Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

o kaip jus naudojate ta campaku pomada? as pabandziau katik, pasipurskiau hidrolatu ir patepiau veida, tai atrodo isryskejo kiekviena raukslele ir pasausejo oda, na is toliau ji atrodo kaip sudrekinta, o is arti tai kaip sausa, tik ant virsaus kazkas riebaus patepta, mano oda linkusi kimstis, misri, dehidratuota ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 10, 23:32)
o kaip naudojate nerolio eleksyra? gryna ar maisant su kitais baziniais?

Naudoju gryną. Užpurškiu truputį nerolio hidroliato, tada įmasažuoju nedidelį kiekį to eliksyro lengvais judesiais. Ir per kokį pusvalandį susigeria man, kartais netgi truputį greičiau.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 10, 09:39)
nusipirkau vakar campaku pamados (idomu, ir kieno cia itaka? g.gif  biggrin.gif  dar paemiau N-aji karta rozmarinu EA, naujaji ylang ylang extra ea, ir dar palmarosu hidrolata, nes pabaigiau savo laukiniu morku, teturiu tik nerolio ir kitus is akomos - na jau tas koks puikus, o kvapas superinis, siandien apsipurskiau, zadinantis kvapas, toks gaivus, isivaizduoju, kad vasara bus mano mylimukas wub.gif

kokius naudojat is akomos? sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
O KN produkcijos tik jų parduotuvėje galima nusipirkti? Noriu ir aš tos pomados jau labai seniai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 03 11, 01:07)
kokius naudojat is akomos? sorry uz  poster_offtopic.gif

Dabar arbatmedzio. Kai pabaigsiu dar turiu hamamelio ir roziu
QUOTE(micefee @ 2011 03 11, 01:35)
O KN produkcijos tik j? parduotuv?je galima nusipirkti? Noriu ir aš tos pomados jau labai seniai.  biggrin.gif

Ne, jie siuncia uzsakymus ir I kitus miestus
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 03 10, 23:45)
mano oda linkusi kimstis, misri, dehidratuota    ax.gif 4u.gif

dehidratuotai odai pirmiau reiketu atstatyti dregme, o tai padaryt geriau su gerai drekinanciais kremais (aisku ir vandens gerti nepamirsti), o ne aliejais..
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 03 10, 22:51)
Dar norėjau paklausti, gal atsiras žinančių. MB kenčia nuo egzemos kartkartėmis. Perskaičiau pomados aprašymą. Man regis, tikrų tokiu atveju. O gal kažkas tiktų dar geriau? Gal žinot?  4u.gif

Beje, čia įdomios diskusijos dėl kvapų vyksta. Ir prie pomados aprašymo parašyta, kad tai - nuostabus afrodiziakas, o ne visiems tas kvapas patinka. Tai taip ir norisi pažiūrėt, kas per kvapas.

Pabandysiu tėtei pirštą egzeminį čampakom patepti (net nežinojau, kad jam atsinaujino doh.gif ). Gal padės. O dėl čampakų kvapo, tai jis man nepažįstamas, toks salsvas ir rūgštus. Sesei tepiau veidą tai truputį susižiaugčiojo blink.gif Bet jai viskas turi kvepėti. Kai nudžiūvo hidrolatas ir kvapo nebesijautė.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 10, 08:39)
nusipirkau vakar campaku pamados (idomu, ir kieno cia itaka? g.gif  biggrin.gif  dar paemiau N-aji karta rozmarinu EA, naujaji ylang ylang extra ea, ir dar palmarosu hidrolata, nes pabaigiau savo laukiniu morku, teturiu tik nerolio ir kitus is akomos - na jau tas koks puikus, o kvapas superinis, siandien apsipurskiau, zadinantis kvapas, toks gaivus, isivaizduoju, kad vasara bus mano mylimukas wub.gif

Išduokit paslaptį- kam naudojate Rozmarinų ea? Turiu butelaitį, bet niekaip nepritaikau jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2011 03 11, 16:21)
Išduokit paslaptį- kam naudojate Rozmarinų ea? Turiu butelaitį, bet niekaip nepritaikau jo  unsure.gif

uoj, jau koki 5 butelaiti naudoju, cia mano must have, kuris visada buna namie biggrin.gif o naudoju viskam: kuno kremui, plaukams, kremams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2011 03 11, 16:21)
Išduokit paslaptį- kam naudojate Rozmarinų ea? Turiu butelaitį, bet niekaip nepritaikau jo  unsure.gif

labai tinka gaivinti patalpoms, tonizuoja, balansuoja galvos oda- padeda nuo plauku slinkimo. Tinka ir riebesnei veido odai, nuo spuogu.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 03 11, 12:02)
dehidratuotai odai pirmiau reiketu atstatyti dregme, o tai padaryt geriau su gerai drekinanciais kremais (aisku ir vandens gerti nepamirsti), o ne aliejais..

Tikrai, gali kiek nori drėkinti odą prieš tepant aliejus ir po jų, vis tiek ne tas pat kaip kremas su vandenine faze. Esu pasigaminus lengvą aliejų mišinuką ( be sviestų) paakiams ir kremą veidui . Kartais vakare nusipurškusi veidą pasitepu tik tuo aliejuku, rytą traukia odą( nors pasitepus toks geras jausmas). O kai kremu tepu, viskas gerai. Tas pat su rankomis. Tepu sviestų aliejų mišinius ant labai sudrėkintų rankų
( tiesiog šlapių), bet vis tiek neužtenka drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 11, 09:06)
Ne, jie siuncia uzsakymus ir I kitus miestus

Ok, pabandysiu parašyti. g.gif
Atsakyti