Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

Sveikos 4u.gif

Su prėjusiom visas 4u.gif

QUOTE(jurgutele @ 2010 11 30, 18:52)

Matėt, dešimtokam vėl pasiekimų patikrinimas, o ne egzaminas. Vėl galės eiti, galės neiti smile.gif

QUOTE(vienatvėje @ 2010 11 30, 18:56)

o kad neprivalomas nuo spalio jau sakė. ir tegul. mažiau taisyt. blush2.gif

Klausykit, kur rasti,kada bandomąjį patikrinimą pravest reiktų, pavyzdines užduotis radau, bet ten apie terminus nematau nieko g.gif
Atsakyti
nepamenu, kad bandomojo data būtų kada nustatyta. g.gif kadangi tų bandomųjų daug darydavau, gal net neaktuali info, kad nefiksavau galvoj šito. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
pas mus negalima atostogoms namų darbų užduot.
Atsakyti
Kažkas prašė trumpalaikių planų. 5-6 kl. galėčiau pasidalinti, juk negaila. O gal pašte yra, pažiūrėkit, nes aš neturiu priėjimo į paštą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 12 27, 19:13)
Kažkas prašė trumpalaikių planų. 5-6 kl. galėčiau pasidalinti, juk negaila. O gal pašte yra, pažiūrėkit, nes aš neturiu priėjimo į  paštą.

Aš penktokų prašiau blush2.gif 4u.gif
Mano paštas: jolitaveckiene@gmail.com
Ačiū wink.gif Poryt sėsiu lipdyti savąjį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 22, 15:27)
aš išleidau be problemų, tepaprašiau palaukt 10 minučių, kad kontrolinį atiduočiau, o va, koks skandalas kilo.  doh.gif

Tik nuomonė iš šalies: argi kontrolinio atidavimas (ne rašymas) toks svarbus, kad pabėgimą įrašyti? Tuo labiau, jei tai mergaitei pavaduotoja liepė sėdėt?

Trumpai prisistatysiu. Kažkada buvau įstojus studijuoti lituanistiką, bet po pusmečio mečiau, nes supratau, kad darbas su vaikais ne man. Bet lietuvių kalbą labai labai myliu. Esu aštuntoko mama, o jis didelės meilės lietuvių k. pamokoms nejaučia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 27 gruodžio 2010 - 19:57
K. D. atidavimas bent jau pas mane yra visa pamoka dažniausiai. Tai ne lapelio ąr sąsiuvinio numetimas vaikui. O darbų aptarimas, klaidų analizė ir jų taisymas (išsamus).
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 12 27, 19:50)
Tik nuomonė iš šalies: argi kontrolinio atidavimas (ne rašymas) toks svarbus, kad pabėgimą įrašyti? Tuo labiau, jei tai mergaitei pavaduotoja liepė sėdėt?

Trumpai prisistatysiu. Kažkada buvau įstojus studijuoti lituanistiką, bet po pusmečio mečiau, nes supratau, kad darbas su vaikais ne man. Bet lietuvių kalbą labai labai myliu. Esu aštuntoko mama, o jis didelės meilės lietuvių k. pamokoms nejaučia.

mergaitė neatėjo, nors likusios dvi sėkmingai atsiėmė kontrolinius darbus. taigi dvi galėjo, o viena ne?
vaikai kartais naudojasi padėtimi: ,,mes ryt išvažiuojam po pirmos pamokos į varžybas", ,,mes turim repetuot". o kodėl jūs turit tai daryti per pamokas? kas bus atsakingas, kai patikrins ir ras, jog vienam pamokų ciklui pagal planą skyriau šešiasdešimt, o dienyne įrašų tam ciklui daugiau? niekam neįdomu, kad naujos temoss negalėjom pradėti, nes klasė kažkur dalyvavo. doh.gif
pavaduotoja pasielgė neteisingai. ji turėjo tos mergaitės paklausti, ar mokytoja leido, ar susitarė su ja. visų pirma reikia žiūrėti į ugdymo procesą, o ne į renginį...
kai atiduodu kontr.darbus, pasiaiškinam klaidas, kartais būna taip, jog vaikas paaiškina tai, kas man kėlė klausimų. pažymys kartais pakyla.
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2010 12 27, 20:07)
kas bus atsakingas, kai patikrins ir ras, jog vienam pamokų ciklui pagal planą skyriau šešiasdešimt, o dienyne įrašų tam ciklui daugiau? niekam neįdomu, kad naujos temoss negalėjom pradėti, nes klasė kažkur dalyvavo.  doh.gif 

Tu būsi kalta, nes tokiu atveju turi daryt taisymą plane. paprastai velnių duoda už tai, kad plane nėra korekcijų, nes visi žino, kad dažnai neįmanoma dirbti aklai pagal planą,. kad ir koks idealus jis būtų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 12 27, 19:13)
Kažkas prašė trumpalaikių planų. 5-6 kl. galėčiau pasidalinti, juk negaila. O gal pašte yra, pažiūrėkit, nes aš neturiu priėjimo į  paštą.

ninkute, o tu lituanistė? Radau, kad su pradinukėm bendrauji g.gif

Kam slaptažodžio reikia, AŽ parašykit. Gal švenčių proga atsiųsiu. lotuliukas.gif Jolitele, tau lyg kažkas žadėjo nusiųst, jei negavai, parašyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
QUOTE(vienatvėje @ 2010 12 27, 19:15)
nepamenu, kad bandomojo data būtų kada nustatyta.  g.gif kadangi tų bandomųjų daug darydavau, gal net neaktuali info, kad nefiksavau galvoj šito.  g.gif  g.gif  g.gif

Man minėjo, kad lyg nuo vasario iki balandžio būtina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2010 12 28, 11:21)
Laba,
Man minėjo, kad lyg nuo vasario iki balandžio būtina  g.gif

Kaip gali būti būtina, jei net patikra neprivaloma g.gif
Atsakyti