Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

QUOTE(Relaxa @ 2008 06 10, 10:32)
koks čia gali būti modelis? ir apskritai, kokie būna vonelės tvirtinimo vonioje būdai išskyrus taburetes? gal gali kas nors papasakoti? o gal ir gamintojus ir modelius nurodyti? blush2.gif

pavyzdziui toks: http://www.bizzon.lt...c...2&persist=n
Atsakyti
QUOTE(-Linutee- @ 2008 07 23, 14:16)
Na as irgi toki kubiliuka nusiziurejus esu.bet vis neapsisprendziu ar toki pirkt ar ne.nes kazkur internete ziurejau filmuota medziaga apie ta kubiliuka,kaip vaikeli reikia praust jame,kaip jis jauciasi sededamas ten.bet vis galvoju taigi mazylio negalima sodint katik gimusio,bet ten jis sedi g.gif .bet kiek girdejau kad tuose kubiliukuose galima praust vaikelius ir nieko blogo neatsitinka,jis ten jauciasi kaip budamas pas mama pilve.gal kas isbandet tai pasidalinkit patirtimi apie juos. ax.gif

jie ten nesėdi, ten kažaip paskaičiuota.. nes kubiliukai idealu neišnešiotiem vaikam, tai stuburui tikrai nekenkia.. bet aš išsirinkau paprastą visgi vonelę...
Atsakyti
na, as irgi dairausi voneles leliams, bet tie kubiliukai labai jau mazi atrodo...nedaug tos vieteles leliui ax.gif
Atsakyti
Taip tik atrodo, įvesk youtube paiešką tummy tub ir pamatysi kaip maudo juose wink.gif aš jau susiviliojau ir įsigysiu smile.gif

Atsakyti
pasiziurejau, na, cia tikriausiai kaip kam.. smile.gif
geriausi vaizdai is maudyniu video tai tie, kur voniose pliuskenasi biggrin.gif net kilo mintis visai voneles nepirkti g.gif
Atsakyti
Laukiuosi pirmagimio, todel daug patirties neturiu. Noriu paklausti mamu su patirtimi - ar patogios voneles, kurios dedasi/montuojasi tiesiai ant suaugusiu vonios? Galvoju tokia pirkt, nes mano nuomone ji uzima maziausiai vietos vonios kambaryje. Bet idomu kokius minusus/nepatogumus turi sios voneles...
Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
prisnudusi temike rolleyes.gif

niu ir as pasiklausisui sese patarimo isigijau vonele kartu su vystymo lentike.... tai ziuresiu kaip naudosis kai prireiks rolleyes.gif niu bet tikiuosi, kad ne bereikalo ax.gif
Atsakyti
neisivaizduoju kaip apsieiciau be vystymo lentos , super daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmus 2 mėn. buvom pasiskolinę vonelę iš draugų ir maudėm joje. Patogu, kol kūdikis mažuliukas. Nuo 2 mėn. pradėjom lankyti baseinėlį poliklinikoje ir nuo to laiko darome pratimus vonioje. Ji pas mus tik 1.4 ilgio ir šiek tiek trūksta tų kelių dešimčių cm, bet šiaip ne taip išsisukam ir toliau treniruojamės, tad vonelę jau grąžinom savinikams.
Atsakyti
mes tai apsiejome be vystimo lentos, tiesiog pasiklodavau flanelinius vystyklus ant komodos ir to pilnai uzteko. Vonele iskart pirkome didesne, taip patare broliene, nes jos vaikas gime didziulis ir mazyte vonele ne ka panaudojo. I suaugusiuju vonia perejome kai sukako metukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piene78: 17 gruodžio 2008 - 11:22
Mums vystymo lenta nepakeiciamas dalykas - tikrai labai patogu leliukus vystyti ir rengti, taip pat po maudyniu thumbup.gif
O vonele pirkome su is karto islieta gulima dalimi, labai patogu, nereikia mazylio laikyti - galima ir vienam issimaudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokios talpos yra didele vonele?
Atsakyti