Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 01, 22:53)
beje, kokios dar geros campaku pomados savybes be, kaip supratau, gero drekinimo?

Na susidariau maždau tokį vaizdą: balina odą, ramina, paraudimai praeina, spalva atsigauna, labai gerai spuoguotai odai, gydo, atjaunėji biggrin.gif man užteks tik spalvą palyginti ir spuogų atsikratyti..

QUOTE(linuke @ 2011 03 01, 22:58)
Man kol kas patinka ir tinka rožių eliksyras ir hidroliatas, bet naudoju tik vakarais vietoj naktinio kremo.

Mamai dovanojau rožių eliksyrą..kartais nuvogiu lašiuką, kitą.. kvapas dieviškas, tirštas, tikrai nuotaiką pakelia wink.gif Mama prisimena rožių aliejų iš Bulgarijos iš senų laikų, kažkas panašaus būdavo.
Atsakyti
prireike ir man tu campaku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 03 01, 22:15)
Nu žinokit mano oda sausa, bet iš ryto naudoti tai jau net man per daug bigsmile.gif Nebent jūs nenaudojate jokių pudrų , nes laukti kol ta pomada susigers, tai jau reikia kantrybės biggrin.gif o šiaip jei reiktų rinkti efektyviausią produktą iš Kvapų namų, tai čampakų pomada tikrai būtų prie pirmaujančių, jei ne pati pirma biggrin.gif

Nenaudoju jokios dekoratyvines kosmetikos, kad jau syki negrazi tai niekas nepades, bet oda pasirupint galiu doh.gif Tai gerias man ta pomada tiek kiek jai reikia. O visa info apie produkto savybes, naudojima ir t.t. tai kvapu namu svetainej perskaitau.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 03 01, 17:58)
o kokiomis proporcijomis ar daugmaz visu EA vienodai? Ir kokios mazdaug koncentracijos?

oij, reiktų namie pažiūrėti receptuką, nes tikrai neatsimenu ax.gif Gal uosrūčio daugiausiai g.gif , o kitų po vieną dalį, bet tiksliai tikrai nepasakysiu ax.gif

QUOTE(Flos @ 2011 03 01, 18:40)
Giriat giriat tą čampakų pomadą, tai aš reklamos auka šiandien neatsispyriau ir nusipirkau mažiuką induką.. Dabar jeigu stebuklų neįvyks apkaltinsiu jus klaidinančia reklama  cray.gif  lotuliukas.gif

prisimenu kaip mano sesuo jo kratėsi, kai tik užuodė, ojei, bet kažkaip aš ją priverčiau pabandyti, tai jai tikrai patiko, jos oda iš tų problematiškų. Aišku, 100 proc. nuo spuogų jis neapsaugos, nes ne nuo pomados jie kyla, čia jau maistas, peršalimas ir kiti dalykai suveikia, bet pati pomada yra puiki tuo, kad ji tinka, tiek probleminei, tiek normaliai odai ax.gif

QUOTE(Flos @ 2011 03 01, 19:52)
Matai kaip kiekvienam skirtingai wink.gif Jis toks intensyvus, tad visai galimas dalykas, kad po kiek laiko gali ir mane pradėti erzinti.. nors kol kas jazminaičių eliksyras labai patika wub.gif

Žinai, jei patiko iš pirmo karto, tai vargu ar ta nuostata pasikeis, nebent užneštėsi. Man visi tie gėliniai - wub.gif, niekada nėra sukėlę jokių negerų jausmų, gal todėl, kad jie labai kokybiški g.gif

QUOTE(DA_LI @ 2011 03 01, 21:15)
Nu žinokit mano oda sausa, bet iš ryto naudoti tai jau net man per daug bigsmile.gif Nebent jūs nenaudojate jokių pudrų , nes laukti kol ta pomada susigers, tai jau reikia kantrybės biggrin.gif o šiaip jei reiktų rinkti efektyviausią produktą iš Kvapų namų, tai čampakų pomada tikrai būtų prie pirmaujančių, jei ne pati pirma biggrin.gif

gal per daug tepi, nes mano oda ir sausa, bet man susigeria labai greitai, net patys riebiausi kremai man susigeria greitai, nes tepu jo nedaug g.gif

QUOTE(linuke @ 2011 03 01, 21:58)
Kažką manyje "atkabino" tas rožių kvapas, gyvent linksmiau pasidarė, pasaulis spalvų daugiau įgijo  smile.gif

Tiesa tokia, jog yra sakoma, kad jei moteriai nepatinka rožių kvapas (kalbam apie tikras, o ne tuos sintetinius kvapus) - tai susiję su tam tikromis moteriškumo problemomis (tai vadinama moteriškumo stoka)- moteris gali jaustis nepatraukli, gali būti sutrikęs ciklas ir t.t., dažniausiai už tai moterys labai įsižeidžia, bet faktas, kad rožės tikrai turi didelę įtaką moteriai
mano sesuo kažkaip nelabai buvo linkusi prie rožių, bet kai užuodė naują rožių eliksyrą - tiesiog ištirpo lotuliukas.gif
Jei ne ji, tai sunkiai aš tiek visko išnaudočiau

QUOTE(Murlyka @ 2011 03 02, 00:40)
Nenaudoju jokios dekoratyvines kosmetikos, kad jau syki negrazi tai niekas nepades, bet oda pasirupint galiu  doh.gif

g.gif aš sakyčiau, kad nėra tokios moters, kurios dekoratyvinė nepadarytų deive.
ta supratau prieš daug metų, per mūsų išleistuves kai nepažinau savo auklėtojos. Tai moteris, kuri niekada nesidažė, atrodė gal vyriškai, bet kaip ją išdažė, plaukus sutvarkė - nu super. ir dabar sutikus, visada svarstau, kodėl ji taip neatrodo kasdien - juk tai nėra toks jau titaniškas darbas.

Žodžiu, jums skubiai reikia rožių terapijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 02, 10:27)
oij, reiktų namie pažiūrėti receptuką, nes tikrai neatsimenu  ax.gif Gal uosrūčio daugiausiai  g.gif , o kitų po vieną dalį, bet tiksliai tikrai nepasakysiu  ax.gif
prisimenu kaip mano sesuo jo kratėsi, kai tik užuodė, ojei, bet kažkaip aš ją priverčiau pabandyti, tai jai tikrai patiko, jos oda iš tų problematiškų. Aišku, 100 proc. nuo spuogų jis neapsaugos, nes ne nuo pomados jie kyla, čia jau maistas, peršalimas ir kiti dalykai suveikia, bet pati pomada yra puiki tuo, kad ji tinka, tiek probleminei, tiek normaliai odai  ax.gif
Žinai, jei patiko iš pirmo karto, tai vargu ar ta nuostata pasikeis, nebent užneštėsi. Man visi tie gėliniai -  wub.gif, niekada nėra sukėlę jokių negerų jausmų, gal todėl, kad jie labai kokybiški  g.gif
gal per daug tepi, nes mano oda ir sausa, bet man susigeria labai greitai, net patys riebiausi kremai man susigeria greitai, nes tepu jo nedaug  g.gif
Tiesa tokia, jog yra sakoma, kad jei moteriai nepatinka rožių kvapas (kalbam apie tikras, o ne tuos sintetinius kvapus) - tai susiję su tam tikromis moteriškumo problemomis (tai vadinama moteriškumo stoka)- moteris gali jaustis nepatraukli, gali būti sutrikęs ciklas ir t.t., dažniausiai už tai moterys labai įsižeidžia, bet faktas, kad rožės tikrai turi didelę įtaką moteriai
mano sesuo kažkaip nelabai buvo linkusi prie rožių, bet kai užuodė naują rožių eliksyrą - tiesiog ištirpo  lotuliukas.gif
Jei ne ji, tai sunkiai aš tiek visko išnaudočiau
g.gif aš sakyčiau, kad nėra tokios moters, kurios dekoratyvinė nepadarytų deive.
ta supratau prieš daug metų, per mūsų išleistuves kai nepažinau savo auklėtojos. Tai moteris, kuri niekada nesidažė, atrodė gal vyriškai, bet kaip ją išdažė, plaukus sutvarkė - nu super. ir dabar sutikus, visada svarstau, kodėl ji taip neatrodo kasdien - juk tai nėra toks jau titaniškas darbas.

Žodžiu, jums skubiai reikia rožių terapijos  thumbup.gif

Gal ir reikia blush2.gif
Atsakyti
o as laukiu gasulo molio, tik vis negauna jo.
beje, gal kas bande aliejuka nuo aknes? ju tinklalapy neradau jokios info apie ji..idomu, ar padeda 4u.gif
Atsakyti
Patarkit, kaip ir kam geriausia naudoti kakavos sviestą?

Turiu jo nemažai, bet vis dėlto mano tepalai-maišalai su juo gaunasi labai šiaip sau, kietoki, reikia palaukti, kol pradeda lydytis ant odos, nors nedaug jo dedu.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 03 02, 22:19)
Patarkit, kaip ir kam geriausia naudoti kakavos sviestą?

visa ziema visus gydziau juo nuo kosulio biggrin.gif dar deciau i lupu balzamus, daugiau nedeciau, nes sunkiai tepamas dalykas, net ir sumaisius su kitais sviestais.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 02, 22:49)
visa ziema visus gydziau juo nuo kosulio biggrin.gif  dar deciau i lupu balzamus, daugiau nedeciau, nes sunkiai tepamas dalykas, net ir sumaisius su kitais sviestais.

O kaip? Kažkada girdėjau, kad tonzilitą ir šiaip skaudančią gerklę taip pat juo gydo, ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 03 02, 22:58)
O kaip? Kažkada girdėjau, kad tonzilitą ir šiaip skaudančią gerklę taip pat juo gydo, ar tikrai?

tikrai
Atsakyti
Mergaitės, patarkite ką nors kas mažintų patinimus ir juodus ratilus paakiuose unsure.gif ratilus kiek išskaičiau mažina pomada, o ką su patinimais daryt? verysad.gif galvoju, gal jie man nuo arganų aliejaus nakčiai paakiams g.gif bet ir ankščiau tindavo, bet atrodo, kad mažiau unsure.gif sveikatos problemų lyg ir neturiu, prieš pat miegą stengiuosi negerti skysčių unsure.gif
Atsakyti
O koks kakavos sviestas: tamsus ar sviesus geriau gydymo tikslams?
As turejau nusipirkusi truputi tamsaus kakavos sviesto (ne is KN), tai panaudojau taip: istirpinau kokosu aliejaus, nilinio svietmedzio po sauksta ir idejau truputi kakavos sviesto. Gavosi labai kvapnus alieju misinys. wub.gif
Atsakyti