Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 06, 15:09)
Ne,neteko niekad smile.gif Tik bespalve chna galvos odai esu naudojus.

Atsiprašau, matyt nikas buvo panašus, tad ir susipainiojau 4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai sausoki ir nuo dažymo pažeisti. Tai naudoju sausiems ir pažeistiems. Šiaip girdėjom gerų atsiliepimų apie Faith in Nature, tai kelios draugės nusipirkom skirtingus, kas riebiems plaukams tai su arbatmedžiu, likom visos labai patenkintos. Šiaip jų nemažai skirtingų, bet visi geri. Dabar geros nuolaidos www.ekologiskasgyvenimas.lt

QUOTE(Selga @ 2011 04 06, 16:04)
Nežinau, gal klystu, bet bene anksčiau dažėte chna/basma- dabar jau nebe?  bigsmile.gif (Tikiuosi nieko nesupainiojau blush2.gif)

Iš natūralių dar nieko nenaudojau, bet būtent nuo šių žadėjau pradėt  mirksiukas.gif
Džiugu, kad Jums tiko  thumbup.gif Įdomu, kokio tipo Jūsų plaukai?  g.gif

Atsakyti
Sveikos,

Gal kas galit parekomenduoti koki sampuna ir kondicionieriu ploniems plaukams. ar dar kokiu purumo suteikianciu ekologisku priemoniu?
Bandziau keleta ekologisku sampunu, bet plaukai linke elektrinitis po ju naudojimo, o galvos oda pakankamai riebi.

Buciau labai dekinga uz rekomendacijas
Papildyta:
QUOTE(luli @ 2011 02 08, 17:03)
Merginos ar bandet kas nors sios firmos sampunus,kondicionierius g.gif
user posted image
Ir siuos g.gif
user posted image

Bandau dabar organic sampuna ir kondicionieriu, siaip tikrai geras reikalas, issiplauna minkstuciai, purus plaukai, ir kondicionierius man tinka. ekopievose susiradusi si produkta galite paskaityti daugiau atsiliepimu.

Cattier
naudojau zalio molio,,nes mano plaukai linke riebaluotis, bet man jis per daug dziovino, ir labai truko kondicionieriaus, kuriu sios serijos nera...
Atsakyti
dabar tik va pradejau naudoti organic sampuna, plaukai tokie svelnuciai.
Atsakyti
QUOTE(panddora @ 2011 04 07, 12:57)
Sveikos,

Gal kas galit parekomenduoti koki sampuna ir kondicionieriu ploniems plaukams. ar dar kokiu purumo suteikianciu ekologisku priemoniu?
Bandziau keleta ekologisku sampunu, bet plaukai linke elektrinitis po ju naudojimo, o galvos oda pakankamai riebi.

Buciau labai dekinga uz rekomendacijas
Papildyta:
Bandau dabar organic sampuna ir kondicionieriu, siaip tikrai geras reikalas, issiplauna minkstuciai, purus plaukai, ir kondicionierius man tinka. ekopievose susiradusi si produkta galite paskaityti daugiau atsiliepimu.

Cattier
naudojau zalio molio,,nes mano plaukai linke riebaluotis, bet man jis per daug dziovino, ir labai truko kondicionieriaus, kuriu sios serijos nera...

Aciu uz atsakyma 4u.gif taip gavosi,kol buvau lietuvoj,niekaip negalejau uzsisakyt siu sampunu,norejau organic,ir cattier,vienu metu nebubvo vieno,kiti metu kiti,po viena siuntinetis nenorejau,tai ir likau neisigijus ju.Bet tikrai pirksiu,zadiu atskrit vasara,tai tikrai isigysiu.
Siuo metu naudoju Laveros roziu sampuna,ir mangu kauke,ziuresim kaip toliau ,bet kazko ypatingo negaliu pasakyt.Dar nusipirkau Laveros citrinini,specialiai aliejinem kaukem isplaut,isplauna gerai,bet plaukai po jo sunkiai issisukuoja,ir noretusi kad blizgetu daugiau,antra karta tikrai nepirksiu jo.
Atsakyti
Nusipirkau ,kaip sakant, ekologiska sampuna ir kondicionieriu is IHerb.com, labai jau jis man kol kas keistas atrodo, plauni sampunu, o plaukai atrodo lyg neissiplove-riebaluoti...... kazkaip keistai
Atsakyti
QUOTE(mymo @ 2011 06 23, 22:45)
Nusipirkau ,kaip sakant, ekologiska sampuna ir kondicionieriu is IHerb.com, labai jau jis man kol kas keistas atrodo, plauni sampunu, o plaukai atrodo lyg neissiplove-riebaluoti...... kazkaip keistai

koki sampuna pirkot?
Atsakyti
oi dauk isbandziau ir vis neatrandu sau tinkamo sampuno, o pinigu issileidzia nemazai, dabar naudoji sante henna volume, turetu purinti bet tokio efekto jis man nedaro nor mano is prigimties plaukas linkes pustis ir banguotis, bet kai issiplaunu siuo sampunu, na po jo dar butinai turiu deti balzama sante brilijant care, nes plaukai tokie sausi buna kaip pakulos, dabar galvoju isigyti sante su jojoba girdejau nemazai geru apie ji atsiliepimu
Atsakyti
Kokį šampūną perkat savo vyrams? Saviškiui buvau nupirkus urtekram su ruduoju cukrum, sakė nepatiko, guldydavo labai, o tokių lavera, druide išvis net neduodu mėgint, turėtų išvis apsunkint. Maniau tiks tas urtekram, be jokių aliejų ir panašiai, bet pasirodo ne. Ką dar iš lengvesnių galėtumėt pasiūlyti riebaluotis linkusiems plaukams 4u.gif Gal esat bandžiusios urtekram su dilgėlėm ar arbatmedžiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 06 30, 10:31)
Kokį šampūną perkat savo vyrams? Saviškiui buvau nupirkus urtekram su ruduoju cukrum, sakė nepatiko, guldydavo labai, o tokių lavera, druide išvis net neduodu mėgint, turėtų išvis apsunkint. Maniau tiks tas urtekram, be jokių aliejų ir panašiai, bet pasirodo ne. Ką dar iš lengvesnių galėtumėt pasiūlyti riebaluotis linkusiems plaukams 4u.gif Gal esat bandžiusios urtekram su dilgėlėm ar arbatmedžiu? unsure.gif

MB dabar naudoja bekvapį Urtekram (aš irgi kartais pasivagiu blush-anim-cl.gif ) patenkintas, nes kaip tik purina sakyčiau. Pabandykit gal tiks g.gif
Atsakyti
Maniškis buvo nusipirkęs Urtrekam šampūną su alijošium, pabandžiau ir aš.. vargšelis liko be šampūno blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievūška @ 2011 07 05, 08:50)
Maniškis buvo nusipirkęs Urtrekam šampūną su alijošium, pabandžiau ir aš.. vargšelis liko be šampūno  blush2.gif  lotuliukas.gif

aš irgi naudoju su alijošium. Šiaip tai nieko, šampūnas kaip šampūnas, putoja, tik labai jau skystas ir neišplauna aliejinės kaukės iš plaukų.
Atsakyti