Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 29, 14:08)
Aciu  4u.gif
kazin cia medine virtuve ar is plokstes  g.gif
user posted image

pagal mane tai is plokstes g.gif
as asmeniskai niekada gyvenime nebedarysiu tamsios virtuves. mano buvo tamsiai ruda su rasteliu, bet pati plokste lygi. matesi kiekvienas pirstu antspaudas, kiekvienas taskelis, viskas... dabartines spinteles blizgios baltos, matosi ir ant ju, bet valosi pasakiskai, jau pradejau galvoti, kad ir name noresiu tokios plokstes.
bet manau esme ne spalva, o koks medis ar plokste g.gif
kai man reikes nuspresti iseisiu is proto biggrin.gif
Atsakyti
Nors dabar mano virtuvinis tamsiai rudas, bet name ruošiuos turėti baltą arba vanilės spalvos, kas sukuria lengvumo pojūtį. Tiesiog pradėjo patikti skandinaviškas interjero stilius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 28, 19:31)
edituke, ar nesigaili,kad dareisi tamsios spalvos virtuve  g.gif a labai terliuzinasi ji (na tiksliau labiau matosi, ir kaip valosi?) kuo arciau virtuves uzsakymo laikas,tuo labiau nebezinau ko noriu  doh.gif  doh.gif

yra yra to valymo, laselis uztisko ar su pirstu prisilietei, dabar jau kazki ar tokio tamsumo rinkciaus ax.gif ax.gif
Atsakyti
as turbut nenormali, man dar noras tamsumai nepasikeite biggrin.gif biggrin.gif
visus baldus tik tamsius daraus biggrin.gif miegamui spinta irgi gavau katik tokia kaip virtuvinis, tai reskiasi as ir toliau esu uz tamsia spalva.....

kaip del meeto? bus nebus? planuot, neplanuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 26, 10:49)
MEETAS gruodzio 1d. (treciadieni) 18.30 val.  "Kinu bambuke" Taikos pr. 66A ( GRANDUS, 2a.)  gathering.gif
(nesusirinktume, jei jau oro salygos butu labai prastos unsure.gif )

NEPAMIRSKIM MEETO drinks_cheers.gif

QUOTE(edituke @ 2010 11 29, 22:30)
kaip del meeto? bus nebus? planuot, neplanuot ax.gif

Bus meetas.
As nerasau nes uzbanino mane, o cia nickas kuri susikuriau rugseji, bet nebereikejo jo man, nes su "Rytine Kava 10" prisijungiau 2010 10 10, data patiko biggrin.gif.
Atsakyti
Aciu merginos del vituves 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as matyt irgi nenormali- sako zmones,kad yra vargo su tamsia virtuve, o as vistiek noriu ant savo kailio isbandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu teks, tikriausiai, paskutine minute apsispresti biggrin.gif Dabar turiu melyna virtuve- tai su skuduriuku nuvalai ir viskas g.gif vat kur grazi plokste:
http://public.fotki....tybos/sryu.html

Papildyta:
QUOTE(smegenys @ 2010 11 27, 19:34)
Tai tu paziurek ant siurbliuku yra pavadinimas ir klase ar numeris, ir parasyk, nes mes kiek domejomes cirkuliaciniai siurbliai yra atskirai, juos parenka pagal katilo galinguma ir namo berods kvadratura,  tai kazin kokie ten pas jys yra. g.gif

nu ka,paziurejau as tuos siurbliukus- pas mus WILO 4u.gif Vienas radiatoriams,kitas grindiniam sildymui.... o jau ten tu vatu ir klasiu tai ziurejau ir nesupratau kas kur blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 11 29, 22:32)
NEPAMIRSKIM MEETO  drinks_cheers.gif
Bus meetas.
As nerasau nes uzbanino mane, o cia nickas kuri susikuriau rugseji, bet nebereikejo jo man, nes su "Rytine Kava 10" prisijungiau 2010 10 10, data patiko biggrin.gif.

tai ka jau prisidirbai, kad bana gavai lotuliukas.gif

del meeto liuks, tikiuos busiu, nes vaikas siandien apsirgo...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 29, 22:44)
Aciu merginos del vituves  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as matyt irgi nenormali- sako zmones,kad yra vargo su tamsia virtuve, o as vistiek noriu ant savo kailio isbandyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu teks, tikriausiai, paskutine minute apsispresti  biggrin.gif Dabar turiu melyna virtuve- tai su skuduriuku nuvalai ir viskas  g.gif vat kur grazi plokste:
http://public.fotki....tybos/sryu.html

aha, labai graži... wub.gif Man iki virtuvinio dar toli, tai vieną dieną noriu tamsaus, kitą-šviesaus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 30, 10:03)
tai ka jau prisidirbai, kad bana gavai  lotuliukas.gif

del meeto liuks, tikiuos busiu, nes vaikas siandien apsirgo...

Kai siunciau pasiulymus del siltnamio, tai buvau issiuntus ir narems is 1 puslapio kur nebendrauja tik kazkada i sarasus itrauktos. Comma man atrase, kad kaip as cia dristu reklamas siuntinet biggrin.gif , na pasirasinejom mes su ja kelias zinutes pirmyn atgal, tai ta ir iskunde moderatorei lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 11 30, 11:36)
Kai siunciau pasiulymus del siltnamio, tai buvau issiuntus ir narems is 1 puslapio kur nebendrauja tik kazkada i sarasus itrauktos. Comma man atrase, kad kaip as cia dristu reklamas siuntinet biggrin.gif , na pasirasinejom mes su ja kelias zinutes pirmyn atgal, tai ta ir iskunde moderatorei lotuliukas.gif .

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif eiktu sau...................... be komentaru.....
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif Noriu paklauskti. Kas dėjote pliteles vonioje ar prieš tai tepet su hidroizoliacija. Jei taip tai kokioj vietoj. Ar tik grindys ar ir sienos. Mes sugalvojome kad tepsim grindys ir sienos dušinej, bet darbininkai sudėjo dušinej plitelės ir pamiršo prieš tai patepti. Dabar aiškina kad nereikia. Dabr galvoju kaip čia elgtis su jais ar liepti viską iš naujo daryti ar palikti viska kaip yra. Tiesiog pas mus dabar bute vonioj auga pelėsys, kažkaip nesinori kad name tas pats būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 30, 12:44)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  eiktu sau...................... be komentaru.....

Tipo negalim per az siulyt kazka, reklamuot. Pasitaike nepatenkinta gyvenimu motiske ir tiek, bele jai ant dusios geriau pasidare iskundziant lotuliukas.gif
Atsakyti