Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 27, 21:15)
O esi turėjusi šaltalankius ne iš KN? Nes juos apžiūrėjau - nuostabūs thumbup.gif Bet gal pigiau kur yra, pvz AZ ar AN neprastesnių, nors jau pati abejoju tuo ką paklausiau biggrin.gif

ne, is kitur nesu turejusi.. kai nusipirkau KN pries daugiau nei metus tai dar iki siol naudoju (dar liko apie 10 ml is 30 ml).. labai skalsus... o naudoju tikrai nemazai as ju..
Atsakyti
[COLOR=deeppink]nimbamedžio kiek žinau galima įsigyti bioeco parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 27, 20:15)
Bet gal pigiau kur yra, pvz AZ ar AN neprastesnių, nors jau pati abejoju tuo ką paklausiau biggrin.gif

tokių nerasi, patikėk mirksiukas.gif

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 28, 05:49)
[COLOR=deeppink]nimbamedžio kiek žinau galima įsigyti

mes čia visos laukiam to nerealaus, nesmirdinčio, būtent iš KN wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 06 21, 22:29)
Man grynas tamanu aliejus issausino oda per kelias dienas, nesvarbu, kad prisipirksdavau hidroliatu pries ji. Dabar naudoju alieju misini, kur tik 1/5 yra tamanu al. Viskas labai gerai, nei sausina, nei beria.

o sakyk, ar tamanai, tipo, valo oda? Man reikia kazko, kad neliktu nesvarumo porose, bet sito aliejaus bijau. bet naudojau ta tirstaji, ne skysta is buteliuko. tai buvo kazkoks labai agresyvus ir nieko gero nepadare unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sūpynės @ 2011 06 22, 22:28)
norejau paklausti patarimo, gal koks aliejus tinka gerti i vidu ir reguliuoja zarnyno veikla
na ne viduriu uzkietejima, bet apskritai virskinima ax.gif
stengiuosi tinkamai maitintis, taciau bet kokie nukrypimai, saldumynai ypac, labai atsiliepia mano veide
ziauriai beria uzvalgius saldziau, riebiau, t.y. netinkamai 4u.gif
o man jau 30 blush2.gif o veidas kaip paaugles buna

labai gerai linu semenu aliejus...as ji pilstoma turguje perku smile.gif is ukininko
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 06 27, 19:23)
ne, is kitur nesu turejusi.. kai nusipirkau KN pries daugiau nei metus tai dar iki siol naudoju (dar liko apie 10 ml is 30 ml).. labai skalsus... o naudoju tikrai nemazai as ju..

parasykit prasau kam jus naudojat 4u.gif ,naudojau kaklo ir dekolte sriciai,uzsilasindavau laseli ant dregnos odos ir imasazuodavau ,bet tepa drabuzius ziema gal ir nieko bet vasara ,kai devi sviesius drabuzius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 06 28, 14:18)
parasykit prasau kam jus naudojat 4u.gif  ,naudojau kaklo ir dekolte sriciai,uzsilasindavau laseli ant dregnos odos ir imasazuodavau ,bet tepa drabuzius ziema gal ir nieko bet vasara ,kai devi sviesius drabuzius schmoll.gif

Jis nenaudojamas grynas mirksiukas.gif Jo dedama 10proc ir mažiau į kosmetikos gaminius. Aš KN gryno kai užsilašinau ant odos, tai kaip jodas biggrin.gif Bet superinis jis iš KN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 28 birželio 2011 - 12:21
Ir gal kas zinote kokia tai eteriniu alieju kompozicija naudojama misinyje spuoguotai odai, niekur nerandu tikslios sudeties, ar proporciju, g.gif supratau, kad pagrindas jo tai ersketroziu ir tamanu aliejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 28 birželio 2011 - 12:43
QUOTE(NIDCKA @ 2011 06 28, 13:18)
parasykit prasau kam jus naudojat 4u.gif  ,naudojau kaklo ir dekolte sriciai,uzsilasindavau laseli ant dregnos odos ir imasazuodavau ,bet tepa drabuzius ziema gal ir nieko bet vasara ,kai devi sviesius drabuzius schmoll.gif

i kremus megstu ilasinti kelis lasus (kremus pati gaminuosi), dar gaminausi deginimuisi alieju, tai taip pat naudojau saltalankius, kai gaminuosi veido kaukes, tai taip pat ilasinu..

QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 28, 13:21)
Jis nenaudojamas grynas  mirksiukas.gif  Jo dedama 10proc ir mažiau į kosmetikos gaminius. Aš KN gryno kai užsilašinau ant odos, tai kaip jodas biggrin.gif Bet superinis jis iš KN

drinks_cheers.gif ooo taip, KN saltalankiu aliejus grynas nenaudojamas odai biggrin.gif as grynu tepu tik zaizdeles burnoje atsirandancias nuo breketu.. labai greitai sugyja tada..
o viena karta i kauke padauginau saltalankiu, tai po to gelsva buvau lotuliukas.gif tai jei sugalvociau grynu aliejumi issitepti oda, tai buciau tamsiai oranzine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 06 28, 12:41)
i kremus megstu ilasinti kelis lasus (kremus pati gaminuosi), dar gaminausi deginimuisi alieju, tai taip pat naudojau saltalankius, kai gaminuosi veido kaukes, tai taip pat ilasinu..

o koks jums poveikis nuo jo? bigsmile.gif
Atsakyti
as si alieju pirkau opelei burnoj uzgydyt, uztrauke per pora dienu,o jis poru nekemsa?lasiuka ilasinciau i drekinancia kauke,jo spalva tikrai labai intensyvi bet laseli paskirscius ant slapios kaklo ir visos krutines odos jos kaip ir nelikdavo ,bent jau vizualiai tikrai nesimatydavo,dekui uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 28, 16:08)
o koks jums poveikis nuo jo? bigsmile.gif

kadangi ji daugiausiai naudoju dedama i kremus (o i kremus dedu ne vien ji), tai sunku pasakyti koks konkreciai sio aliejaus poveikis mano odai.. na, bet zinau, kad geris biggrin.gif jei butu buves koks neigiamas poveikis, tai buciau jau seniai pastebejusi..
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 06 22, 22:57)
mano lygiai tokia pati situacija plius dar velniai zino kas. Kiek zinau agurkliu ir nakvisu aliejai geriami i vidu sureguliuoja hormonu veikla bei pagerina odos, plauku, nagu bukle. Tik ju gerti nestukems ir maitinancioms negalima. Pati asmeniskai dar neisbandziau. ax.gif  ax.gif  vis zadu ax.gif

Ne i tema bet.....nakvisu alieju maitinancioms gerti galima ir netgi patartina 4u.gif As kai matinau geriau visus metus ji, nes plaukai labai slinko, apie oda isvis tyliu doh.gif tai ginekologe man patare butent nakvisa 4u.gif
Mergaites o kazkuri lyg rase , kad nakvisos alieju naudojo veidui, koks jo poveikis?

Atsakyti