Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 08, 14:18)
ar KN priima buteliukus nuo hidrolatu ir kremu (rudaus stiklo)?

Priima tik stiklainėlius, o buteliukų (pvz. nuo hidroliatų) - ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2011 05 10, 15:28)
Priima tik stiklainėlius, o buteliukų (pvz. nuo hidroliatų) - ne smile.gif

o stiklainelius tik skaidraus stiklo, ar rudo irgi?
Atsakyti
Noreciau paklausti kas naudoja campaku pomada veidui,koks poveikis? Noreciau,kad paskaistintu,palygintu veido spalva,spuogu neturiu,bet veido oda nelygi,kapiliaru yra.Pagal aprasyma campaku pomada noreciau isbandyti,o gal dar ka nors galite parekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 11, 11:23)
Noreciau paklausti kas naudoja campaku pomada veidui,koks poveikis? Noreciau,kad paskaistintu,palygintu veido spalva,spuogu neturiu,bet veido oda nelygi,kapiliaru yra.Pagal aprasyma campaku pomada noreciau isbandyti,o gal dar ka nors galite parekomenduoti  4u.gif

Jei neklystu, tai šitoje temoje buvo daug kalbėta apie ją, reiėktų pasiskaityti visą temą nuo pradžių, nes naudojo ne viena.

Turiu ir aš, man irgi reikia veido odos palyginimo, tai šiaip labai patinka - puikiai drėkina, sulygina spalvą, tačiau tik tam kartui - nuplovus veidą vėl viskas tas pats smile.gif Kurį laiką naudojau prieš makiažą, tai irgi patiko - greitai susigerdavo, palygindavo veido spalvą, o tada jau dažydavausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 11, 10:23)
Noreciau paklausti kas naudoja campaku pomada veidui,koks poveikis? Noreciau,kad paskaistintu,palygintu veido spalva,spuogu neturiu,bet veido oda nelygi,kapiliaru yra.Pagal aprasyma campaku pomada noreciau isbandyti,o gal dar ka nors galite parekomenduoti  4u.gif

turiu is as, pasitepu kai kada, bet kadangi nepatinka kvapas, tai ir poveikio nematau, dazniau per plauku galiukus perbraukiu. Nors ir cia jokio stebuklo nepadare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 11, 09:23)
Noreciau paklausti kas naudoja campaku pomada veidui,koks poveikis?

man labai patinka, naudoju vakarais, ryte oda pailsejusi, palygina veido oda, pamazina demeles, jos pasvieseja, zodziu man jis labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 10, 15:41)
o stiklainelius tik skaidraus stiklo, ar rudo irgi?

esmė ne stiklo spalvoje, o taros formoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif Reikes nusipirkti maza indeli pabandymui,ketinu nakciai teptis,nes dienai dabar reikia didesnes apsaugos nuo saules.
Atsakyti
norejau paklausti, ka tokio galima isigyti vasarai norint siek tiek apsaugos nuo saules?
tiek sau, tiek vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2011 05 13, 12:10)
norejau paklausti, ka tokio galima isigyti vasarai norint siek tiek apsaugos nuo saules?
tiek sau, tiek vaikui 4u.gif

geriausia kremą nuo saulės, jį turi ir KN
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 13, 13:12)
geriausia kremą nuo saulės, jį turi ir KN

dekui
isbandysiu krema su SPF 20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2011 05 05, 12:55)
Noriu paklaust apie kokosų aliejų: ar naudojate jį kas nors veidui, ar jis tinkamas veidui? Ir kokia jo kaina KN?
Ačiū iš anksto smile.gif

Man labiausiai kokosų aliejus patinka visam kūnui po dušo - super, ir plaukam truputi įtrinti bei per naktį palaikyti, bet tepu kartais ir veidą - juk tai papildoma apsauga nuo UV spindulių.
Veidui daugiau naudoju čampakų pomadą ar Monoi. Nors nesu pastebėjusi labai ypatingo poveikio (t.y. kad oda kažkaip ypatingai pagražėjo), bet ir nepablogėjo. smile.gif
Bet man patinka mintis, kad netepu chemijos ant savęs.
Labai džiaugiuosi, kad atradau Kvapu namus.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 12, 10:02)
man labai patinka, naudoju vakarais, ryte oda pailsejusi, palygina veido oda, pamazina demeles, jos pasvieseja, zodziu man jis labai labai thumbup.gif

Ups... net nebuvau pagalvojusi tepti Čampakų pomadą vakare nakčiai.
Kažkaip vis iš ryto tepu.
Bet šį vakarą būtinai pasitepsiu nakčiai.
Ačiū.
Atsakyti