauks eilėje (skaičiau šią knygą lietuvių k. - labai jaudinanti knyga), tai nutariau dar kartą perskaityti originalo kalba. Ir dar atsiminiau, kad turiu anglų k. Charles Frazier - Šaltasis kalnas. Nes dauguma tvirtina, kad knyga niekuo nenusileidžia filmui, dar kiti, kad knyga geresnė už filmą biggrin.gif Tai pasidarė įdomu, kaip iš tiesų yra.

Prieš tai skaičiau Herbjorg Wassmo - Dinos knyga...ir visas šios sagos knygas. Taip pat Haruki Murakami - Pernakt ir Salman Rushdie - Florencijos kerėtoja. Pastarosios nebaigiau skaityti (kas man nebūdinga). Labai daug kas gyrė šią knygą, tačiau man asmeniškai ji sunkiai skaitėsi, jau perskaičius pusę knygos pasidarė nuobodu rolleyes.gif Bet gal ir gerai, nes gal jau kitą dieną nebūčiau radusi knygų, kurias šiandien parsinešiau. wink_3.gif
Įdomu tik, kada aš jas visas perskaitysiu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 21, 19:10)
Sveikutės,
Sveika prisijungusi! 4u.gif

Kaunietės! Rytoj renkamės "berneliuose"?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 12 21, 20:13)
Sveika prisijungusi!  4u.gif

Kaunietės! Rytoj renkamės "berneliuose"?!  g.gif

Aš irgi šito norėjau klausti. Yra reikalų ax.gif Aš už!
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 12 21, 08:59)
Noriu. Kaip visada smile.gif

Ok. Išsitraukiau iš lentynos.
Bet dėl visa ko prieš meet'ą dar primink, kad nepamirščiau ir atneščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 12 21, 19:13)
Sveika prisijungusi!  4u.gif

eina sau doh.gif būsiu VIlniuje darbiniais reikalais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 21, 19:10)
Sveikutės,

1. Margaret George - Kleopatros memuarai- tikiuosi tie 944 psl greitai susivalgys  bigsmile.gif
3. Dar tęsinį pasiėmiau Sabine Ebert - Pribuvėjos nuodėmė

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
"Kleopatros memuarus" ka tik pradejau skaityt, kol kas man patinka, tik priessventiniu periodu laiko labai mazai turiu, tad letai einasi, nors siaip idomi
Pribuveja man tokia primityvoka pasirode, labai daug is jos tiketis neverta

QUOTE(klopedija @ 2010 12 21, 19:13)

pasuoju, man si savaite per trumpa, o dar viena darbo diena nuplauke, taj is vis kosmaras... schmoll.gif
Atsakyti
Pabaigiau A. Amirrezvani ''Geliu krauja''. Ko gero nieko naujo nepasakysiu, nebloga knyga. Ir tas kilimu risimas, spalvos man asocoavosi su pries tai skaityta Dinos Rubinos ''Белая голубка Кордовы''. Zodziu, paeiliui suskaiciau dvi menines pakraipos knygas. Ziuresim, kaip sikart seksis skaityt atostoginiu laikotarpiu. Tikiuosi, geriau negu per rudens atostogas ax.gif
Atsakyti