QUOTE(Housewife @ 2009 06 04, 19:34)
O mes uzsisakeme komoda-vystymo stala.Virsus dabar kaip vystymo stalas,o kai jau nebereikes uzdesim paprasta ir bus kaip komoda.
pirmagimei neturejom, nei vystymo stalo, nei lentos. Aisku apsiejom, bet pravargau su nugaros skausmais.
Dabar jau turim nusipirke komoda-vystymo stala. Ant virsaus pervystymo ciuzineli nusipirkom. O kai nebereikes komodos kaip vystymo stalo, irgi liks tik komoda

mums pakanka vystimo lentos, bet jei truktu komodos tai imciau komoda su vystimo stalu, manau visai praktiskas daiktas

QUOTE(georgiana @ 2009 06 05, 21:56)
mes uzsisakeme uab Grafostata .( http://www.grafostata.lt ).Nors ir nesigavo labai pigiai.
Neturėjom nei to nei to išaugom ir nepasigedom:D
Mes turim vystymo lenta "su kojom"
. Kol buvo mazytes mergaites, buvo nepamainomas dalykas. O dabar tik po maudyniu naudoju. Nusinesu i vonia kai maudomes, labai patogu nusluostyt ir aprengt. Pampiu kaskart ant jos nebekeiciu, nes megstam pabut nuogais uzpakaliukais, o be to ir vartosi, spurda be perstojo

Gal galite kas patarti del voneles, gal kas tokia naudojate: vonele nuo 0 iki 12 men. Viename gale nuolydis, vaikuciui paguldyti (nuo 0 iki 6 men), kitame sodinti - nuo 6 iki 12 men. Bet kazkaip abejoju ar tai yra patogu. Kaip prausti nugaryte, jei mazylis gules ant pakylos........Paguldyti pasipliuskenti ten irgi nelabai manau butu kur, nes voneles vidury yra kauburiukas, kad vaikutis neslystu...

Vystymo stalo neturėjom. Kai sūnus buvo mažiukas, dar gyvenom bute, tai būtų tik papildomas baldas. Tai jo ir nepasigedom.
Turėjom vystymo lentą didesnę, kurią naudojau iki metų. Labai džiaugiausi, tikrai geras daiktas. Man labai pravertė.
Sėkmės visoms auginančioms mažuliukus.
Turėjom vystymo lentą didesnę, kurią naudojau iki metų. Labai džiaugiausi, tikrai geras daiktas. Man labai pravertė.
Sėkmės visoms auginančioms mažuliukus.

QUOTE(Raselelt @ 2009 07 20, 10:31)
O kur tu lentu pirkt yra?
pasiziurek skelbimuose SM mamos kaip tik parduoda maciau ir siaip jei Kaune tai Urmo bazeje, Kotrynoje, Vaiku mieste

Naudoju vystymo lenta, kuria galima padet ant lovos. en is apacios tokios atrameles prisisuka ir tada tvirtai laikosi. Nepakeiciamas man dalykas, nereikia lankstytis kai ir taip nugara skauda ir vietos neuzima. O ju pirkti buna Maximose. Kainuoja 55Lt. Cia tos didesnes
As kaip vilniete savo pirkau GARIUNUOSE

man vystymo lenta tai visas isganymas
as joje ir miksdau ir maitinu ir iskambario i kambari su ja nesioju (kad leliaus nepazadint..)...