Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 71 tema

QUOTE(Gemma @ 2010 11 30, 14:34)
na, kitu pasiulymu, deja, nebuvo...

Nieko nesiuliau, nes man niekas netinka verysad.gif Sventes iseina savaitgali, jokiu papildomu laisvu dienu nebus, tad dziaugziuosi jei visus spesiu Alytuje aplankyti. Tarpsventines savaite irgi darbo pilna bus verysad.gif Uztat ir pasuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 11 30, 17:39)
Vėl grįžtu prie mūsų meet`o temos: antradieniais mes susitikinėjame dėl to, kad Fatimaallaa būna Kaune.  cool.gif

tai jau į šventinį meetą atvažiuočiau ir bet kurią kitą dieną ir net savaitgalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2010 11 30, 15:21)
šitokį turiu savo vakariniams skaitymams turiu, ir esu labai patenkinta. Elemento tikrai ilgiau nei trims vakarams užtenka.
Dėl Kalėdinio susitikimo - deja, pasuoju. Dėl šeimyninių priežasčių.  smile.gif

Toki MB turi bigsmile.gif Naudoja kai i naktine zvejyba eina, gal reikia nufyrinti bigsmile.gif
Atsakyti
Sakot, kad Sudie vasara - Pieniu vyno tesinys? g.gif As maniau, kad ten sudetos dalys, kurios buvo isimtos is pirminio Pieniu vyno varianto. Pavarciau knygyne, bet labai brangu pasirode uz kelis puslapius.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 11 30, 14:51)
Kai tik paskelbiau, prieštaraujančių nebuvo.  tongue.gif

man asmeniškai ši data ir laikas tinka - aš iš tų kauniečių, kurių darbo grafikas nėra standartinis ax.gif
Bet jei norime, kad prisijungtų ir knygės iš kitų miestų, gal pasiūlyti, pvz., šeštadienį, sausio 8d.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2010 12 01, 00:18)
Bet jei norime, kad prisijungtų ir knygės iš kitų miestų,
Bet kodėl gi pačios kitų miestų forumietės tyli? g.gif Gal palaukim, kol išgirsim kokį nors pageidavimą? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 30, 19:07)
Toki MB turi  bigsmile.gif Naudoja kai i naktine zvejyba eina, gal reikia nufyrinti  bigsmile.gif

biggrin.gif

QUOTE(bulkute @ 2010 11 30, 20:04)
Sakot, kad Sudie vasara - Pieniu vyno tesinys?  g.gif  As maniau, kad ten sudetos dalys, kurios buvo isimtos is pirminio Pieniu vyno varianto. Pavarciau knygyne, bet labai brangu pasirode uz kelis puslapius.

Mano kukliomis žiniomis - taip, tęsinys.
http://www.raybradbu...ell_summer.html
http://www.tytoalba....n...iew&id=1379
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 30, 18:42)
Aš irgi užbėgau, apžiūrėjau ir nenoriu nei vienos knygos  schmoll.gif

aš iš pradžių irgi nieko gero neradau, ale paskui atskirai užmačiau dvi neturimas Marininos knygas. Tai negi paliksiu, priglaudžiau.

O dėl meet'o - vilnietės į meetą Vilniuje susirinko net trys (bet susitikimas vistiek labai smagus buvo thumbup.gif ). Taigi labai abejoju dėl Kauno..
Atsakyti
Aha, smagu buvo biggrin.gif
Dėl susitikimo Kaune... aš pasuoju... Darbo dieną negaliu, o sausio savaitgaliai preliminariai jau užimti ax.gif Nebent vasarį g.gif
Vakar pradėjau skaityti Cast "Nesutramdomasis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 12 01, 16:11)
Nebent vasarį  g.gif

Nu šitas gi čia kaip ir Kalėdinis susitikimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 01, 17:26)
Nu šitas gi čia kaip ir Kalėdinis susitikimas  rolleyes.gif

lotuliukas.gif Tai todėl ir tyliu ax.gif

Ne tik su susitikimais, bet ir su skaitymu man prastai.
Perskaičiau Stephen Clarke "Įklimpęs į mėšlą" - labai patiko, netgi labiau nei pirmosios dalys. Viskas taip... maštabiška biggrin.gif amerikiečiai + anglai + prancūzai - thumbup.gif Juokinga, nenuobodu, lengva, bet ne banalu. Nuoširdžiai rekomenduoju.
Ir tik ką pabaigiau P. C. Cast ir Kristin Cast „Nesutramdomasis“ - kol kas iš "Nakties namų" ciklo ši dalis man labiausiai patiko. Gal todėl, kad šiek tiek mažiau rašoma apie meiles - seiles ir paaugliškas kančias, o daugiau apie istorijas, legendas. Ir veiksmo daug biggrin.gif Įdomu, intensyvu. Tiesiog pasaka. Man labai patiko. Vampyrų mylėtojai mane supras ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 12 01, 23:41)
Ne tik su susitikimais, bet ir su skaitymu man prastai.
Ir tik ką pabaigiau P. C. Cast ir Kristin Cast „Nesutramdomasis“ - kol kas iš "Nakties namų" ciklo ši dalis man labiausiai patiko. Gal todėl, kad šiek tiek mažiau rašoma apie meiles - seiles ir paaugliškas kančias, o daugiau apie istorijas, legendas. Ir veiksmo daug  biggrin.gif Įdomu, intensyvu. Tiesiog pasaka. Man labai patiko. Vampyrų mylėtojai mane supras  ax.gif

lotuliukas.gif Vienok greita tu lotuliukas.gif Bent jau apturejai gera laika 4u.gif O as tavo Runas vis dar skaitau. Patinka ir skaitosi lengvai 4u.gif
Atsakyti