Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(ambicija @ 2011 10 10, 10:50)
Mano išbandyti po kelis kartus su ruduoju cukrumi, su juo išsiplovus galėdavau savaitę neplaut ir tai praėjus toms 7-ioms dienoms atrodydavo labai šviežūs plaukai, galėdavau kad ir palaidais dar eit. thumbup.gif

O kas kiek laiko šiaip plaunat galvą? Urtekram su ruduoju cukrumi rezultatas labai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
Man geriausias 'Margarita ekologiškas vaikiškas šampūnas', pigus - 12t ir kvepia braškėm. Naudoju gerus metus, plaukai tikrai gražūs, anksčiau naudojau visus gliss kur šampūnas + balzamas, dabar balzamo net neturiu, tik kartą per savaitę alyvuogių aliejum išsitepu ir gailiukus ekologišku aliejų mišiniu palepinu:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 09, 22:52)
Urtekram mano mylimiausieji, nė velnio nesausina. Nuostabūs šampūnai, plaukai užtat kaip pašėlę nuo jų auga thumbup.gif Savo funkciją - plauti, atlieka puikiai, plaukai ne taip greit riebaluojasi. smile.gif

Naudojau dar tik porą kartų Urtecram bekvapį, tai tikrai švariai plauna, po to patepu plaukus jojobos aliejumi, puikiai atrodo išdžiūvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 10 10, 14:35)
O kas kiek laiko šiaip plaunat galvą? Urtekram su ruduoju cukrumi rezultatas labai sudomino  bigsmile.gif

Plaudavau ankščiau du kartus per savaitę, dabar užtenka vieno. Tiek sesei, tiek draugui sunormalizavo riebalavimąsi, draugas ankščiau naudodamas wash and go, patene ir t.t gaudavo net du kartus per dieną plaut, o dabar kuo puikiausiai išvaikšto tris dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 13, 15:52)
Plaudavau ankščiau du kartus per savaitę, dabar užtenka vieno. Tiek sesei, tiek draugui sunormalizavo riebalavimąsi, draugas ankščiau naudodamas wash and go, patene ir t.t gaudavo net du kartus per dieną plaut, o dabar kuo puikiausiai išvaikšto tris dienas thumbup.gif

vadinasi, kai suplausiu dar turimas sandėliuke kelias bonkas šampūno doh.gif , pirksiu šitą biggrin.gif
Atsakyti
Snd nusipirkau sios firmos sampuna kondicionieriu, aliejuka plaukams. Lyg ekologiski smile.gif bent kazkiek tai tikrai smile.gif http://www.macadamia.lt/
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 20, 21:59)
Snd nusipirkau sios firmos sampuna kondicionieriu, aliejuka plaukams. Lyg ekologiski smile.gif bent kazkiek tai tikrai smile.gif http://www.macadamia.lt/

nebūna kažkiek ekologiška. arba taip, arba ne 4u.gif o "kažkiek natūralių, su natūraliu aliejumi..." ir garnier šampūnų yra. eilinė reklama ir tiek, pakopijuokit kurią sudėtį, bus galima pažiūrėti konkrečiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nenatūrali ta macadamia kosmetika...
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 20, 21:59)

Jai iki natūralumo, kaip man iki mėnulio hihihi.gif Taip pat, kaip ir kokia nivea kosmetika "natūrali", 99proc naftos atliekų ir 1 proc., ramunėlių lotuliukas.gif Bet etiketėje rašoma tik apie ramunėlių naudą, o apie naftą nutylimą, įdomu kodėl, mažu ji be to, kad kancerogeniška, bet gal turi ir naudingųjų savybių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aišku yra šioje linijoje kažkiek tų aliejų, bet tai kokia jų kilmė, rafinuoti, kokio spaudimo ir t.t., labai abejotina, vargu iš jų tikėtis naudos, jie eina prieš galą... O tas aliejukas tai grynas šh, pagrindinė sudėtis - silikonas. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 21 spalio 2011 - 10:02
QUOTE(simonalka @ 2011 10 07, 14:24)
Aš tai išbandžiau Avalon  thumbup.gif  [http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-400-ml/3477?at=0] mano plaukai labai plonyčiai, o dar maitinant mažių ir slinkt pradėjo.. bet efektas pasijuto- švarūs, lengvai tvarkosi ir visai nenusausėję (bet čia ir kondicionierių panaudojau tą patį)

Kaip tik irgi išbandžiau šitos serijos kondicionierių. Pažiūrėsim, ar bus koks biotino poveikis.. g.gif
Reiks prie progos ir šampūną pabandyt.

Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 13, 16:52)

Aciu labai uz jusu posta, nusipirkau sy sampuna, jau savaite kaip naudoju ir esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 10 25, 21:26)
Aciu labai uz jusu posta, nusipirkau sy sampuna, jau savaite kaip naudoju ir esu tikrai patenkinta thumbup.gif

Smagu, kad tiko drinks_cheers.gif
Atsakyti