Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

Nežinau, kaip čia yra su tuo silikonų aplipdymu, kad nuo cheminių šampūnų plaukai blizga, bet man šią savaitę suveikė atvirkščias efektas. Jau ilgai naudoju FIN, Giovanni, Avalon Organics šampūnus, ir plaukai tiesiog žėri, natūrali spalva patapo labai graži. Na ir štai, norėdama pribaigti užsilikusį nuo senų laikų Tigi šampūną, jis ir taip atseit be sulfatų, išsiploviau galvą kelis kartus. Plaukai nebeblizgėjo, sukrito. Ankščiau man jis tikdavo, bet dabar buvo liūdnas vaizdelis.. biggrin.gif
Su džiaugsmu toliau galvą trenku Giovanni ir kt.
Beje, man Giovanni šampūnai (turiu Root 66, golden wheat cleanser) laabai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 03 12, 15:53)
Nežinau, kaip čia yra su tuo silikonų aplipdymu, kad nuo cheminių šampūnų plaukai blizga, bet man šią savaitę suveikė atvirkščias efektas. Jau ilgai naudoju FIN, Giovanni, Avalon Organics šampūnus, ir plaukai tiesiog žėri, natūrali spalva patapo labai graži. Na ir štai, norėdama pribaigti užsilikusį nuo senų laikų Tigi šampūną, jis ir taip atseit be sulfatų, išsiploviau galvą kelis kartus. Plaukai nebeblizgėjo, sukrito. Ankščiau man jis tikdavo, bet dabar buvo liūdnas vaizdelis.. biggrin.gif
Su džiaugsmu toliau galvą trenku Giovanni ir kt.
Beje, man Giovanni šampūnai (turiu Root 66, golden wheat cleanser) laabai patinka biggrin.gif

Iherb temoje buvo kalbėta apie šių šampūnų sudėtį, tai yra ten blogiukų-nėra čia ekologiški šampūnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 03 12, 17:15)
Iherb temoje buvo kalbėta apie šių šampūnų sudėtį, tai yra ten blogiukų-nėra čia ekologiški šampūnai  g.gif

blush2.gif reiškiasi nebuvau jų iki galo gerai ištyrinėjusi.. einu ieškoti temutės
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 03 08, 11:52)
Tiesiog jums netiko šis šampūnas, kaip gali ir cheminis bet koks netikti. Nebijokit bandyti ir atrasite savo  mirksiukas.gif Mano favoritas šiuo metu yra Sante Brilliant Jojoba šampūnas:
http://palomaslabora...a-sampunas.html
Po plovimo plaukai purūs, blizga, lengvai šukuojasi, jo visada turėsiu manau savo vonioje  thumbup.gif

Dekui, na kai pabaigsiu dabar turima, gal pabandysiu paieskoti kazko is naturaliu, ekologiksu priemoniu... 4u.gif
Atsakyti
http://kiauletaupykle.lt/akcija/286

Nusipirkau si kupona BIO PERFECT sampuna ir kondicionieriu, gal kas galetu pakomentuoti sias priemones?smile.gif
Atsakyti
Parašykit sudėtį, tada pakomentuosim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 03 28, 19:57)
Parašykit sudėtį, tada pakomentuosim.  mirksiukas.gif

http://www.bioperfec.../cose_12_13.php
Turbut sis, antroje vietoje SLS blink.gif
Kazkokia net neaiski firma, nerandu info apie ja internete, paskubejau pirkti nepasidomejusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 28 kovo 2011 - 20:14
QUOTE(FoxLady @ 2011 03 28, 21:12)
http://www.bioperfec.../cose_12_13.php
Turbut sis, antroje vietoje SLS  blink.gif
Kazkokia net neaiski firma, nerandu info apie ja internete, paskubejau pirkti nepasidomejusi doh.gif

Gal ir paskubėjot... Neverta tikėti viskuo, ką pardavėjai sako/rašo. Tuo labiau, kai pilna patikrintų natūralių bei ekologiškų šampūnų už prieinamą kainą... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 04, 16:25)
na,bet cia irgi toks neatitikimas: pvz.kodel isplovus su vienu eko sampunu plaukai atrodo labai graziai (nors iki tol silikoniai naudoti),o su kitu irgi ekologisku - jau blogai. tai kuri cia ta ,,tikroji" plauku bukle?

Ne viena nezinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 29, 22:28)
Ne viena nezinot? g.gif

Kaip ir paprasti sampunai ne visada tinka - su vienu galva isplovus plaukai silkiniai, lengvai issukuojami ir t.t., o su kitu ne pirsto negali ykist, nes siaudiniai - taip manau ir su ekologiskais smile.gif Tinka arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 29, 22:50)
Kaip ir paprasti sampunai ne visada tinka - su vienu galva isplovus plaukai silkiniai, lengvai issukuojami ir t.t., o su kitu ne pirsto negali ykist, nes siaudiniai - taip manau ir su ekologiskais smile.gif  Tinka arba ne smile.gif

Tiesiog idomiausia,tai kaip zinoti,kokia ta reali plauku bukle,nes cia apie tai kalba ejo,kad naturalus sampunas parodo ja. Bet va,kad su naturaliais efektai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 30, 10:37)
Tiesiog idomiausia,tai kaip zinoti,kokia ta reali plauku bukle,nes cia apie tai kalba ejo,kad naturalus sampunas parodo ja. Bet va,kad su naturaliais efektai skirtingi.

Klausimas vertas demesio ir pamastymo, bet ar jums tikrai tas galioja? Kiek pamenu jusu plaukai nera labai pazeisti, ar dazete juos stipresniais dazais ir pan.? Ir kokie yspudziai pirmieji buvo, kai tik perejote nuo paprastu sampunu prie ekologisku? Ar buvo tas vadinamasis perejimo laikotarpis? g.gif
Atsakyti