Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(ambicija @ 2011 10 05, 22:59)
Neturi jokio sertifikato ir turi stiprių dirgiklių šis šampūnas, jam tikrai ne vieta būti minimam šioje temoje tongue.gif
Mama čia neseniai dantų pastą partempė su užrašu 100proc natural, bet po mano žvilgtelėjimo į sudėtį ji greit skrido šiukšlinėn biggrin.gif

Tai va, kad reikia chemija išmanyti... Nes ant pakuotės vieną rašo, o kur sudėtis, jau kitką. doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, ką iš ekologiškesnių naudojat, kai plaukai ploni, silpni, o oda riebi? Po ilgų paieškų apsistojau ties šiuo NutriBiotic šampūnu ir Giovanni Max Volume kondicionierium - pastaruoju negaliu atsidžiaugt. thumbup.gif Bet tęsiu paieškas ir norėčiau ir kokių kitokių kompanijų priemonių rasti. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mannu: 07 spalio 2011 - 06:59
Buvau kirpykloj, kirpėja sakė - plaukai labai išsausėję, t.y. pats plaukas, reikia keisti šampūną, nes nei kondicionierius nei kaukės nepadeda sudrėkinti jų. Sakė ieškoti šampūno, kuris skirtas riebiai galvos odai, nes ji riebaluojasi, bet tokio, kuris drėkintų pačius plaukus. Gal kokį žinot, nes kiek peržiūrėjau tokio neradau. Ir koks aliejus stipriai drėkina patį plauką?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 10 07, 11:50)
Buvau kirpykloj, kirpėja sakė - plaukai labai išsausėję, t.y. pats plaukas, reikia keisti šampūną, nes nei kondicionierius nei kaukės nepadeda sudrėkinti jų. Sakė ieškoti šampūno, kuris skirtas riebiai galvos odai, nes ji riebaluojasi, bet tokio, kuris drėkintų pačius plaukus. Gal kokį žinot, nes kiek peržiūrėjau tokio neradau. Ir koks aliejus stipriai drėkina patį plauką?

O koks šampūnas taip išsausino g.gif

Užsisakiau urtekram bekvapį, bet paskaičiau, kad jie sausina, tai dabar jau gailiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2011 10 07, 07:54)
Mergaitės, ką iš ekologiškesnių naudojat, kai plaukai ploni, silpni, o oda riebi?  Po ilgų paieškų apsistojau ties šiuo NutriBiotic šampūnu ir Giovanni Max Volume kondicionierium - pastaruoju negaliu atsidžiaugt.  thumbup.gif  Bet tęsiu paieškas ir norėčiau ir kokių kitokių kompanijų priemonių rasti.  g.gif

Aš tai išbandžiau Avalon thumbup.gif [http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-400-ml/3477?at=0] mano plaukai labai plonyčiai, o dar maitinant mažių ir slinkt pradėjo.. bet efektas pasijuto- švarūs, lengvai tvarkosi ir visai nenusausėję (bet čia ir kondicionierių panaudojau tą patį)
Atsakyti
QUOTE(simonalka @ 2011 10 07, 14:24)
Aš tai išbandžiau Avalon  thumbup.gif  [http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-400-ml/3477?at=0] mano plaukai labai plonyčiai, o dar maitinant mažių ir slinkt pradėjo.. bet efektas pasijuto- švarūs, lengvai tvarkosi ir visai nenusausėję (bet čia ir kondicionierių panaudojau tą patį)

Cia koks tiksliai sampunas skaitosi avalon, randu levendu randu citrinu, rozmarinu g.gif bet kaip suprantu jusu kitoks, pagal nuoroda neina paziureti
Papildyta:
na va radau pasisakymu apie si sampuna tai dauguma nekokie, sukrinta plaukai, susiriebaluoja greitai
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 07, 11:55)

Užsisakiau urtekram bekvapį, bet paskaičiau, kad jie sausina, tai dabar jau gailiuosi unsure.gif

Ne vienas kažkoks šampūnas, bet išsausėjo jie, todėl kirpėja patarė keisti šampūną pirmiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(simonalka @ 2011 10 07, 14:24)
Aš tai išbandžiau Avalon  thumbup.gif  [http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-400-ml/3477?at=0] mano plaukai labai plonyčiai, o dar maitinant mažių ir slinkt pradėjo.. bet efektas pasijuto- švarūs, lengvai tvarkosi ir visai nenusausėję (bet čia ir kondicionierių panaudojau tą patį)

Avalon Olive & Grape Seed šampūną dabar naudoju, daugiau nekartosiu.. Galvojau, kad padrėkins, bet mano plaukams netinka.
Bet dabar esu užsisakius jūsų minėtos rūšies biotino kondicionierių, bet dar nebandžiau. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 07, 11:55)

Urtekram mano mylimiausieji, nė velnio nesausina. Nuostabūs šampūnai, plaukai užtat kaip pašėlę nuo jų auga thumbup.gif Savo funkciją - plauti, atlieka puikiai, plaukai ne taip greit riebaluojasi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2011 10 07, 11:50)

Lavera su mangais, rožėm neblogas. Padrėkina, švelnūs jie, bet susiriebaluoja tikrai greičiau, tai čia vėl užburtas ratas, nes teks dažniau plaut, kas irgi nėra į naudą sausiem plaukam smile.gif Man geriau naudot be jokių drėkinimų šampūnus, kad ilgiau išliktų šviežūs, nes vis tiek šampūnuoju tik šaknis. Dar prieš plovimą 15 min palaikau ant sausų plaukų Aubrey organics GBP balzamą, iššampūnavus vėl dedu jau kaip balzamą, super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 09, 22:52)
Urtekram mano mylimiausieji, nė velnio nesausina. Nuostabūs šampūnai, plaukai užtat kaip pašėlę nuo jų auga thumbup.gif Savo funkciją - plauti, atlieka puikiai, plaukai ne taip greit riebaluojasi. smile.gif
Papildyta:
Lavera su mangais, rožėm neblogas. Padrėkina, švelnūs jie, bet susiriebaluoja tikrai greičiau, tai čia vėl užburtas ratas, nes teks dažniau plaut, kas irgi nėra į naudą sausiem plaukam smile.gif Man geriau naudot be jokių drėkinimų šampūnus, kad ilgiau išliktų šviežūs, nes vis tiek šampūnuoju tik šaknis. Dar prieš plovimą 15 min palaikau ant sausų plaukų Aubrey organics GBP balzamą, iššampūnavus vėl dedu jau kaip balzamą, super smile.gif

Laveros su mangais naudojau, tikrai drėkino, bet plauti tada turėjau vos ne du kartus per dieną doh.gif Kai plaunu dabar vietoj kondicionieriau dedu kaukę ir laikau, tikiuosi padės?! Galvoju apie Urtekram šampūną su ramunėlėm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 10 10, 09:17)
Laveros su mangais naudojau, tikrai drėkino, bet plauti tada turėjau vos ne du kartus per dieną  doh.gif Kai plaunu dabar vietoj kondicionieriau dedu kaukę ir laikau, tikiuosi padės?! Galvoju apie Urtekram šampūną su ramunėlėm  rolleyes.gif

Mano išbandyti po kelis kartus su ruduoju cukrumi, su juo išsiplovus galėdavau savaitę neplaut ir tai praėjus toms 7-ioms dienoms atrodydavo labai šviežūs plaukai, galėdavau kad ir palaidais dar eit. thumbup.gif Su dilgelėm, nuo pastarojo plaukai labai sparčiai augo. Bei su rozmarinais, pastarasis irgi patiko, tik kol kas per trumpą laiką naudoju, bet man patinka, jame tiek rozmarinai, tiek esančios varnalėšos turėtų skatinti augimą ir stiprinti šaknis. O va ramaškos manęs kažkodėl niekada nežavėjo, nes jos bene silpniausios žolelės aplamai. Tiek žinių iš manęs, gal pagelbės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 10, 11:50)
Mano išbandyti po kelis kartus su ruduoju cukrumi, su juo išsiplovus galėdavau savaitę neplaut ir tai praėjus toms 7-ioms dienoms atrodydavo labai šviežūs plaukai, galėdavau kad ir palaidais dar eit. thumbup.gif Su dilgelėm, nuo pastarojo plaukai labai sparčiai augo. Bei su rozmarinais, pastarasis irgi patiko, tik kol kas per trumpą laiką naudoju, bet man patinka, jame tiek rozmarinai, tiek esančios varnalėšos turėtų skatinti augimą ir stiprinti šaknis. O va ramaškos manęs kažkodėl niekada nežavėjo, nes jos bene silpniausios žolelės aplamai. Tiek žinių iš manęs, gal pagelbės ax.gif

Ačiū labai, bandysiu tada su ruduoju cukrumi. Rozmarinų turėjau, labai patiko, bet norėjosi ką naujo išbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti