Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 03, 14:13)
o gal yra tokiu,kurios pacios gaminasi sampunus g.gif

http://www.supermama...howtopic=375778
Atsakyti
Man tik dar iškilo problema, ką daryti su plaukų dažymu.. Nes visą laiką dažydavau, o dabar kažkaip nenoriu tų chemikalų. Mačiau yra tema apie Chna, Basma dažus, gal reiks išbandyt.. Gal kuri jau esate bandžiusi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 01, 20:53)
Įmanoma. 30 ml jojobos aliejaus, 20ml ricinos aliejaus, 1 mln ylang ylang eterinio aliejaus.

QUOTE(Luandra @ 2010 12 01, 22:33)
as darau su biciu vasku ir  kokosu, taukmedzio, jojobos, olyvogiu ir ylang-ylang aliejais.
Labai supernis dalykas

ar neriebina plauku? Galvoju, kad noreciau kazko naturalaus, o joico aliejukas nors ir fantastiskas, bet deja toks nera ir jo as pritegu gausiai i galus, ir i slapius plaukus ir i sausus, i sausus tepteliu kartais pora kart dienoj, ar butu galima su siais misiniais panasiai? ar uztenka nedaug ir tik ant slapiu?
Atsakyti
QUOTE(bulletproof @ 2010 11 26, 23:46)
Naudoju Laveros sampunus, So Organic kondicionieriu. I sampunus esu ilasinus silikono. Taip pat planuoju nusipirkti Madara sampuna ir jis isbandyti. Sis pazymetas ECOCERT zenklu.

Turiu Madara sampuna sausiems plaukams, bet jis man nelb patinka - greiciau plaukai riebaluotis, tarsi, pradeda, nors niekad mano plaukai nesiriebalavo.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 12 04, 21:09)
ar neriebina plauku?  Galvoju, kad noreciau kazko naturalaus, o joico aliejukas nors ir fantastiskas, bet deja toks nera ir jo as pritegu gausiai i galus, ir i slapius plaukus ir i sausus, i sausus tepteliu kartais pora kart dienoj, ar butu galima su siais misiniais panasiai? ar uztenka nedaug ir tik ant slapiu?

Nepabandes nesuzinosi. ax.gif Siaip labiau patarciau tepti ant slapiu, galima ir ant sausu... Bet po labai nedaug, nes tikrai gali suriebinti.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 15:16)
Neturi.
Jeigu priemonė sertifikuota, vadinasi, ji pagaminta iš ekologiškų produktų ir neturi jokių "blogybių".

aš irgi taip galvojau ir nupirkau vaikams URTEKAM šampūno. Deja labiau pasidomėjus sudėtim supratau, kad ten irgi nėra visiškai ekologiškas šampūnas. Į jį pridėta cocamidopropyl betaine, kuris jei pasiskaitysit internete nėra labai jau geras dalykas. Aišku tai nėra SLS, bet jo poveikis labai panašus, tik švelnesnis. Ji yra patvirtinta ECOCERT, bet kitos ekologijos asociacijos jos nėra patvirtinę unsure.gif Pirkdama ECOCERT ženkleliu pažymėtą prekę tikėjausi ekologiškos prekės, deja gavau eilinį š....

QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 26, 18:20)
Jetus, aš nesuprantu, jau problemą radot ten kur jos nėra. Paieškokite internete ir rasit 100proc ekologiškų šampūnų, pvz. kad ir URTEKRAM. Ir kas čia blogo jei kitose prekėse yra pvz 99 proc ekologiškų, o koks nors 1 proc ne. Vis vien geresnis už tuos visus maksiminius

URTEKAM tikrai ne 100% ekologiškas. Taip tai geriau nei maximiniai šampūnai, bet aš mokų ne maximinę kainą, o vistiek gaunu tą patį š...tik šiek tiek švelnesnį
aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2010 12 05, 11:05)
deja gavau eilinį š....

o vistiek gaunu tą patį š...tik šiek tiek švelnesnį
aggressive.gif

Ne visai eilinį, čia nėra silikonų, peg'ų, parabenų, SLS, sintetinių parfumų ir dar daugybės blogių.
Atsakyti
QUOTE(Miavile @ 2010 12 05, 01:38)
Turiu Madara sampuna sausiems plaukams, bet jis man nelb patinka - greiciau plaukai riebaluotis, tarsi, pradeda, nors niekad mano plaukai nesiriebalavo.

su madara lygiai tas pats ir man yra :)netinka smile.gif
Atsakyti
Isbandziau margaritos ekologiska sampuna (vaikams). Na visai fainas, sudetis nebloga, tik tas parfum gale blogis. Plaukuciai liko svelnus, blizgantys, ir kaina tik 9.99. Naudosiu pakaitom su urtekram smile.gif
Atsakyti
Ka su zmonem daro TV tongue.gif na bet jei si masine psichoze patrauks daugiau zmoniu eiti ekologijos keliu, butu puiku. Gal maziau visokiu brudu piltume i gamta.

Lietuvoje galima isigyti daug neturalios kosmetikos, tame tarpe sampunu, kondicionieriu ir kitu priemoniu plaukams. Kainos labai ivairios, todel kiekviena gali rinktis.

Mano plaukai dazyti, plaunu kas dvi dienas, saknys susiriebaluoja greiciau nei galai, galai gana sausi. Ieskau sampunu, kurie priduotu plaukams purumo, juo drekintu, maitintu ir suteiktu blizgesio.

As isbandziau siuo sampunus ir kondicionierius :

Aubrey Organics GPB
+ gerai drekina ir maitina plauna
- nelabai patiko kvapas, nedaug putoja (retas, kuris naturalus sampunas putoja, todel tai yra visai normalu)
Jei ne kvapas, pirkciau antra karta, nes tikrai neblogas sampunas

Aubrey organics kondicionierius su pieno baltymas, stiprina plaukus. Kondicionierius labai patiko.

Weleda rozmarinu sampunas
Patiko, gerai plauna, ramina galvos oda, mano plaukams suteikia purumo.

Lavera mangu sampunas
vienas is mano favoritu, skaniai kvepia, neblogai putoja, gerai plauna plaukus. Perku gana reuliariai. Taip pat rekomenduoju Lavera mangu kondicionieriu.

FIN aloe vera sampunas ir kondicionierius
gana malonus sampunas, gerai plauna, putoja. Kondicionierius labiau patiko nei sampunas.

Atsakyti
[B]gal kas bandete sitoki?[B]

http://www.juara.lt/...straktu,_250_ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 06 gruodžio 2010 - 11:00
o omnia botanica sampunai sertifikuoti? g.gif naudoju stiprinanti, man labai patinka, gerai putoja, neriebina beveik nsausina, sakau beveik, nes po daugumos kitu natur sampunu reikia balzamo mirtinai 4u.gif
Atsakyti