QUOTE(indruciukas @ 2010 11 26, 22:11)
as taip suprantu,kad tos elektros sanaudos ne tiesiogiai pacio katilo, o tu visu siurbliuku, kurie "ganioja" vandeni po sildymo sistemas... tai jei pecius ir ne skysto kuro, vistiek tie siurbliukai bus
Turim tiems paskaicavimams dar koki menesi- nes dabar tik katilas ir lauko sviesa virs garazo yra pajungti ant tos elektros linijos...
tai jei kazkam reiks ir bus (cia gi ES pinigai)- gali cia kiek nori zmones piestu stotis...ir dar daug kitokiu fabriku per musu amzely bus
ar mazai pavyzdziu- ir Jakai, ir Rimkai priesinosi fabrikeliams- ir vistiek jie stovi.... As ne pries visus tuos fabrikelius, uzsieny tikrai jie stovi vos ne vidury miesto ir niekam nekliuna, bet pas mus...viskas bus padaryta kuo pigiau,kuo parasciau, geriau kysi duoti, nei filtrus ar dar koki biesa normalu pastatyti
ir dar man toks paradoksas- pries tokius monstrus visi bejegiai- ir visuomene, ir gamtosauga, o vat su vejo jegainemis, kurios tikrai maziau kenksmingos nei tie visi fabrikeliai- amzina kova
Man tik stebuklas,kaip krematoriumo nepastate prie Joniskiu kapiniu

Turim tiems paskaicavimams dar koki menesi- nes dabar tik katilas ir lauko sviesa virs garazo yra pajungti ant tos elektros linijos...
tai jei kazkam reiks ir bus (cia gi ES pinigai)- gali cia kiek nori zmones piestu stotis...ir dar daug kitokiu fabriku per musu amzely bus

Man tik stebuklas,kaip krematoriumo nepastate prie Joniskiu kapiniu

tai kokius tuos cirkuliacinius sirbliukus statetes, as mastau apie WILO Stratos PICO. Kiek domejausi siuo metu patys efektyviausi taupant elektros energija. Tipo raso, kad galima pasiekti 3vatu technologija (tipo per metus galima sutaupyti iki 145Lt).
http://www.wilo.lt/c...a_105x210-3.pdf
Gal kas turit ir naudojates, kazin ar jie pasiteisina?

Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 11 26, 22:20)
Tik tiek?? Tai ko tu pergyven kad cia daug, mes i menesi po 250 lt mokam, taip kad gali nepergyventi kad cia yra daug 

O tai kokios tuomet kvadraturos jusu namas ir koks katilas stovi, koks sildymas radiatorinis, grindinis ar kombinuotas?