Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

QUOTE(kapseika @ 2011 02 23, 10:57)
Aciu 4u.gif o del grizimo tai - grisciau, grisciau, kad galeciau.... unsure.gif
o internetu negalima but pirkti, kad ir pristatant LT adresu, kaip tik laukiam sveciu is LT, tai atveztu?

i kokį miestą reiktų siųsti?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 22, 22:30)
bet tokia procedūra turi patikti žmogui, nes man tai labai bjaurus reikalas yra visokios vonios su aliejum, švietikliai su aliejais ir pan., žiauriai nemalonus jausmas kai tas aliejus nenusiplauna  ax.gif
Visai kitas reikalas ant švaraus drėgno kūno teptis kokia monoi  wub.gif

sutinku, kad reikia laiko, as pati tik karta taip meginau praustis, bet alieju su rasulo moliu nuploviau. Oda labai svelni buvo, bet aisku vieno karto neuztenka...Pati svajoju is kur cia daugiau laiko istaikyti ryte ax.gif gal visgi bandysiu dar bosveliju ea, nes aliejams labai daug pinigeliu esu isleidusi, bet norimo efekto negavau, ypac koju oda nuolat sauseja.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 02 23, 11:50)
sutinku, kad reikia laiko, as pati tik karta taip meginau praustis, bet alieju su rasulo moliu nuploviau. Oda labai svelni buvo, bet aisku vieno karto neuztenka...Pati svajoju is kur cia daugiau laiko istaikyti ryte ax.gif gal visgi bandysiu dar bosveliju ea, nes aliejams labai daug pinigeliu esu isleidusi, bet norimo efekto negavau, ypac koju oda nuolat sauseja.

o kaip tau bosvelijų kvapas, nes aš tokiu kvapeliu ir nesiprausčiau ax.gif , o ir vien EA prausiantis gerai tie pinigėliai eis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 02 22, 21:20)
ji siulo praustis eteriniu bosveliju aliejumi, jis sureguliuoja odos sausuma.

labai abejoju, kad pasakė praustis - gal tiesiog įtrinti kelis lašelius į odą po prausimosi?? g.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 13:03)
o ir vien EA prausiantis gerai tie pinigėliai eis  lotuliukas.gif

Laimė niekada niekur nėra siūliusi maudytis EA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 02 23, 14:04)
labai abejoju, kad pasakė praustis - gal tiesiog įtrinti kelis lašelius į odą po prausimosi??  g.gif
Laimė niekada niekur nėra siūliusi maudytis EA  schmoll.gif

manau ji turėjo omeny apsitrinimą EA, pameni, kaip dėl gripo kur reikia darytis vonias, o moteris neturėjo, tai pasiūlė šlapią odą nedideliu kiekiu ištrinti. kaip kitaip dar būtų galima su EA praustis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 02 23, 15:04)
labai abejoju, kad pasakė praustis - gal tiesiog įtrinti kelis lašelius į odą po prausimosi??  g.gif
Laimė niekada niekur nėra siūliusi maudytis EA  schmoll.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 15:10)
manau ji turėjo omeny apsitrinimą EA, pameni, kaip dėl gripo kur reikia darytis vonias, o moteris neturėjo, tai pasiūlė šlapią odą nedideliu kiekiu ištrinti. kaip kitaip dar būtų galima su EA praustis  lotuliukas.gif

Cia K.Schnaubeltas siulo praustis eteriniais aliejais.. Per savo paskaita (kur vede pernai) kaip tik pasakojo apie prausimasi eteriniais aliejais.. Reikia suslapinti kuna ir po to kelis laselius eterinio aliejaus itrinti i viso kuno oda.. o po to vel nuprausti vandeniu..
Bandziau.. visai faina.. bet sakyciau toks labiau terapinis prausimasis.. kazkaip kasdien neisivaizduoju..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 23, 14:36)
kazkaip kasdien neisivaizduoju..

su kokiom rožėm ar jazminais lotuliukas.gif
Reiks pabandyti kurią dieną
Atsakyti
Aš paskaičiau apie tą prausimąsi ir kažkaip dar pamąsčiau apie paprastą makiažo valymą aliejumi ( nors man toks prausimasis tai kažkaip priminė depiliacijos su aliejais metodą schmoll.gif ). Tai dėl to makiažo valymo: ar galima valyti iš principo su bet kuriuo aliejumi, kad ir sezamų, ar labiau patartina su tais, kurie lėčiau susigeria( aš žinau, kad toks yra kamelijų ir alyvuogių ir labai noriu sužinoti, kokie dar bigsmile.gif ). Nes logiškai pagalvojus, tarkim sezamų aliejaus savybė giliai patekti čia visai nereikalinga ir net trukdo, ar dėl to visgi nėra didelio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 15:10)
manau ji turėjo omeny apsitrinimą EA, pameni, kaip dėl gripo kur reikia darytis vonias, o moteris neturėjo, tai pasiūlė šlapią odą nedideliu kiekiu ištrinti. kaip kitaip dar būtų galima su EA praustis  lotuliukas.gif

Gal galima placiau apie priesgripines vonias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 10:59)
i kokį miestą reiktų siųsti?

I Telsius
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 02 23, 15:55)
Gal galima placiau apie priesgripines vonias  ax.gif

Laimė minėjo tokią vieną stebuklingą vonią kai yra labai aukšta tempa, tai ją galima numušti pagulėjus 10 min vonioje su uosrūties, kadagių, levandų ir bruknuolių EA. Bruknuolės yra natūralus aspirinas, o dar ir kvepia labai skaniai ax.gif jei nėra vonios, tai apsitrinti su jais po dušu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 14:10)
kaip kitaip dar būtų galima su EA praustis  lotuliukas.gif

tai ir duok iškart nuorodą iki kiek lašų maksimum galima, nes nuolat atsiras kas nors, kas supras, kad EA purvą nugramdo labai gerai, makiažą nuvalo biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2011 02 23, 14:36)
bet sakyciau toks labiau terapinis prausimasis.. kazkaip kasdien neisivaizduoju..

aš irgi kaip terapiją daugiau priimu drinks_cheers.gif

QUOTE(DA_LI @ 2011 02 23, 15:53)
Tai dėl to makiažo valymo: ar galima valyti iš principo su bet kuriuo aliejumi, kad ir sezamų,

o kaip pati jauti? Jei patinka sezamų, tai naudok sezamus smile.gif

esu lengvesnių aliejų gerbėja, o kamelijų man kaip tik toks prie lengvesnių ir labai patinka juo valytis makiažą smile.gif Nepatinka, kai riebiai aplink akis kažkas veliasi cool.gif
Atsakyti