Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 26, 22:11)
as taip suprantu,kad tos elektros sanaudos ne tiesiogiai pacio katilo, o tu visu siurbliuku, kurie "ganioja" vandeni po sildymo sistemas... tai jei pecius ir ne skysto kuro, vistiek tie siurbliukai bus  g.gif
Turim tiems paskaicavimams dar koki menesi- nes dabar tik katilas ir lauko sviesa virs garazo yra pajungti ant tos elektros linijos...
tai jei kazkam reiks ir bus (cia gi ES pinigai)- gali cia kiek nori zmones piestu stotis...ir dar daug kitokiu fabriku per musu amzely  bus  verysad.gif  ar mazai pavyzdziu- ir Jakai, ir Rimkai priesinosi fabrikeliams- ir vistiek jie stovi.... As ne pries visus tuos fabrikelius, uzsieny tikrai jie stovi vos ne vidury miesto ir niekam nekliuna, bet pas mus...viskas bus padaryta kuo pigiau,kuo parasciau, geriau kysi duoti, nei filtrus ar dar koki biesa  normalu pastatyti  doh.gif  ir dar man toks paradoksas- pries tokius monstrus visi bejegiai- ir visuomene, ir gamtosauga, o vat su vejo jegainemis, kurios tikrai maziau kenksmingos nei tie visi fabrikeliai- amzina kova  doh.gif
Man tik stebuklas,kaip krematoriumo nepastate prie Joniskiu kapiniu  unsure.gif

tai kokius tuos cirkuliacinius sirbliukus statetes, as mastau apie WILO Stratos PICO. Kiek domejausi siuo metu patys efektyviausi taupant elektros energija. Tipo raso, kad galima pasiekti 3vatu technologija (tipo per metus galima sutaupyti iki 145Lt).
http://www.wilo.lt/c...a_105x210-3.pdf

Gal kas turit ir naudojates, kazin ar jie pasiteisina? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 11 26, 22:20)
Tik tiek?? Tai ko tu pergyven kad cia daug, mes i menesi po 250 lt mokam, taip kad gali nepergyventi kad cia yra daug  smile.gif

O tai kokios tuomet kvadraturos jusu namas ir koks katilas stovi, koks sildymas radiatorinis, grindinis ar kombinuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 27, 11:37)
tai  kokius tuos cirkuliacinius sirbliukus statetes, as mastau apie WILO Stratos PICO. Kiek domejausi siuo metu patys efektyviausi taupant elektros energija. Tipo raso, kad galima pasiekti 3vatu technologija (tipo per metus galima sutaupyti iki 145Lt).

nu zinok tikrai nezinau, kokie ten tie siurbliukai- viska buvo komplekte is "buderuso" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 27, 00:37)
KA MANOT, cia jau prie lubu sita dalis turi but ax.gif ?
user posted image

kai sakiau, kad tapetuociau iki orandzines linijos, butent taip ir isivaizdavau lubas 4u.gif
jei butu koks kitas tapetas, tai gal ir galima butu ta juostele klijuoti g.gif bet kadangi tapetas dryzuotas, tai labai kris i akis tas dryziuku "luzis"... o ir pati juostele labai nedidele kaip suprantu- koks +-30cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 27, 12:37)
Papildyta:
O tai kokios tuomet kvadraturos jusu namas ir koks katilas stovi, koks sildymas radiatorinis, grindinis ar kombinuotas? g.gif

Pas mus namas apie 174 kvadratu, bet naudojamo kaip sakant apie 110. Stovi kietu kuro katilas Vigas S sildymas grindinis visame pirmame aukste, o antrame radiatorinis tik plius dar vonia grindinis. Boileris 180 litru 2.2 kilovato, bet mano manymu reiketu mazenio 160 litru boilerio, mazesnes sanaudos butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 27, 14:44)
kai sakiau, kad tapetuociau iki orandzines linijos, butent taip ir isivaizdavau lubas  4u.gif
jei butu koks kitas tapetas, tai gal ir galima butu ta juostele klijuoti  g.gif bet kadangi tapetas dryzuotas, tai labai kris i akis tas dryziuku "luzis"... o ir pati juostele labai nedidele kaip suprantu- koks +-30cm  g.gif

O as ta apvesta plota baltai, pradzioj tikrai ne prie lubu priskyrus buvau, o prie sienu dazomu biggrin.gif .
Reiks dar pamastyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 26, 23:25)

RK, dazyk tuos gabaliukus lubu spalva, taip ir paaukstinsi lubas (kiek prisimenu, sakei kad sumazinti yra) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 11 27, 18:21)
RK, dazyk tuos gabaliukus lubu spalva, taip ir paaukstinsi lubas (kiek prisimenu, sakei kad sumazinti yra)  g.gif

O as norejau lubas isaukstint darant kuo ilgesnius dryzius ax.gif . Nes dryziai i virsu kaip ir istemptu patalpa i auksti g.gif . Ten tik 248cm. gavosi doh.gif , bet nieko baisaus biggrin.gif . Ryt nufotkinsiu ta dryzuota tapeta.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 27, 14:44)
nu zinok tikrai nezinau, kokie ten tie siurbliukai- viska buvo komplekte is "buderuso"  4u.gif
Papildyta:
kai sakiau, kad tapetuociau iki orandzines linijos, butent taip ir isivaizdavau lubas  4u.gif
jei butu koks kitas tapetas, tai gal ir galima butu ta juostele klijuoti  g.gif bet kadangi tapetas dryzuotas, tai labai kris i akis tas dryziuku "luzis"... o ir pati juostele labai nedidele kaip suprantu- koks +-30cm  g.gif

Tai tu paziurek ant siurbliuku yra pavadinimas ir klase ar numeris, ir parasyk, nes mes kiek domejomes cirkuliaciniai siurbliai yra atskirai, juos parenka pagal katilo galinguma ir namo berods kvadratura, tai kazin kokie ten pas jys yra. g.gif

Na siandien buvau sveciuose pas Gala, tai labai patiko ir vieta ir pats namukas, o Gala labai malonus, draugiskas ir siltas zmogutis. Aciu tau labai, kad daug informacijos man susakei thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
As vel su klausimeliu ax.gif

Pirkdamos ir rinkdamos razetes ir jungiklius, i ka kreipete demesi? Kokias firmas pirkote, kokia ju kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 11 27, 20:50)
As vel su klausimeliu  ax.gif

Pirkdamos ir rinkdamos razetes ir jungiklius, i ka kreipete demesi? Kokias firmas pirkote, kokia ju kaina  4u.gif

Mes "Liregus" pirkom rozietkas ir jungiklius. Kiek skaiciau, normalus yra, nera brangus ir man isvaizda padori.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 27, 20:10)
Mes "Liregus" pirkom rozietkas ir jungiklius. Kiek skaiciau, normalus yra, nera brangus ir man isvaizda padori.

o jie su apsaugom? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 11 27, 21:15)
o jie su apsaugom?  unsure.gif

Kokiu nori yra, mes pirkom visas su apsaugom. Tu turi omeny nuo vaiku apsaugas?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 27, 20:23)
Kokiu nori yra, mes pirkom visas su apsaugom. Tu turi omeny nuo vaiku apsaugas?

aga. Paziurejau ju siuloma produkcija. Jus rinkotes is Alfa ar Gama ? Aciu uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti