QUOTE(ssaule @ 2011 03 01, 17:58)
o kokiomis proporcijomis ar daugmaz visu EA vienodai? Ir kokios mazdaug koncentracijos?
oij, reiktų namie pažiūrėti receptuką, nes tikrai neatsimenu

Gal uosrūčio daugiausiai

, o kitų po vieną dalį, bet tiksliai tikrai nepasakysiu
QUOTE(Flos @ 2011 03 01, 18:40)
Giriat giriat tą čampakų pomadą, tai aš reklamos auka šiandien neatsispyriau ir nusipirkau mažiuką induką.. Dabar jeigu stebuklų neįvyks apkaltinsiu jus klaidinančia reklama
prisimenu kaip mano sesuo jo kratėsi, kai tik užuodė, ojei, bet kažkaip aš ją priverčiau pabandyti, tai jai tikrai patiko, jos oda iš tų problematiškų. Aišku, 100 proc. nuo spuogų jis neapsaugos, nes ne nuo pomados jie kyla, čia jau maistas, peršalimas ir kiti dalykai suveikia, bet pati pomada yra puiki tuo, kad ji tinka, tiek probleminei, tiek normaliai odai
QUOTE(Flos @ 2011 03 01, 19:52)
Matai kaip kiekvienam skirtingai

Jis toks intensyvus, tad visai galimas dalykas, kad po kiek laiko gali ir mane pradėti erzinti.. nors kol kas jazminaičių eliksyras labai patika
Žinai, jei patiko iš pirmo karto, tai vargu ar ta nuostata pasikeis, nebent užneštėsi. Man visi tie gėliniai -

, niekada nėra sukėlę jokių negerų jausmų, gal todėl, kad jie labai kokybiški
QUOTE(DA_LI @ 2011 03 01, 21:15)
Nu žinokit mano oda sausa, bet iš ryto naudoti tai jau net man per daug

Nebent jūs nenaudojate jokių pudrų , nes laukti kol ta pomada susigers, tai jau reikia kantrybės

o šiaip jei reiktų rinkti efektyviausią produktą iš Kvapų namų, tai čampakų pomada tikrai būtų prie pirmaujančių, jei ne pati pirma
gal per daug tepi, nes mano oda ir sausa, bet man susigeria labai greitai, net patys riebiausi kremai man susigeria greitai, nes tepu jo nedaug
QUOTE(linuke @ 2011 03 01, 21:58)
Kažką manyje "atkabino" tas rožių kvapas, gyvent linksmiau pasidarė, pasaulis spalvų daugiau įgijo
Tiesa tokia, jog yra sakoma, kad jei moteriai nepatinka rožių kvapas (kalbam apie tikras, o ne tuos sintetinius kvapus) - tai susiję su tam tikromis moteriškumo problemomis (tai vadinama moteriškumo stoka)- moteris gali jaustis nepatraukli, gali būti sutrikęs ciklas ir t.t., dažniausiai už tai moterys labai įsižeidžia, bet faktas, kad rožės tikrai turi didelę įtaką moteriai
mano sesuo kažkaip nelabai buvo linkusi prie rožių, bet kai užuodė naują rožių eliksyrą - tiesiog ištirpo
Jei ne ji, tai sunkiai aš tiek visko išnaudočiau
QUOTE(Murlyka @ 2011 03 02, 00:40)
Nenaudoju jokios dekoratyvines kosmetikos, kad jau syki negrazi tai niekas nepades, bet oda pasirupint galiu

aš sakyčiau, kad nėra tokios moters, kurios dekoratyvinė nepadarytų deive.
ta supratau prieš daug metų, per mūsų išleistuves kai nepažinau savo auklėtojos. Tai moteris, kuri niekada nesidažė, atrodė gal vyriškai, bet kaip ją išdažė, plaukus sutvarkė - nu super. ir dabar sutikus, visada svarstau, kodėl ji taip neatrodo kasdien - juk tai nėra toks jau titaniškas darbas.
Žodžiu, jums skubiai reikia rožių terapijos