Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 71 tema

QUOTE(zis @ 2010 11 29, 23:12)
Labos 4u.gif
Antradienis - darbo diena, deja 4u.gif

va man irgi keista, kad tarpmiestinį susitikimą bandoma daryti darbo dieną g.gif
Net ir standartiniu grafiku dirbančioms kaunietėms 16.30 val. sudaro keblumų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2010 11 30, 00:47)
va man irgi keista, kad tarpmiestinį susitikimą bandoma daryti darbo dieną g.gif
Net ir standartiniu grafiku dirbančioms kaunietėms 16.30 val. sudaro keblumų ax.gif

na, bet juk pats keitimasis tai gali vykti ir ne 16.30 4u.gif tiesiog kas anksciau baigia darbus, anksciau ir susirenka, o kas ilgiau dirba - veliau prisijungia. kai jau visos busim, taj ir ivyks "ceremonija" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 11 29, 11:31)
šią savaitę (tiksliau nuo 11.30 iki 12.06) MAXIMOJ akcija knygoms -30%

Apžiūrėjau, deja, nieko gero neradau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 11 30, 09:20)
na, bet juk pats keitimasis tai gali vykti ir ne 16.30  4u.gif tiesiog kas anksciau baigia darbus, anksciau ir susirenka, o kas ilgiau dirba - veliau prisijungia. kai jau visos busim, taj ir ivyks "ceremonija"  bigsmile.gif

Tai cia tik kaunietems taip tinka. Is kitu miestu atvykti jau sudetingiau butu. As tai pasuoju.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 11 30, 10:40)
Apžiūrėjau, deja, nieko gero neradau.  schmoll.gif

as irgi verysad.gif ieskojau "Stambulo pavainikes" lens.gif

QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 30, 12:27)
Tai cia tik kaunietems taip tinka. Is kitu miestu atvykti jau sudetingiau butu. As tai pasuoju.

na, kitu pasiulymu, deja, nebuvo...
Atsakyti
Tai siūlykit kažkas savo laiką ir vietą g.gif

O šiaip anksčiau 8 iš meeto dar nebuvom išėję.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 28, 20:40)
Knyges, HELP   4u.gif Pamenu, kad kazkada kazkurios buvote imete kur galima isigyti "knyginius prozektorius". Tikiuosi, kad suprantate apie ka as cia  biggrin.gif Kai tenka penktadieniais po darbo vaziuoti namo autobusu nebegaliu skaityti knygu, nes tos lemputes kur virs keleiviu, jos neveikia, o kur virs takelio vairuotojas visada tas svieseles isjungia  verysad.gif

šitokį turiu savo vakariniams skaitymams turiu, ir esu labai patenkinta. Elemento tikrai ilgiau nei trims vakarams užtenka.
Dėl Kalėdinio susitikimo - deja, pasuoju. Dėl šeimyninių priežasčių. smile.gif

Lopau spragas, skaitau Bradbury "Pienių vyną" . Atrodo žinau, kas bus metų atradimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulėgrąža*: 30 lapkričio 2010 - 14:21
QUOTE(Helianta @ 2010 11 30, 00:47)

QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 30, 12:27)
Kai tik paskelbiau, prieštaraujančių nebuvo. tongue.gif

Dėmesio!!! Jei norėtumėt dalyvauti, bet paskelbtas laikas netinka, siūlykit savo variantus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2010 11 30, 16:21)
Lopau spragas, skaitau Bradbury "Pienių vyną" . Atrodo žinau, kas bus metų atradimas.

Pienių vynas wub.gif O aš Kalėdų senelio paprašiau tęsinio "Sudie, vasara" - jau kaip Kalėdų laukiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 30 lapkričio 2010 - 16:00
Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas"
Nuostabi knyga. Kaip ir kitos mano skaitytos šio autoriaus knygos, taip ir šį tiesiog apžavėjo. Šiame kūrinyje irgi netrūksta švelnaus jumoro, cinizmo, pašaipos, lengvumo ir gero pamokymo, stačiokiškumo ir realizmo.
Pagrindinis herojus - kaimo keistuolis Hutunenas, po karo atvyksta į Laplandiją ir įsikuria malūne. Jis kaip ir kiti žmones, daug dirba triūsia, turi auksines rankas, bet turi keistą polinkį kaukti. O ypač naktimis, kai pasidaro liūdna ir ilgu. Dėl to kaimiečiai ji vadino bepročiu. Išsiuntė jį į psichiatrijos ligoninę, bet jis iš jos pabėgo ir vėl grižo į tas pačias apylinkes, tik dabar jau slapstėsi miškuose. Tačiau kaimiečiai su tuom negalėjo susitaikyti ir bet kokiu būdu stengėsi keistuolį atsiskyrėlį pagauti ir vėl nugabenti į beprotnamį.
Knygos moralas: kad mes per savo tamsumą, siauraprotiškumą ir neišmanymą visus bandome sudėti į tam tikrus rėmus, kuriuos patys ir susikuriame. O jei kas nors netelpa į juos vadiname keistuoliu, o dar blogiau ir bepročiu. Bet kas mums suteikia teisė sakyti kas leistina ir kas neleistina. Juk kiekvienas savyje rastume begales keistenybių, kurios gali būti nepriimtinos kitiems.
Knygoje yra užsimenama ir apie kai kuriuos istorinius įvykius, nesibaigiančia kovą tarp rusų ir vokiečių, užsitęsusi Korėjos karą, artėjančias Helsinkio olimpines žaidynes, apie kai kurias Suomijos organizacijas ir jų veiklą.
Šiame kūrinyje, kaip ir kai kuriuose kituose šio autoriaus kūriniuose, neapsieinama be magiškojo realizmo knygos pabaigoje. Bet tai tik suteikia žavesio.
Atsakyti
Fatimaallaa, džiaugiuosi, kad Paasilinna patiko. mirksiukas.gif

Vėl grįžtu prie mūsų meet`o temos: antradieniais mes susitikinėjame dėl to, kad Fatimaallaa būna Kaune. cool.gif
Papildyta:
Buvau Akropolio maximoj. lens.gif Nieko gero nėra! Tos pačios "karalienės", tie patys "saulėlydžiai" ir bla bla bla...
Nusipirkau Mįslių skrynelę. good.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 11 30, 19:39)

Buvau Akropolio maximoj. lens.gif  Nieko gero nėra! Tos pačios "karalienės", tie patys "saulėlydžiai" ir bla bla bla...
Nusipirkau Mįslių skrynelę. good.gif

Aš irgi užbėgau, apžiūrėjau ir nenoriu nei vienos knygos schmoll.gif
Atsakyti