Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(Inga654 @ 2010 12 12, 17:42)
kas mokat angliskai, galit pasitikrinti kosmetikos sudeti cia http://www.cosmeticd...h...alerm&go=go

Reikia i ieska ivesti pavadinima firmos arba atskira ingridienta ir parodo jo pavojingumo laipsni  thumbup.gif

Neverta aklai tikėti šio puslapio nurodomais pavojingumo laipsniais.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2010 12 12, 20:19)
Neverta aklai tikėti šio puslapio nurodomais pavojingumo laipsniais.

aklai pasitikėti aišku nereikia, bet galima pasiskaityti apie konkretų ingridientą, jo poveikį
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 12 12, 22:42)
aklai pasitikėti aišku nereikia, bet galima pasiskaityti apie konkretų ingridientą, jo poveikį

Jame daug klaidų, nes pvz parfumas gali būti sintetinis arba natūralus, iš eterinių aliejų. Pirmasis blogas, antrasis geras. O tame puslapyje nesigilinama ar produkte tas ingredientas natūralus, ar sintetinis, vertinamas kaip blogas ir viskas, tad ir neblogi produktai gali būti įvertinti kaip labai kenksmingi.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 29, 18:46)
O į to Head & Shoulder  šampūno sudėtį gal kartais įėjo cinkas? nes mačiau rusiška laida apie šampūnus ir pan. tai ten sakė, kad šampūnai su cinku skatina priklausomybę, galvos odą taip pripranta prie šio šampūno, kad kai jį pakeičia kitu tai vėl atsiranda pleiskanų.. schmoll.gif 

Jei suprantat rusiškai tai galite pasižiūrėti šią laidą  smile.gif  4u.gif
http://pulskino.ru/l...lovu/17-1-0-939

Jei buvo pries tai pleiskanu, tai nieko nuostabaus, kad ir nebenaudojant atsiranda... Sampunas juk ne vaistai ir nuo ligu negydo.
Pas mane pvz labai sausa galvos oda ir pastoviai atsirasdavo zaizdeles. Be to toje vietoje plaukai nuluzdavo, nustodavo augti, likdavo tik mazdaug 3 cm ilgio plaukeliai. Tai tik su Head & Shoulders sutvarkiau sia problemele...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 03, 14:18)

Žinau, buvo laikai, kai keliose temose skundeisi dėl pleiskanų. Ar pradėjus naudoti ekologiškus šampūnus jos išnyko? Ar problemą įveikei jau anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 16:16)
Neturi.
Jeigu priemonė sertifikuota, vadinasi, ji pagaminta iš ekologiškų produktų ir neturi jokių "blogybių".

sertifikatu irgi buna visokiu, vertu demesio ir ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 12 13, 15:19)
Žinau, buvo laikai, kai keliose temose skundeisi dėl pleiskanų. Ar pradėjus naudoti ekologiškus šampūnus jos išnyko? Ar problemą įveikei jau anksčiau?

Išnyko. ax.gif Bet ne visi ekologiški šampūnai tinka, nuo jų taip pat būna atsiranda pleiskanų.

QUOTE(Paulina20 @ 2010 12 13, 21:18)
sertifikatu irgi buna visokiu, vertu demesio ir ne smile.gif

Pavyzdžiui?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 14, 00:27)
Išnyko.  ax.gif Bet ne visi ekologiški šampūnai tinka, nuo jų taip pat būna atsiranda pleiskanų.
Pavyzdžiui?

Soil Association pavyzdžiui. Juo sertifikuojamos priemonės turinčios mažiausiai 70 proc. natūralių žaliavų. Tuo tarpu kai kurie kiti sertifikatai (pvz., gerai žinomi BDIH, Ecocert yra griežtesni).
Atsakyti
Labukas, norėjau paklausti kokios nuomonės ar esat naudoję šampūną ar balzamą Natura Siberica?
Atsakyti
Nesu tikra, ar į tą temą pakliuvau, bet gal kuri nors žinot. Ką deda į tuos "natūralius" produktus, kad jie tokie baisūs? Mano vyras "paraben free" šampūnu kaip išsiplovė, tai visa galvos oda, sakyčiau, netgi išdegė - didžiausi raudoni plėmai ant odos ir didžiausios pleiskanos.
Paaiškinkit man, kas ten tokio įeina į sudėtį, kad taip baisiai šampūnai daro? sad.gif Va tau ir natural product, aš jau geriau didžiausią chemiją pirksiu g.gif

Čia rimtas klausimas, jei ką - kuo jie keičia chemiją, kad taip "natūralūs produktai" išgraužia odą?
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2010 12 15, 19:30)
Nesu tikra, ar į tą temą pakliuvau, bet gal kuri nors žinot. Ką deda į tuos "natūralius" produktus, kad jie tokie baisūs? Mano vyras "paraben free" šampūnu kaip išsiplovė, tai visa galvos oda, sakyčiau, netgi išdegė - didžiausi raudoni plėmai ant odos ir didžiausios pleiskanos.
Paaiškinkit man, kas ten tokio įeina į sudėtį, kad taip baisiai šampūnai daro? sad.gif Va tau ir natural product, aš jau geriau didžiausią chemiją pirksiu g.gif

Čia rimtas klausimas, jei ką - kuo jie keičia chemiją, kad taip "natūralūs produktai" išgraužia odą?

Tai išbandėt vieną natūralų šampūną, netiko, ir nusprendėt, kad visi natūralūs blogi? g.gif
Jei vyras alergiškas kažkokiam šampūno ingredientui (pvz ramunėlėms, medetkoms), tai ne šampūnas čia kaltas, alergija yra individualus dalykas. Negi jei man nuo vieno sintetinio kremo pasireiškė alergija, tai jau turiu pagrindą skelbtis, kad VISA sintetinė kosmetika yra netikusi? Kiek metų natūralius šampūnus naudoju ir su išgraužta galvos oda nevaikštau.
O koks šampūnas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 15 gruodžio 2010 - 19:12
QUOTE(_saule @ 2010 12 15, 19:30)

parabenai ne vienintelis sudas dedamas i sampunus, atidziau perskaitykit sudeti - alergija greiciausiai sukele kitas ingredijentas .
Atsakyti