Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

Mes iš spintelės pasidarėm vystymo stalą ax.gif , šiaip tikrai labai patogu, o kur kitus reikėtų vystyti, ant lovos juk nepatogu g.gif
Atsakyti
Laba visiems biggrin.gif

Norejau paklausti del tu vystymu staliuku, girdejau kad yra tokiu kurie kartu su vonelem yra, gal kas zino kur galima butu ju isigyti? ax.gif
Atsakyti
ir asturiu vonele ir vystimo lenta,geri daiktai,nebuciau be lentos apsiejusi
Atsakyti
mes tai nusipirkome vystymo stala su vonele,lentynelemis... man jis jau dabar patogus atrodo ax.gif manau tikrai nesigailesim toki isigije blush2.gif
Atsakyti
O mes turim vystimo lenta.Labai patogu. Ja dedame ant vonios. Taip pat labai kompaktiska, lengva nuimti, vaiko nereikia niekur tampyti, o be to ir pigu bigsmile.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja mazdaug pervystymo lenta? mirksiukas.gif , Idomu ar labai daug skiriasi nuo pervystymo stalo?
Atsakyti
priklausomai nuo namų ploto, mum labai tiko vystymo lenta vonioje, lengvai užsideda nusiima. o vystymo stalas kambary - vietą tik užima. aš už erdvu kambary. mes puikiai persivystydavom ant tėvelių lovos, pasiklojus paklotėlį - ir palikinėt galima ir nebaisu nusisukt. bet čia kiekvienai savo smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš vystymosi lentą,bet... nelabai ir panaudojau. Jau dukrytei virš metų,bet mažai aš ant jos pervystydavau. Man patogiau ant lovos,ką nors pasitiesiant.
Atsakyti
Ir mes vystymo lenta mazai naudojomes.Mums labai patiko ant lovos thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai pries gimstant leliui užsisakeme komoda specialiai jam kad butu kur sudeti jo rubelius ir reikalingus daiktus...veliau draugai padovanojo pervystymo lenta, nors išpradžių labai norėjau pervystymo stalo, bet tikrai nesigailiu kad jo nepirkau nes pervystymo lenta naudojome 6men, manau stalas butu mums tik užemes papildomai vietos, bet manu kad tai yra pagal galimybes jei turi is ko tai ko gi nenusipirkti patogaus stalo wub.gif bet lenta patuogi tuo kad gali bet kur pasideti mes kaip maudinių metu naudodavome vonioje ir musu lenta puikiai ant lovytes užsidedavo smile.gif
Atsakyti
mums galu gale vystymo vieta tapo didelis atliekamas rasomas stalas thumbup.gif ir aukstis geras, ir vietos daug, ir rubeliai i stalcius telpa, kambaryje vietos pilna buvo tai ir isitaisem kaip ponai thumbup.gif wub.gif manau dar ilgai mes ant jo vartysimes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 12, 11:51)
jai skirtas visas kambarys tai pirkciau komoda , o ant virsaus vystimo lenta deciau mirksiukas.gif super patogu thumbup.gif

ir aš už tai!!! thumbup.gif Mes ir vietos ir kainos taupymo atžvilgiu pirkom komodą tokio aukščio, kad būtų patogu vaiką ant jos guldyt. O vaikučio daiktus į jos pirmą stalčių dėjau. Kituose- mažylio rūbeliai. Tai nereikia spec tada ruoštis jų ir neštis kažkur kitur.
Nors vystymo stalo privalumas- galima jį vežtis, kur nori. Tad jei vonioj vietos pakanka- gali ir ten po maudynių nuvažiuoti.
Mes vonioj ant skalbimo mašinos iki 4 mėn rengdavom po maudynių. Be to, ten šilčiausia būdavo. Bet jei ir kambariai šilti, tai galima suvyniotą į rankšluostį vaikutį nusinešti į kambarį ir ten plačiai ir patogiai rengti, kremu tepti, masažuoti...
Dar stalo privalumas- gali ant jo vonelę dėti. Mums tai nebuvo aktualu, nes senelis turėjo padaręs spec lentas vonelei virš vonios laikyt. Bet jau nuo kokių 5-6 mėn tai tapo nereikalinga- neatlaikydavo vaiko ir vonelės svorio lentos. Kiek vėliau vaikas jau maudomas didelėj vonioj.
Tiek vystymo lentos, tiek stalo minusas- nebenaudojamas užima vietą. Žinoma, galima parduoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratija: 15 vasario 2008 - 14:30