Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Infinity_ @ 2010 12 17, 19:11)
Pas mus irgi galvos skausmas. Sėkmės ir Tau *Kristal* smile.gif

aciuks.gif kuo toliau mišką tuo doh.gif po truputį pradedu rinktis info apie mokyklas tai visai galva susisuko rolleyes.gif vyrauja nuomonė kad pradinukam svarbi pirma mokytoja, tai galvoju kad vyresneliui reik pabaigt pirmas keturias klases vienoj mokykloj o paskui ieškot kažko priimtino abiem g.gif
del Verdenes - tai ten 8 kl, bet šalia yra Žemynos gimnazija, tai mamos tai įvardina kaip pliusą. Sekmės ir Jums 4u.gif

Ačiū Ilonux 4u.gif o vyrenėlė kartais neturi draugės kaiminkos Martynos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2010 12 17, 18:11)
Nors girdėjau, jog šalia Verdenės yra spec. vaikų namai,iš kur vaikai ateina į pradines klases, tai ką aš žinau.

O kuo vaikų namų vaikai užkliūva g.gif Nieko blogo jie nedaro, vaikai kaip vaikai..Man yra tekę dirbti mokytoja labai labai seniai, tai į mano klases ateidavo vaikų iš vaikų namų, bet nė su vienu neiškilo jokių problemų dėl elgesio ar mokymosi. Daugiausia buvo problemų su išlepintais turtingų tėvelių vaikučiais doh.gif
Beje vaikų namai Klaipėdoj 3 ir iš jų vaikai eina į įvairias miesto mokyklas, taiginegali žinot, kur juos susitiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš dirbu mokytoja. Sutinku su Jūsų nuomone, bet savo vaikui norisi geriausio: geriausios mokyklos, geriausios pirmosios mokytojos.... Čia visos mamos tam pritars
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 17, 15:24)
- O čia V&B  blush2.gif ar klystu  ax.gif

blink.gif  o kas čia tokio  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

-taip- tradicinis lietuviskas variantas- v&b subway biggrin.gif Man hidros ABC grazesni, bet gyvai paciupineti nera galimybes ir kaina gaunasi dar didesne, tai pasilikom prie sio...

-kai veidrodzio,stiklo kampa "nuleidzia"... tikiuosi aiskiai as cia... blush2.gif
http://www.senukai.l...50971206_4.html
Papildyta:
QUOTE(dier @ 2010 12 17, 14:56)
ka cia facetuosi?
kokiu mandrybiu prigalvojai?

nieko mandro, norisi veidrodzio,kuris butu biski kitoks... blush2.gif kuriuo grozetis reiktu,o ne i save grazia ziureti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va pvz...
user posted image

Papildyta:
oi mokykla man irgi bus galvos skausmas doh.gif norisi,aisku,kad ir mokytojos geros butu, bet, dar labiau noreciau i saugia mokykla savo vaika vesti... kai pasiklausai, kas darosi su narkotikasi mokyklose doh.gif doh.gif o dar kur tas vaiku reketavimas doh.gif plaukai siausiasi doh.gif doh.gif
del darzelio mazaji norejau dar siais metais pervesti i "Saltineli", bet nusprendem, kad paveziosim, i ta kur dabar einam- jei visai pribaigs tas veziojimas, tai tada gal i kita teks pereiti...
jei buciau mokytoja,tai vaika savo vesciau tik i ta mokykla kur pati dirbu 4u.gif Cia is drauges patirties mirksiukas.gif ji mokytoja, sakydavo niekada neleisiu savo vaiko i ta pacia mokykla, bet kazkaip uzrase pradziai tik i pradines, o panasu, kad liks visam laikui biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 17, 15:57)
Dar papildysiu  ax.gif  strateginiai taškai:
namai - Baltijos pr, vėliau Trušeliai
darželis - Baltijos pr. prie Maximos
močiutė - Reikjaviko g.
darbai - centras, Šilutės pl. prie Rimi
mokykla  g.gif  g.gif  g.gif

jei neplanuojat is karto vaiko leisti i ta mokykla,kuri bus "patogi" kai gyvensit name, tai vesciau vaika i mokykla arciausiai mociutes 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 17, 13:39)
gal kas zinot, kiek kainuoja veidrodziu facetavimas? Aciu  4u.gif

Dvigubai kaip veidrodis biggrin.gif . As dariau veidrodi 36*108, tai kainavo 40 Lt, o jei su maziausiu facetavimu dar +40Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 17, 18:25)

Ačiū Ilonux  4u.gif o vyrenėlė kartais neturi draugės kaiminkos Martynos  rolleyes.gif

Nu kad ne? O tokia mergaite gyvena kazkur netoliese?

QUOTE(Infinity_ @ 2010 12 17, 18:47)
Ir aš dirbu mokytoja. Sutinku su Jūsų nuomone, bet savo vaikui norisi geriausio: geriausios mokyklos, geriausios pirmosios mokytojos.... Čia visos mamos tam pritars

Aš jau 10 metų kaip nebedirbu mokytoja..Ir dirbau tik pusmetį...Man visai patiko tas darbas, tik nepatiko, kad labai mažai apmokamas verysad.gif

Merginos, kadangi RK nebeturi ryšio kol kraustosi, jaučiu, kad man reikės sukurt naują temą. Tikriausiai stadijos nė pas nieką nepasikeitė? Juk žiema..Jei reikia koreguot pirmą lapą, parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 12 17, 21:47)
Dvigubai kaip veidrodis  biggrin.gif . As dariau veidrodi 36*108, tai kainavo 40 Lt, o jei su maziausiu facetavimu dar +40Lt  blink.gif

Aciu 4u.gif tai jei skaiciuoti parastai, gautusi beginis metras facetavimo ~14lt... bet cia mano paskaiciavimais,kazin kaip stikliai skaiciuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 12 18, 06:59)
Aš jau 10 metų kaip nebedirbu mokytoja..Ir dirbau tik pusmetį...Man visai patiko tas darbas, tik nepatiko, kad labai mažai apmokamas  verysad.gif 

As dirbu mokytoja mirksiukas.gif Pabegau is savivaldybes, o uzdirbu dabar i rankas triskart daugiau biggrin.gif

Taciau, jei dirbai pries 10 metu, tada tikrai buvo mazai apmokama. Pati pries 8 metus kai dirbau, uzdirbau laaaabai mazai ir atrode katastrofa doh.gif Uztat ir begau tada, ieskojau saves... O atradau vel mokykloj, tiek finansiskai, tiek dvasiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 12 17, 20:59)
Merginos, kadangi RK nebeturi ryšio kol kraustosi, jaučiu, kad man reikės sukurt naują temą. Tikriausiai stadijos nė pas nieką nepasikeitė? Juk žiema..Jei reikia koreguot pirmą lapą, parašykite  mirksiukas.gif

man stadija pakeiskit prasau, stoga baigem (liko tik kraigai, pavasari uzdes), dar pavasari juodgrindi turbut pilsim ir pertvaras murisim. tai kokia cia stadija butu g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 18 gruodžio 2010 - 02:44
QUOTE(Amour @ 2010 12 18, 00:30)
As dirbu mokytoja  mirksiukas.gif Pabegau is savivaldybes, o uzdirbu dabar i rankas triskart daugiau  biggrin.gif

Taciau, jei dirbai pries 10 metu, tada tikrai buvo mazai apmokama. Pati pries 8 metus kai dirbau, uzdirbau laaaabai mazai ir atrode katastrofa  doh.gif Uztat ir begau tada, ieskojau saves... O atradau vel mokykloj, tiek finansiskai, tiek dvasiskai  smile.gif

Siaip kai pagalvoji, tai visai nieko mokytojo darbas, man patinka, kad puse dienos ir laisvu yra. Labai patogu, kai turi vaiku rolleyes.gif

QUOTE(Portishead @ 2010 12 18, 03:41)
man stadija pakeiskit prasau, stoga baigem (liko tik kraigai, pavasari uzdes), dar pavasari juodgrindi turbut pilsim ir pertvaras murisim. tai kokia cia stadija butu  g.gif  blush2.gif

pakeisiu mirksiukas.gif stadija - baiginejam stoga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 12 18, 01:30)
As dirbu mokytoja  mirksiukas.gif Pabegau is savivaldybes, o uzdirbu dabar i rankas triskart daugiau  biggrin.gif

Taciau, jei dirbai pries 10 metu, tada tikrai buvo mazai apmokama. Pati pries 8 metus kai dirbau, uzdirbau laaaabai mazai ir atrode katastrofa  doh.gif Uztat ir begau tada, ieskojau saves... O atradau vel mokykloj, tiek finansiskai, tiek dvasiskai  smile.gif

Na, as sakykim irgi turiu keleta pamoku per savaite (prisidurti prie algos), tad irgi esu kaipo mokytoja wink.gif bet nepasakyciau, kad labai jau gerai apmokamas tas darbas, nes matyt priklauso ar tu gimnazijoje destai ar turi vyr. varda ir t.t. tada vis prisideda po simtuka prie algos, bet jei situ dalyku nera tada alga schmoll.gif s.....
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 12 19, 01:50)
Siaip kai pagalvoji, tai visai nieko mokytojo darbas, man patinka, kad puse dienos ir laisvu yra. Labai patogu, kai turi vaiku 

Apie poilsi kalbant tai taip biggrin.gif Plius vasaros atostogos ilgiausios plg su kitu profesiju zmonemis ax.gif O dar ir rudens, pavasario, ziemos atostogos, va, nuo ketvirtadienio 2 savaites atostogausiu tongue.gif Bet... Ziurint, ko mokai lotuliukas.gif Jei kokios dailes ar kuno kulturos, tai tikrai pamokas pravedei ir ilsiesi nuo pietu, nors tokiu atveju daznai turi bureliu visokiu po pamoku iki pat 17-18 val., kad tik normalu atlyginima gautum doh.gif O vat jei kalbu mokai, tenka ir savaitgaliais prie rasiniu, kt darbu pasedet, po pamoku namie padirbet, ruostis kasdien reikia... Bet svarbu NAMIE rolleyes.gif Silta, gera, patogu, vaikus auginant, aisku, ir sis darbas privalumas bigsmile.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 12 19, 03:59)
Na, as sakykim irgi turiu keleta pamoku per savaite (prisidurti prie algos), tad irgi esu kaipo mokytoja wink.gif bet nepasakyciau, kad labai jau gerai apmokamas tas darbas, nes matyt priklauso ar tu gimnazijoje destai ar turi vyr. varda ir t.t. tada vis prisideda po simtuka prie algos, bet jei situ dalyku nera tada alga  schmoll.gif  s.....

Kelios pamokos ir nebus gerai apmokamos, butinas bent pilnas kruvis g.gif tai yra 18 pamoku. As dar vyr. vardo neturiu, bet dirbu gimnazijoje ax.gif Bet ir esu lituaniste smile.gif Man kaip moteriai uztenka gauti apie 2,5 tukst. i rankas smile.gif
Atsakyti