Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

pirkdami apsirikome......turim bebe vonele BEBE ji nepatogi, nes su tapkoju ,,,, doh.gif deklliukas spaudzia berniukui seklides... doh.gif
isigijome , paprasta paprasta paralonini thumbup.gif
o vystymo lenta- nepakeiciamas dalykas buityje 4u.gif
Atsakyti
man neprireike vystymo stalo schmoll.gif pervystau kuo puikiausiai ant lovos ta vystymo ciuzinuka pasidejus, nes leidziu vaikui dar paplikinet, tad ant stalo baisu butu palkikt viena, o ant placios lovos pats tas, kol dar nesivarto daug. o ant staliuko, kuri zadejom naudot kaip vystymo stala, sudejus visas priemones vaiko, vystyklus, sauskelnes ir pan.
Atsakyti
Man vystimo lenta buvo tikras issigelbejimas, nes musu lova labai zema ir net nugara paskausdavo kol pampersiuka pakeisdavau, o ir i vonia nusinesus gerai: ir nurengt ir nusluostyti. Zinoma dabar kai sunelis jau didelis ji nenaudojama stovi, bet manau dar prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Vystymo stalas ar lenta?
Manau, kad viena is ju reiktu tureti vien del savo nugareles po gimdymo: prie ju nereikia tiek lenktis, kiek vystant ant lovos.

Manau, reiktu rinktis pagal situacija namuose.
Pvz jei vonioje yra skalbianke, ant jos galima pasitiesti paprasta neperslampama ciuzineli ir pirmus menesius puikiai vystyti. Lenta galima deti ir ant vaikiskos loveles.

Jei vonioje daugiau vietos arba nera, ant ko padeti vystymo lentos, - galima isigyti vystymo stala su stalciukais. Tada puikiai susides visi kudikelio reikmenys.
Atsakyti
Lenta geriau, nes ją gali pasidėti kur nori ar kur reikia:) 4u.gif
Atsakyti
Esant namuose pakankamai vietos vystymo stovas tikrai geriau, viskas viename ir vonele ir vystymo lenta ir lentyneles. Nereikia begioti pervystant ar maudant vaikeli.
Atsakyti
Iš pradžių norėjau pirkti vystymo lentą, bet nusprendžiau, kad bus nepatogu, nes mūsų lova labai žema (rytietiško stiliaus). Todėl nusipirkau, net ne vystymo stalą, bet visą vystymo komodą. Priešingai nei vystymo stalą, ją galėsiu panaudoti ir vėliau, kaip papraščiausią komodą, vaiko daiktams sudėti, be to ant jos netgi galima pastatyti vonialę, tuomet ir visi reikalingi daiktai po ranka. Aišku kainos atžvilgiu pigiausia yra vystymo lenta, o komodų kainos tiesiog žvėriškos. Bet man pavyko nupirkti dėvėtą ir dar "nesudrožtą" smile.gif Čia aišku kaip kam patogiau.
Atsakyti
As irgi lenta naudojau.
Atsakyti
Vystymo lenta reikalinga kai mama dar po gimdymo, sunku nusilenkti, tai padedavau lenta ant lovytes ir pervystydavau suneli. Veliau buvo padeta vonioje ant skalbimo masinos, ismadydavom vaika, paguldydavom, aprengdavom... galima apsieti ir be jos, bet siaip geras daiktas 4u.gif
vonele pirkome Okbaby, tai gera, sitos firmos daiktai man patinka, patvarus smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ar Gariunuose yra pirkti vystymo lentu ir ar labai kaina ir kokybe skiriasi nuo parduotuviu g.gif Nes pvz. "Kotrynoje" 80 lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 02 06, 02:12)
Vystymo lenta labai patogi.Vonele nera toks jau butinas daiktas.

Tai vystymo lenta nėra labai reikalingas ar būtinas daiktas, be vonelės vienokios ar kitokios neusgebėčiau išsiverst. Kur tą vaiką tada maudyt? bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patogi pasirodė vystymo lenta, kuri tvirtinasi ant lovytės thumbup.gif jų yra skirtingų dydžių, priklausomai nuo lovelės. Jau naudojam 4 mėn. patogu vystyti, nereikia susilenkti- kas ypač po gimdymo man aktualu buvo, nes nugarą labai skaudėjo......ir kai užsideda, jinai užsifiksuoja ir taip važinė, gali patraukti į lovytės kraštą, vidurį ir pan. thumbup.gif
Atsakyti