Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

mes turėjom vystymo lentą, nes staliuko nebuvo kur pastatyt
Atsakyti
QUOTE(Housewife @ 2009 06 04, 19:34)
O mes uzsisakeme komoda-vystymo stala.Virsus dabar kaip vystymo stalas,o kai jau nebereikes uzdesim paprasta ir bus kaip komoda.

pirmagimei neturejom, nei vystymo stalo, nei lentos. Aisku apsiejom, bet pravargau su nugaros skausmais.
Dabar jau turim nusipirke komoda-vystymo stala. Ant virsaus pervystymo ciuzineli nusipirkom. O kai nebereikes komodos kaip vystymo stalo, irgi liks tik komoda thumbup.gif
Atsakyti
mums pakanka vystimo lentos, bet jei truktu komodos tai imciau komoda su vystimo stalu, manau visai praktiskas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 06 05, 21:56)
gal galite parasyti kur pirkote, busiu dekinga 4u.gif

mes uzsisakeme uab Grafostata .( http://www.grafostata.lt ).Nors ir nesigavo labai pigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Housewife: 11 birželio 2009 - 23:01
Neturėjom nei to nei to išaugom ir nepasigedom:D
Atsakyti
Mes turim vystymo lenta "su kojom" thumbup.gif . Kol buvo mazytes mergaites, buvo nepamainomas dalykas. O dabar tik po maudyniu naudoju. Nusinesu i vonia kai maudomes, labai patogu nusluostyt ir aprengt. Pampiu kaskart ant jos nebekeiciu, nes megstam pabut nuogais uzpakaliukais, o be to ir vartosi, spurda be perstojo smile.gif
Atsakyti
Gal galite kas patarti del voneles, gal kas tokia naudojate: vonele nuo 0 iki 12 men. Viename gale nuolydis, vaikuciui paguldyti (nuo 0 iki 6 men), kitame sodinti - nuo 6 iki 12 men. Bet kazkaip abejoju ar tai yra patogu. Kaip prausti nugaryte, jei mazylis gules ant pakylos........Paguldyti pasipliuskenti ten irgi nelabai manau butu kur, nes voneles vidury yra kauburiukas, kad vaikutis neslystu...
Atsakyti
ax.gif aisku vystymo stalas, juk ant jo susidedi viska ko tik reik- vatytes, kremukus, sampuniukus, palutes, rubelius pampersus ir t.t. na bent jau as taip darau, nes musu vyst stalas su lentynomis. Beto reikalui esant galima vyst lenta nuimt, bet man kolkas dar to daryti neprireike. Zodziu gailejom pradzioj pinigu sitam pirkiniui, bet dbr matau kad be jo niekaip neapsieiciau
Atsakyti
Vystymo stalo neturėjom. Kai sūnus buvo mažiukas, dar gyvenom bute, tai būtų tik papildomas baldas. Tai jo ir nepasigedom.
Turėjom vystymo lentą didesnę, kurią naudojau iki metų. Labai džiaugiausi, tikrai geras daiktas. Man labai pravertė.
Sėkmės visoms auginančioms mažuliukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2009 07 20, 10:31)
O kur tu lentu pirkt yra?

pasiziurek skelbimuose SM mamos kaip tik parduoda maciau ir siaip jei Kaune tai Urmo bazeje, Kotrynoje, Vaiku mieste 4u.gif
Atsakyti
Naudoju vystymo lenta, kuria galima padet ant lovos. en is apacios tokios atrameles prisisuka ir tada tvirtai laikosi. Nepakeiciamas man dalykas, nereikia lankstytis kai ir taip nugara skauda ir vietos neuzima. O ju pirkti buna Maximose. Kainuoja 55Lt. Cia tos didesnes mirksiukas.gif As kaip vilniete savo pirkau GARIUNUOSE
Atsakyti
man vystymo lenta tai visas isganymas thumbup.gif as joje ir miksdau ir maitinu ir iskambario i kambari su ja nesioju (kad leliaus nepazadint..)... ax.gif
Atsakyti