Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

As nusipirkau ekologiska kokosu alieju,tai kolkas labai patenkinta thumbup.gif Jau tepiausi du kartus,tai plaukai tikrai tokie grazesni pasidare ir issisukuoja daug geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 08 24, 00:02)
Sveikos, noriu pereiti prie eko priemonių plaukams.
Ką rekomenduotumėte rinktis mano ilgiems plaukams, noriu kad vėl atsirastų mano natūralus plaukų bangavimas (gal nuo ilgio išsiteisino, o gal nuo šampūnų?), būtų puresni, nesukritę.

sveika,

labai džiugu, kad nori eko priemonių thumbup.gif

Mano plaukai irgi ilgi, linkę banguotis. Man labiausiai patiko Florame, Marmozel, Marius Fabre šampūnai. Perku iš Barocos.
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2012 08 28, 07:43)
sveika,

labai džiugu, kad nori eko priemonių  thumbup.gif

Mano plaukai irgi ilgi, linkę banguotis. Man labiausiai patiko Florame, Marmozel, Marius Fabre šampūnai. Perku iš Barocos.

Dėkui už info. O kokios rūšies naudojat? Normaliems plaukams, sausiems arna kt?
Atsakyti
koki pasiulytumete riebiems plaukams purinanti sampuna? natura siberica jau turbut visas rusis isnaudojau bet plaukai kiekviena diena riebaluoti, o as noriu kad bent po plovimo para butu tokie svarus purus lengvuciai ax.gif
Atsakyti
Ka galetumete pasiulyti plauku purumui suteikti. Esu turejusi weledos rozmarinu vandeni, dabar galvoju apie JMO. Gal yra naudojanciu alavijo geli tam tikslui? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(dkiskiene @ 2012 08 26, 20:35)
Sveikos merginos. Gal kuri esate naudojusiu Allepo muilą plaukams? Gal but patartumėte iš kur galeciau nusipirkti kad netektų nusivilti? 4u.gif

geriau net nebandyk jo naudoti, patariu, nieko gero blush2.gif ax.gif
sunkiai putoja, su ku su juo galvą lb issiplauti, bet aišku jei yra noras verta pabandyti, o gal patiks biggrin.gif
aš siunčiaus iš violey.
Atsakyti
merginos cia kalbama apie sampunus ir kt. plauku prieziuros priemones, o ne apie tonikus, kremus ir kvepalus
Atsakyti
QUOTE(NikoDoll @ 2012 08 28, 18:54)
koki pasiulytumete riebiems plaukams purinanti sampuna? natura siberica jau turbut visas rusis isnaudojau bet plaukai kiekviena diena riebaluoti, o as noriu kad bent po plovimo para butu tokie svarus purus lengvuciai  ax.gif

Man tai geriausiai purumo šaknims suteikia Faith in Nature šampūnai. Ir rečiau gavą plauti reikia. Tiesa, mano normalūs, bet laaabai jaučiasi skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2012 08 29, 14:01)
Man tai geriausiai purumo šaknims suteikia Faith in Nature šampūnai. Ir rečiau gavą plauti reikia. Tiesa, mano normalūs, bet laaabai jaučiasi skirtumas.

O kur perkate, plauko nesausina?
Atsakyti
Merginos, gal žinot Vilniuje kokią kirpėją, kuri su natūraliom ekologiškom priemonėm dirba, tuo domisi, gali patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 08 28, 07:24)
Dėkui už info. O kokios rūšies naudojat? Normaliems plaukams, sausiems arna kt?

Naudoju skirtą sausiems arba normaliems/sausiems. Kai kurie šampūnai apibūdinami kaip kasdienio naudojimo.

4u.gif

Atsakyti
naudojam urtekam visa seima, labai patinka smile.gif
Atsakyti