Sveikutės,
Su artėjančiomis šventėmis visas knygų mylėtojas

Skaitau daug, bet retai, kada pasirodau forume
Šiandien ypač man pasisekė bibliotekoje - nunešiau perskaitytas knygas ir prieš nosį stovi išdėliotos naujos knygos. Taigi kaip Kalėdinę dovaną parsinešiau 3 knygas. Neabejoju, kad pasirodysiu atsilikusi, nes dauguma jūsų jau tikriausia esate senai perkaitę jas
Tai registruojusi pas jus su šiomis knygomis (gerai, kad didesnį krepšį buvau pasiėmusi - nes knygų storis šokiravo

):
1.
Margaret George - Kleopatros memuarai- tikiuosi tie 944 psl greitai
susivalgys
2.
Sabine Ebert - Pribuvėjos paslaptis3. Dar tęsinį pasiėmiau
Sabine Ebert - Pribuvėjos nuodėmėTiesa dar turiu nusipirkusi
Anita Shreve - Šviesa ant sniego tik anglų k. - kaip tik šią pradėjau skaityti...nedaug dar perskaičiau, bet rašymo stilius ir tai, kaip juo sukuriamas vaizdas man laaabai patinka. Dar
Frank McCourt - Andželos pelenai (anglų k.) lauks eilėje (skaičiau šią knygą lietuvių k. - labai jaudinanti knyga), tai nutariau dar kartą perskaityti originalo kalba. Ir dar atsiminiau, kad turiu anglų k.
Charles Frazier - Šaltasis kalnas. Nes dauguma tvirtina, kad knyga niekuo nenusileidžia filmui, dar kiti, kad knyga geresnė už filmą

Tai pasidarė įdomu, kaip iš tiesų yra.
Prieš tai skaičiau
Herbjorg Wassmo - Dinos knyga...ir visas šios sagos knygas. Taip pat
Haruki Murakami - Pernakt ir
Salman Rushdie - Florencijos kerėtoja. Pastarosios nebaigiau skaityti (kas man nebūdinga). Labai daug kas gyrė šią knygą, tačiau man asmeniškai ji sunkiai skaitėsi, jau perskaičius pusę knygos pasidarė nuobodu

Bet gal ir gerai, nes gal jau kitą dieną nebūčiau radusi knygų, kurias šiandien parsinešiau.

Įdomu tik, kada aš jas visas perskaitysiu