Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(sirdukas0325 @ 2010 11 25, 21:22)
Pas mus yra Viadrus katilas, bet tikrai nekuriam kas 3 val  blink.gif  mes isvis kuriam 2-3 kartus i savaite. Pora kartu primeti gerai malku ir  thumbup.gif  pas mus dar yra akumuliacine talpa, tai ji gerai sukaupia siluma ir paskui sildo namucius. Zodziu, mes kolkas nesiskundziam Viadrus'u , nors kurenam dar tik pirma ziema  smile.gif
Mes susitare tik uz kvadrato kaina.

nu cia jau is fantastikos skyrelio biggrin.gif nebent negyvenat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 26, 11:02)
nu cia jau is fantastikos skyrelio  biggrin.gif  nebent negyvenat biggrin.gif

va dėl to ir man iškart kilo klausimas ar gyvena biggrin.gif

nerealu gyvenant 2 kartus į savaitę tekurt, o jei teisybė nooooriu ir aš tokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 25, 17:43)
O ka vaziuodama pro sali pamatysi biggrin.gif ? As kai sugalvojau skirstyt, tai susiradau kelis namus ir su metru aplink vaiksciojau, ziurejau kokio dydzio ten kvadratukai ir masciau kokio dydzio man reik  biggrin.gif . MB tai aisku jau is proto eina nuo mano smulkmeniskumo  lotuliukas.gif . Bet kaip as sakau, pasidarysiu ir turesiu kaip as noriu  thumbup.gif . Aisku yra ir svarbesniu dalyku gyvenime, bet daugiau pasigylint i viska man ne problema, juk tai laikina, o veliau dziaugsiuos viskuo ka prikuriau  wub.gif

saunuole, kad tokia smulkmeniska 4u.gif as noreciau tokia buti, bet deja doh.gif pirma pasidarau paskui gailiuosi, arba kazka nusiperku ir uz keliu dienu randu pigiau unsure.gif
QUOTE(asaraa @ 2010 11 25, 21:47)

geras thumbup.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 26, 09:49)
MEETAS gruodzio 1d. (treciadieni) 18.30 val.  "Kinu bambuke" Taikos pr. 66A ( GRANDUS, 2a.)  gathering.gif
(nesusirinktume, jei jau oro salygos butu labai prastos unsure.gif )

bandysiu ir as sudalyvauti, susipazinti ax.gif
Atsakyti
Na, as cia tiek tedalyvauju, bet i meetus dazniausiai ateinu. Si karta man antradienis butu tikes, deja, treciadieni negalesiu..... Bet ne paskutinis meetas, kita kart gal pavyks:)
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 25, 20:56)
Sveikute, na zinau tas vietas gerai, grazu ten. Tik anksciau ten buvo uzliejamos pievos, pavasari ir rudeni, o jus neskestat ten? g.gif Ten anksciau skaitesi draustinio teritorija, gamta nuostabi, pusaites. Reiks koki kartele pralekt paziuret jusu namuka, jei galima ir gal ka man galesit patart del statybininku. rolleyes.gif

Taip, yra ten ta pieva pries musu kvartaliuka, si pavasari, man net sokas buvo, kai as pamaciau kas ten dadasi, kai Minija pakila,mes kaip tik pamatus dejome..., bet tai yra tik toje pievoje.
na ir namuka savo mes aisku pakelem, cokoline dalis del viso pikto yra aukstesne, bet tai numateme kai projektavome, sklype drenaziukai padaryti, po namu irgi padarem, o pavasari dar aplink nama padarisime ir bus ok. Aisku viskuvisko gali buti, daug kas nuo stihijos priklauso...bet zmones ten jau gyvena ir nesiskundzia smile.gif)

Na o namuka visada prasom smile.gif

Kalbejome apie ziema...ir ji atejo...nors man tai tragedija... bet kaip grazu!! RK teisi, kad reiketu kuo daugiau moketi dziaugtis tais dalikais , kurie nekainuoja.. o ju salia juk tiek daug, tik del visu savo rupesciu, mes labai daznai daug ko nepastebeme

Meetas tai tikrai puiku thumbup.gif , bet kaip susiklostys , bus man aisku tik peirmadieni, ir galesiu tikslaii pasakyti, ar sudalyvausiu
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 26, 12:02)
nu cia jau is fantastikos skyrelio  biggrin.gif  nebent negyvenat biggrin.gif

QUOTE(rutulyte @ 2010 11 26, 12:11)
va dėl to ir man iškart kilo klausimas ar gyvena  biggrin.gif

nerealu gyvenant 2 kartus į savaitę tekurt, o jei teisybė nooooriu ir aš tokio  bigsmile.gif

Teisybe, teisybe, musu vieni kaimynai turi KKK, kazkoki su akumuliacinem talpom, automatizuota visoki ir t.t., tai kuria irgi kokius 3 kartus i savaite. Aisku, kai -20, tai tikriausiai reiktu kasdien kurt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 26, 14:02)
Teisybe, teisybe, musu vieni kaimynai turi KKK, kazkoki su akumuliacinem talpom, automatizuota visoki ir t.t., tai kuria irgi kokius 3 kartus i savaite. Aisku, kai -20, tai tikriausiai reiktu kasdien kurt  g.gif

nu kokia kitokia akumuliacine turi turet..... as irgi ja turiu, tada priklauso kokia siluma megsti, vieniem plius 20 jau afrika, kitam kojos sala, pvz mes namuose niekaip nesutariam del miegamo siltumo, as megstu siluma, (aiskus patalpoje kur miegu, man ji neturi butu prikaitinta), o vyras is vis galetu miegot vos vos sildomoje patalpoje, tai jam gal ir uztektu kurt peciu 2 - 3 kartus i savaite biggrin.gif jei nemokam uz sildyma name kaip uz buta - i menesi ten po 600 - 700 lt., tai ko nepasisildyt, man patinka be kojniu basikom ant grindu but, o jei va kurciau 2 - 3 kartus to daryt negaleciau, nes grindis tikrai vesokos manes nezavi.
dabar kuriam i para karta manau visai normalu
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 26, 14:11)
nu kokia kitokia akumuliacine turi turet..... as irgi ja turiu, tada priklauso kokia siluma megsti, vieniem plius 20 jau afrika, kitam kojos sala, pvz mes namuose niekaip nesutariam del miegamo siltumo, as megstu siluma, (aiskus patalpoje kur miegu, man ji neturi butu prikaitinta), o vyras is vis galetu miegot vos vos sildomoje patalpoje, tai jam gal ir uztektu kurt peciu 2 - 3 kartus i savaite  biggrin.gif jei nemokam uz sildyma name kaip uz buta - i menesi ten po 600 - 700 lt., tai ko nepasisildyt, man patinka be kojniu basikom ant grindu but, o jei va kurciau 2 - 3 kartus to daryt negaleciau, nes grindis tikrai vesokos manes nezavi.

pamirsau paminet, kad tas ju katilas su papildoma iranga kainavo panasiai tiek, kiek musu geoterminis rolleyes.gif
O pas jus grindinis sildymas? Mano tevai kietu kuru kurena, pas juos visur sildomos grindys, ta irgi kuria 3 kartus i savaite..Gal grindinis sildymas efektyvesnis?
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 26, 14:11)
nu kokia kitokia akumuliacine turi turet..... as irgi ja turiu, tada priklauso kokia siluma megsti, vieniem plius 20 jau afrika, kitam kojos sala, pvz mes namuose niekaip nesutariam del miegamo siltumo, as megstu siluma, (aiskus patalpoje kur miegu, man ji neturi butu prikaitinta), o vyras is vis galetu miegot vos vos sildomoje patalpoje, tai jam gal ir uztektu kurt peciu 2 - 3 kartus i savaite  biggrin.gif jei nemokam uz sildyma name kaip uz buta - i menesi ten po 600 - 700 lt., tai ko nepasisildyt, man patinka be kojniu basikom ant grindu but, o jei va kurciau 2 - 3 kartus to daryt negaleciau, nes grindis tikrai vesokos manes nezavi.

Sveikutes ,

tai su sniegeliu jus visas, grazu, per galejo truputeli ir veliau ta ziemuze ateiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 26, 14:16)
pamirsau paminet, kad tas ju katilas su papildoma iranga kainavo panasiai tiek, kiek musu geoterminis  rolleyes.gif
O pas jus grindinis sildymas? Mano tevai kietu kuru kurena, pas juos visur sildomos grindys, ta irgi kuria 3 kartus i savaite..Gal grindinis sildymas efektyvesnis?

nu jo aiskus investavimas i sildyma turi didele reiksme drinks_cheers.gif , ten kaskokiu pribombasu pas mane nera, yra pecius, akumuliacine ir grindinis sildymas.
Taip pas mane apsoliuciai visur grindinis sildymas, net vonioj gyvatukas dabar sildomas peciaus pagalba, elektros gaila biggrin.gif
as paziurejau vakar vakare kad ateina ziema, tai vakar iskart liepiau vyrui pakurt peciu einant gult, tas pakurimas nereiskia maiso malku, imete kelis pagalius ir viskas, nu tai siandien ryte lafa rolleyes.gif po naktiniais ilgai vaiskciojau kol i darba issiruosiau, nes man zasies oda kelia daug nemalonumu, as saltyzius esu biggrin.gif
tevai atvaziave (o ypac anyta is buto) vis sako kad pas mane per karsta, nu bet ne jie gyvena mano namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 26 lapkričio 2010 - 13:29
QUOTE(ilonux @ 2010 11 26, 14:16)
pamirsau paminet, kad tas ju katilas su papildoma iranga kainavo panasiai tiek, kiek musu geoterminis  rolleyes.gif

Kurena malkom ir viskam suplojo kaip uz geotermini blink.gif . As galvojau, kad taupumo sumetimais malkomis dauguma kurenasi g.gif
Atsakyti
Sveikos..

Na, tikrai sulaukėm jau žiemužėlės... Gražu, kai pasninga, bet va šaltis man nepatinka.. user posted image Šiandien pusdieį statybose prabuvau, tai sušalau.. unsure.gif

Na o patalpų labai šiltų nemėgstu, ypač miegamųjų... rolleyes.gif

Atsakyti