Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(pilveliukas @ 2012 07 07, 18:04)
po ilgo ieskojimo bandau toki varianta, perkuosi sampun baze ekologiska, lasinuosi rozmarinu ir levandu eterinius aliejus , na po pirmo plovimo visai nieko plaukai blizga pasipute ziuresim kiek laiko isbuna:)

drinks_cheers.gif as irgi taip pat
nusipirkau sita: http://www.aroma-zon...e_neutreBIO.asp
o kazkokio riebalu atstatytojo nereikia pridet? g.gif
Atsakyti
Sveikos Meginos, sutinku su teiginiu, kad plaukai kaip ir oda prispranta prie tu paciu premoniu, del to laikas nuo laiko reikia juos keisti, tiesiog nustova veikti:-(
Aš atradau ekologišką itališką SIMPLY GREEN plaukų priežiųros kosmetiką, kuri labai tinka mano plaukams ir plius atstato plaukų šaknis (turi ženšenio šaknies ekstrakto). Naudoju kartu su ta pačia kauke.
Mano vyras turi pleiskanų ir naudoj šampūną nuo pleiskanų, rpblema baigėsi po poros kartų naudojimo. Aš ir mano šeima tik už natūralią ekologišką kosmetiką. Perku internete:

http://www.bioeco.lt...is_bio_sampunas

http://www.bioeco.lt...ji_plauku_kauke
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 08 04, 13:30)
Sveikos Meginos, sutinku su teiginiu, kad plaukai kaip ir oda prispranta prie tu paciu premoniu, del to laikas nuo laiko reikia juos keisti, tiesiog nustova veikti:-(
Aš atradau ekologišką itališką SIMPLY GREEN plaukų priežiųros kosmetiką, kuri labai tinka mano plaukams ir plius atstato plaukų šaknis (turi ženšenio šaknies ekstrakto). Naudoju kartu su  ta pačia kauke.
Mano vyras turi pleiskanų ir naudoj šampūną nuo pleiskanų, rpblema baigėsi po poros kartų naudojimo. Aš ir mano šeima tik už natūralią ekologišką kosmetiką. Perku internete:

http://www.bioeco.lt...is_bio_sampunas
http://www.bioeco.lt...ji_plauku_kauke

neteko tokio italijoje matyti g.gif g.gif net internetinese parduotuvese. neradau net puslapio italu kalba. gal jus ka nors maisote? gal yra gamintojas nurodytas, ar internetinis italiskas puslapis kur galeciau paskaityti g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 04 rugpjūčio 2012 - 23:01
Merginos, gal kas pakomentuotu siu sampunu baziu sudetis, ar geros g.gif 4u.gif

INGREDIENTS: Aqua, Olefin Sulphonate, Coconut Diethanolamine, Betaine, Panthenol, Sodium Citrate, diSodium EDTA, Phenoxyethanol

Ingredients: Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Atrodo, kaip ir geriau, nei yprastiniai sampunai g.gif Ar galima y situos maisyt eterinius aliejus ( rozmarinu ir levandu kartu, skatint plauku augimui?), vit. A, E ir B kapsules? g.gif Koky sampuna benusiperku, kasaus iki krauju ( turiu dermatita, spec. sampunai padeda tam kartui), noretusi naturaliau palepinti galvos oda blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pradėjau nautoti natūralius šampūną su kondicioneriom ir jaučiu, kaip plaunasi visokie silikonai iš plaukų, tai pagalvojau, kad ir kitas priemones reiktų pradėt keist natūraliomis.

Gal patartumėte kažką vietoj CHI Silk Infusion?

Arba tiesiog parekomenduokit priemones mažinančias plaukų pūtimąsi, glotninančias, apsaugančias šiek tiek nuo karščio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 08 05, 19:21)
Merginos, pradėjau nautoti natūralius šampūną su kondicioneriom ir jaučiu, kaip plaunasi visokie silikonai iš plaukų, tai pagalvojau, kad ir kitas priemones reiktų pradėt keist natūraliomis.

Gal patartumėte kažką vietoj CHI Silk Infusion?

Arba tiesiog parekomenduokit priemones mažinančias plaukų pūtimąsi, glotninančias, apsaugančias šiek tiek nuo karščio?  4u.gif

apsaugai nuo karscio kiek zinau yra vienas purskalas is logona mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar yra iš Jason šitas:
user posted image
Tačiau jame yra du silikonai..
Jis skirtas naudoti tiesinant džiovintuvu arba žnyplėm, nesuriebina plaukų, krenta daug gražiau. Pati naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 05, 17:21)
Merginos, gal kas pakomentuotu siu  sampunu baziu sudetis, ar geros g.gif  4u.gif

INGREDIENTS: Aqua, Olefin Sulphonate, Coconut Diethanolamine, Betaine, Panthenol, Sodium Citrate, diSodium EDTA, Phenoxyethanol
Ingredients: Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
Atrodo, kaip ir geriau, nei yprastiniai sampunai g.gif Ar galima y situos maisyt eterinius aliejus ( rozmarinu ir levandu kartu, skatint plauku augimui?), vit. A, E ir B kapsules? g.gif Koky sampuna benusiperku, kasaus iki krauju ( turiu dermatita, spec. sampunai padeda tam kartui), noretusi naturaliau palepinti galvos oda blush2.gif  4u.gif

aš kaip natūraliste šių priemonių niekada nenaudočiau, nes sudėtis nėra gera. 4u.gif
čia kas iš karto krito į akis negero.

o iš eko/sertefikuiotų šampūnų ka jau išbandėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 06 rugpjūčio 2012 - 22:21
QUOTE(Basari'a @ 2012 08 06, 23:12)
o iš eko/sertefikuiotų šampūnų ka jau išbandėte?

As noriu savo pasigamint, nes noriu lasint eterinius aliejus ir vit. A ir E smile.gif Esu bandzius ir Urtekram, Logona, Lavera, Avalon Organics, ir t.t. bet visi nesveikai velia plauka. O pas mane jis ir taip poretas, ir silpnas, nesinori paskutinius vonioj palikt ax.gif Plius nuo daugumos pleiskanu atsirado, nezinau, kiek Urtekram naturalus, bet pleiskanos nago dydzio gabalais dygo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 06, 23:26)
As noriu savo pasigamint, nes noriu lasint eterinius aliejus ir vit. A ir E smile.gif Esu bandzius ir Urtekram, Logona, Lavera, Avalon Organics, ir t.t. bet visi nesveikai velia plauka. O pas mane jis ir taip poretas, ir silpnas, nesinori paskutinius vonioj palikt ax.gif Plius nuo daugumos pleiskanu atsirado, nezinau, kiek Urtekram naturalus, bet pleiskanos nago dydzio gabalais dygo doh.gif

tai į betkokį šampūną galimą tų EA lašinti. ax.gif
o kitaip ir nebus, kol oda atsiplaus nuo sintetikos. Aš kai tik pradėjau naudoti natūralius šampūnus, man irgi lb galvos oda niežtėjo ir buvo atsiradę pleiskanų, dabar jau viskas yra susitvarke visiškai.
Mano vyras naudojo Head&Shoulder ir įkalbėjau naudoti natūralius, tai jetus jetus, gerą mėnesį pleiskanos buvo didelės, visi rūbai balti, oda net su žaizdom ir ką, dabar negali atsidžiaugti, viskas susitvarkė thumbup.gif

Mano jautriai, taip pat dermatitiniai odai, visai tiko ir galiu naudoti Lavera su mangu, Logona su akacijomis ir bambuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 06 rugpjūčio 2012 - 22:47
QUOTE(Basari'a @ 2012 08 06, 23:45)
Mano jautriai, taip pat dermatitiniai odai, visai tiko ir galiu naudoti Lavera su mangu, Logona su akacijomis ir bambuku  ax.gif

Bandziau Lavera su mangais, citrinom, migdolais, tai nelabai. Dabar Logonos su dilgelem bandau naudot, taip pat skalauju su arbatos nuoviru irgi is dilgeliu, tai kazkiek mazeja tu pleiskanu, bet nieztejimas tai nezmoniskas - baisu, kad darbe ko nepasakytu, butu labai nesmagu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as su tokiu klausimu: naudoju jau kelinta buteliuka Lavera Naturkosmetic, Shampoo, Mango Milk for Color Treated Hair, man tinka ir patinka plaukai po jo ax.gif bet susirupinau susdetimi, taip nuodugniau patikrint ir tikrai be blogiuku? Tai ivairus psl ivairia info rodo:
pvz.: http://www.sskindoct...ics/cosmetic_0/ parode, kad sampunas turi tik 40 balu pgl. saugumo faktoriu, kaip suprantu kiti 60 balu yra hemija?
sis psl lyg neblogai rodo http://www.cosmetic-...ails_gb.php?nr= tik labai atsibosta copy paste, po to ieskot to tikslaus pavadinimo, o kai nieko nenusimanai tai kancia biggrin.gif bet ir cia yra ingridientu kur parode juoda veiduka doh.gif
Taip ir nesupratau ar tas sampunas geras (be blogiuku) ar ne? Stai ingridientai:
Water (aqua)
sodium coco sulfate
lauryl glucoside
cocamidopropyl betaine,
lauroyl sarcosine,
coco glucoside, glycerin,
mangifera indica (mango) fruit extract*
theobroma cacao (cocoa) seed butter*
butyrospermum parkii (shea butter)*,
camellia oleifera leaf extract*,
oryza sativa (rice) bran extract*
panthenol,
panthenyl ethyl ether,
hydrolyzed wheat protein,
sodium hyaluronic, lactic acid,
citric acid, tartaric acid, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrogenated lecithin, glycol distearate, alcohol*,
fragrance (parfum)**,
limonene**, benzyl salicylate**

* ingredients from certified organic agriculture

** natural essential oils.

Kur tikrinate Jus? arba gal iki manes jau buvo diskutuota ta tema? nukreipkit, nes noriu patikrint viska ka naudoju. Aciu
Atsakyti