Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(sania @ 2010 11 25, 14:43)
Yra, bet tos dezes sulankstytos i "lapus". Kaip preita syki, pati susilankstei, kad tilptu i masinuka mirksiukas.gif

tai thumbup.gif kada galeciau atvykti pasiimti ax.gif
QUOTE(Taikute @ 2010 11 25, 15:15)
Yra yra tokiu stebukleliu wink.gif apie termomiksa daugiau galima pasiskaityti psl www.aroja.lt bet nemazai prikalbeta ir supermamoj yra  4u.gif  As tai lietuvoje jo nepirkau, o siunciausi is vokieciu siek tiek pigiau, kaip sakant wink.gif Klaipedoje yra rengiamos to termomikso prezentacijos arba net pas jus i namus gali atvykti ir parodyti jo galimybes, o siaip kas netinges gales ir pas mane uzsukti wink.gif

OOO meetas geras dalykas, bet galvoju dabar kada galeciau  4u.gif reiketu nevalgyti iki sesiu vakaro, o tada prisikirsti kinietisko maisto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai kam cia blaskytis po barus su meetu - imam produktus ir maunam pas tave i Termomikso pristatyma biggrin.gif biggrin.gif gautusi du viename biggrin.gif biggrin.gif
jegu tik kada bus galima,as busiu pirma, kuri noretu uzsukti pasiziureti to pasaulio stebuklo ax.gif
ai, as dar duonkepes noriu, o termomiksas gal ir duona kepa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 25 lapkričio 2010 - 15:46
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 25, 17:45)
tai  thumbup.gif  kada galeciau atvykti pasiimti  ax.gif

Ryt busiu darbe. Kita sav ir busiu (tik ne visas dienas). Taip kad prasom.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 25, 13:57)
Musu langai mediniai is "Doletos". Skirsto visi turbut. As langu norejau kremines spalvos, bet skirtuku spalvu nera pasirinkimo, tik kelios spalvos. Dar skirtukai buna ivairiu storiu. Pagalvok ar nori tu kvadratu pailgu ar grynai keturkapiu. Kai suskirstyma padarys lape (samatoj) primesk kiek ant kiek cm bus vienas kvadratas, nes esu macius labai jau mazus kvadratukus  doh.gif . O aplamai, gali atvaziuot ir paziuret biggrin.gif

kada jei netoli busiu butinai bent pro sali pravaziuosiu paziuret biggrin.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 11 25, 15:15)
Yra yra tokiu stebukleliu wink.gif

pasidomesim ax.gif bet cia i buta tikrai nepirksiu ne vieno daikto, ir taip jau netelpu doh.gif o i nama kol issikelsim, jau bus ir didesniu turbut stebuklu israsta blink.gif biggrin.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 25, 16:45)
tai  thumbup.gif  kada galeciau atvykti pasiimti  ax.gif
tai kam cia blaskytis po barus su meetu - imam produktus ir maunam pas tave i Termomikso pristatyma  biggrin.gif  biggrin.gif gautusi du viename  biggrin.gif  biggrin.gif
jegu  tik kada bus galima,as busiu pirma, kuri noretu uzsukti pasiziureti to pasaulio stebuklo  ax.gif
ai, as dar duonkepes noriu, o termomiksas gal ir duona kepa  g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 11 25, 17:20)
kada jei netoli busiu butinai bent pro sali pravaziuosiu paziuret 

O ka vaziuodama pro sali pamatysi biggrin.gif ? As kai sugalvojau skirstyt, tai susiradau kelis namus ir su metru aplink vaiksciojau, ziurejau kokio dydzio ten kvadratukai ir masciau kokio dydzio man reik biggrin.gif . MB tai aisku jau is proto eina nuo mano smulkmeniskumo lotuliukas.gif . Bet kaip as sakau, pasidarysiu ir turesiu kaip as noriu thumbup.gif . Aisku yra ir svarbesniu dalyku gyvenime, bet daugiau pasigylint i viska man ne problema, juk tai laikina, o veliau dziaugsiuos viskuo ka prikuriau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2010 11 25, 15:10)

RK, tema kaip visada  wub.gif
ir as dar nelaukiu salciu, bet nieko nepakeist belieka ruostis ziemai  ax.gif

user posted image

Oi aciu wub.gif . Stengiuos del tokio draugisko ir faino musu burio wub.gif
O as laukiu ziemos, na gal ne kaip pernai, bet kad nebutu pliurzu, o butu balta uz lango, juk tai taip grazu wub.gif . Daug zmoniu skuba gyventi ir nepastebi visu tu paprastu groziu, uz kuriuos nereik moket ax.gif
Atsakyti
[quote=Rytine Kava 10,2010 11 25, 17:43]
. Daug zmoniu skuba gyventi ir nepastebi visu tu paprastu groziu, uz kuriuos nereik moket ax.gif
aukso žodžiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 11 25, 17:13)
Ryt busiu darbe.  Kita sav ir busiu (tik ne visas dienas). Taip kad prasom.... smile.gif

jei is MB nugvelbsiu masina (sikart reikia daug doh.gif ), tada ryt atmausiu, o gal kita savaite, butinai pasiskambinsiu pries vaziuodama ax.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
ir dar turiu klausimeli.... uz plyteliu klijavima mokat tik uz kvadratus, ar atsikrai dar metrais uz supjovima 45laipsniu kampu g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gala* @ 2010 11 25, 12:32)
To  SMEGENYS

As daug maz  jusu rajona zinau, bet mes  biskuteli toliau, pravaziavus  Ketvergius, vaziuojame  link Minijos ir  vos ne  ant pacio tilto  yra  posukys i  desine, ten zenklas "Ketvergiai" o gatve Sernu  ten biskiuka pavaziavus  musu namuka galima rasti. pas mus  dezesu stogu, beveik  pilna isores apdaila..nezinau aisku, ar vyraispes  iki salciu  uzbaigti, truksta  savaites vienos.
na o langus  jau desime pavasari, ir ten jau eis darbai viduje.
Siaip  patys darbininkai  pas  mus gana geri, kokybe as patenkinta, aisku  visko buvo, bet  be kazusu negali buti smile.gif tik kaip suprantu beda yra tame, kad jie nenori rodyti savo pajamu, kazkas  gauna  kazkokia tai pasalpa , del to dreba kad  jos negaus... bet tiesa sakant man  isvis nebutu net i galva  mintis atejusi, kad as turiu tikrinti  ju verslo  liudijimu galiojima.... Siaip as  trupuciuka  isivaizduoju kieno deka tai, man  rodos  musu statybos vadovas kazkur yra prisidirbes, ir  ji  iskunde  per visus objektus. na yra kaip yra, pamoka ateiciai smile.gif
O siaip gerai  kad  ir  musu krastuose , kazkas is forumo atsirado.
Papildyta:
oj, ziema tai  tikrai faina, bet siais metais  man reiketu kad ji kuo veliau ateitu... kad tik klinkeri speti...nors  jau suprantu, kad  tai bus stebuklas, jei  ant dienu nebus salcio...nes visos prognozes rodo salti.... doh.gif  verysad.gif

Sveikute, na zinau tas vietas gerai, grazu ten. Tik anksciau ten buvo uzliejamos pievos, pavasari ir rudeni, o jus neskestat ten? g.gif Ten anksciau skaitesi draustinio teritorija, gamta nuostabi, pusaites. Reiks koki kartele pralekt paziuret jusu namuka, jei galima ir gal ka man galesit patart del statybininku. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 11 24, 10:33)
Draugai turi Viadrus, tai sakė dažnokai kurt reikia, kas 3 val  g.gif

QUOTE(edituke @ 2010 11 24, 20:53)
vyrui pasakiau apie toki kurima, sake sakes......

Pas mus yra Viadrus katilas, bet tikrai nekuriam kas 3 val blink.gif mes isvis kuriam 2-3 kartus i savaite. Pora kartu primeti gerai malku ir thumbup.gif pas mus dar yra akumuliacine talpa, tai ji gerai sukaupia siluma ir paskui sildo namucius. Zodziu, mes kolkas nesiskundziam Viadrus'u , nors kurenam dar tik pirma ziema smile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 25, 19:49)
ir dar turiu klausimeli.... uz plyteliu klijavima mokat tik uz kvadratus, ar atsikrai dar metrais uz supjovima 45laipsniu kampu  g.gif Aciu  4u.gif

Mes susitare tik uz kvadrato kaina.
Atsakyti
20 dažniausių virtuvės remonto klaidų
Atsakyti
QUOTE(sirdukas0325 @ 2010 11 25, 20:22)
Pas mus yra Viadrus katilas, bet tikrai nekuriam kas 3 val  blink.gif  mes isvis kuriam 2-3 kartus i savaite. Pora kartu primeti gerai malku ir  thumbup.gif  pas mus dar yra akumuliacine talpa, tai ji gerai sukaupia siluma ir paskui sildo namucius. Zodziu, mes kolkas nesiskundziam Viadrus'u , nors kurenam dar tik pirma ziema  smile.gif
Mes susitare tik uz kvadrato kaina.

o jau gyvenat? g.gif
Atsakyti

MEETAS gruodzio 1d. (treciadieni) 18.30 val. "Kinu bambuke" Taikos pr. 66A ( GRANDUS, 2a.) gathering.gif
(nesusirinktume, jei jau oro salygos butu labai prastos unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 26, 09:49)
MEETAS gruodzio 1d. (treciadieni) 18.30 val.  "Kinu bambuke" Taikos pr. 66A ( GRANDUS, 2a.)  gathering.gif
(nesusirinktume, jei jau oro salygos butu labai prastos unsure.gif )

buvau ten, labai skaniai pavalgiau thumbup.gif jei pavyks ir aš prisijungsiu, vis tik šalia namų ax.gif
Atsakyti