QUOTE(Rasma @ 2011 06 29, 21:38)
jeigu KN, kurių produktą norima naudoti, siūlo susilaikyti tam tikrose situacijose, tai taip ir reikia daryti. O gydytojai, visai ne paslaptis, kai kurie menkai ir apie paprasčiausius vitaminus nusimano, ką jau sakyti apie aliejus. Nes aliejus kai kam tik aliejus 
HellsBells, nerealiai
Prašom anticeliulitinio sudėtį į eterį
HellsBells, nerealiai
QUOTE(tamosiuke @ 2011 06 29, 20:12)
Bet kai pradejau naudot KN alieju ir hidrolata atrodo, kad kazkas pakeite mano oda, inkstirai pradejo nykti
uztat ir bijau tept su kokosu, nes jis man kemsa poras...o kunui labai patinka man jis.
geriau tada ir netepti kokosu, o campakus pabandyti verta, mano odai patinka
QUOTE(Rasma @ 2011 06 29, 21:38)
Linksmai Jūs
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2011 06 29, 21:12)
Va ir man kokosas netinka, nes mano oda su nemazom porom ir dar kiekvienoj po inkstira
Bet kai pradejau naudot KN alieju ir hidrolata atrodo, kad kazkas pakeite mano oda, inkstirai pradejo nykti
Tamosiuke, aš turiu tokią pačią problemą. Todėl pasmalsausiu, kokį hidroliatą ir aliejų naudojat?
QUOTE(Satura @ 2011 06 29, 22:24)
ten makadamijos kaip bazinis ieina, o eteriniu daug, tarp ju visokie medziai- kedrai, kiparisai, kadagiai; be to- rozmarinai- vat tau ir kvapas
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 30, 13:42)
ten makadamijos kaip bazinis ieina, o eteriniu daug, tarp ju visokie medziai- kedrai, kiparisai, kadagiai; be to- rozmarinai- vat tau ir kvapas 
o eterinius galima i vidu vartoti? Ir nieko ?
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 30, 14:27)
gyva dar
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 30, 03:06)
Tamosiuke, aš turiu tokią pačią problemą. Todėl pasmalsausiu, kokį hidroliatą ir aliejų naudojat? 
Naudoju Campaku ir Paradzatu hidralatus ir alieju misini ,,Veido odai,,. Dar turiu erskeciu kauliuku alieju, bet jis ne is KN...ji nakciai naudoju.
Bet noriu isbandyti dar daug daug KN alieju ir hidrolatu
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 30, 17:09)
kokios man fantastiskos vaisiu salotos su laseliu petitgreinu eterinio aliejaus- prancuzu receptas 
geras
čia galima pasiskaityti apie EA vartojimą į vidų
HellsBells, ar KN yra kakavos sviesto?
Neišeina jis man iš galvos po pauostymo, fantastiškas kvapas
Neišeina jis man iš galvos po pauostymo, fantastiškas kvapas