Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 15, 23:28)
O sakykit, kai visi pasveiks, po kiek laiko galeciau vaziuot pas juos, kada jau butu garantija, kad man vaikas neuzsikres, nepasigaus ten tu bacilu  ax.gif  ?

šiaip sako karantinas lyg 10 ar 14 dienų, bet manau nuo vaiko imuniteto priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 12 16, 00:02)
Tai taip  lotuliukas.gif Skambinau pirmiausia i Dovilu seniunija, nes ten registruoti, jai priklausom  ax.gif Kalbejo labai maloniai pati seniune, kiek esu buvus, irgi elgiasi pagirtinai visi ten  thumbup.gif Taciau, sake, neturi teises kistis i bendriju gyvenima, jos tvarkosi pacios. Tad tik sodu pirmininkas turetu viska spresti, deja...
  drinks_cheers.gif

Aš apie Dovilų seniūnę gerus atsiliepimus girdėjau iš žmonių...Pas mus šiek tiek kitokia situacija...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 12 16, 10:36)
Aš apie Dovilų seniūnę gerus atsiliepimus girdėjau iš žmonių...Pas mus šiek tiek kitokia situacija...

Gal prisijungiam prie Dovilu? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 12 15, 23:48)
jauciu ne tas skyles pamatavau  doh.gif  itariu , kad rozetkiu... nes negali buti taip zemai, pamatavua pagal dabartini miegamaji, tai tada nesamone butu... as sakau, kad per stipriiai vakar gimtadieni atsvenciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ryt pamatuosiu is naujo  blush2.gif

vat as irgi pagalvojau,kad arba rozeciu,arba jungtuku auksti pamatavai g.gif

nereikia kefyro su martiniu maisyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 16, 11:07)
Gal prisijungiam prie Dovilu?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Na mielai prasom jungtis, bent jau Ketvergiai tai nepriestarauja biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 16, 11:13)
vat as irgi pagalvojau,kad arba rozeciu,arba jungtuku auksti pamatavai g.gif

nereikia kefyro su martiniu maisyti hihihi.gif

pamatavom - 128 cm nuo grindu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 12 16, 11:22)
Na mielai prasom jungtis, bent jau Ketvergiai tai nepriestarauja biggrin.gif  drinks_cheers.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 16, 11:07)
Gal prisijungiam prie Dovilu?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Jei jau jungtis, tai prie Klaipėdos miesto - būtų arčiau nei iki Dovilų važiuot reikalus tvarkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip cia tylu... unsure.gif

http://www.youtube.com/watch?v=gofxRN2A8ZY
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Retai as cia lankausi ,bet visu pasiekimus perskaitau ir "juodai"pavydziu. Reikia toliau planuoti savo darbus.T.y. grindis ispilti ir langus sudeti.
Kokio storio grindu" sumustini "darete sildomom grindim. Vieni pataria daryti storesni,kad ilgiau siltu ir siluma ilgiau atiduotu.Kitu nuomone, neverta storesni sluoksni betono sildyti .Kokia Jusu patirtis ir kokio storio sumustinius darete?
Dekoju.
Atsakyti
Indruciukas....Pamatavau miegamo lempas. Pas mane apie 160cm. Man per aukstai. Manau dar daug kas priklauso nuo pacio sviestuvo. Jei pas mane tokiame aukstyje butu sviestuvas, kurio gaubtas butu nukreiptas i apacia, gal ir tas aukstis butu gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 12 16, 11:43)
pamatavom -  128 cm nuo grindu  4u.gif

QUOTE(sania @ 2010 12 16, 21:45)
Indruciukas....Pamatavau miegamo lempas. Pas mane apie 160cm.

Aciu merginos 4u.gif 4u.gif

o gal kas pasakys, kokius gyvatukus rinktis i vonia g.gif kad tiktu kombinuotam sildymui... reikalingas vienas baltas, kitas metalo spalvos... Aciu 4u.gif
Atsakyti