Ka su zmonem daro TV

na bet jei si masine psichoze patrauks daugiau zmoniu eiti ekologijos keliu, butu puiku. Gal maziau visokiu brudu piltume i gamta.
Lietuvoje galima isigyti daug neturalios kosmetikos, tame tarpe sampunu, kondicionieriu ir kitu priemoniu plaukams. Kainos labai ivairios, todel kiekviena gali rinktis.
Mano plaukai dazyti, plaunu kas dvi dienas, saknys susiriebaluoja greiciau nei galai, galai gana sausi. Ieskau sampunu, kurie priduotu plaukams purumo, juo drekintu, maitintu ir suteiktu blizgesio.
As isbandziau siuo sampunus ir kondicionierius :
Aubrey Organics GPB+ gerai drekina ir maitina plauna
- nelabai patiko kvapas, nedaug putoja (retas, kuris naturalus sampunas putoja, todel tai yra visai normalu)
Jei ne kvapas, pirkciau antra karta, nes tikrai neblogas sampunas
Aubrey organics kondicionierius su pieno baltymas, stiprina plaukus. Kondicionierius labai patiko.
Weleda rozmarinu sampunasPatiko, gerai plauna, ramina galvos oda, mano plaukams suteikia purumo.
Lavera mangu sampunasvienas is mano favoritu, skaniai kvepia, neblogai putoja, gerai plauna plaukus. Perku gana reuliariai. Taip pat rekomenduoju Lavera mangu kondicionieriu.
FIN aloe vera sampunas ir kondicionieriusgana malonus sampunas, gerai plauna, putoja. Kondicionierius labiau patiko nei sampunas.