Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 12 27, 21:02)
K. D. atidavimas bent jau pas mane yra visa pamoka dažniausiai. Tai ne lapelio ąr sąsiuvinio numetimas vaikui. O darbų aptarimas, klaidų analizė ir jų taisymas (išsamus).

drinks_cheers.gif Pas mane taip pat - ne ka maziau svarbu, nei paties kontrolinio rasymas.
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2010 12 28, 12:24)
Kaip gali būti būtina, jei net patikra neprivaloma g.gif

Tai aisku, kad nebutina joks bandomasis 10- okams. Mokykla pati nusprendzia, ar reikia ir kada. Mes parasem, pvz., pries atostogas, aptarem jau. Rasem tas pavyzdines. ax.gif Bet jei dar tik rasysit, tai jau visi seniai bus jas pasiziureje smile.gif Reikejo iskart rasyt, kai tik pasirode.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 12 27, 21:23)
ninkute, o tu lituanistė? Radau, kad su pradinukėm bendrauji g.gif

Kam slaptažodžio reikia, AŽ parašykit. Gal švenčių proga atsiųsiu. lotuliukas.gif Jolitele, tau lyg kažkas žadėjo nusiųst, jei negavai, parašyk.  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif gavau ir jau keletą darbelių į paštą sukroviau mirksiukas.gif 4u.gif
Bet dabar tokia situacija, kad imu viską, kas tik į tą temą pasiūlo... Visada į pamokas eidavau pakilios nuotaikos, pasitikėjau savimi, bet po dvyliktokų krikšto jaučiu TOKIĄ baimę, kad net pačiai keista doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitele: 28 gruodžio 2010 - 20:12
QUOTE(Jolitele @ 2010 12 28, 20:11)
Ačiū  4u.gif  gavau ir jau keletą darbelių į paštą sukroviau  mirksiukas.gif  4u.gif
Bet dabar tokia situacija, kad imu viską, kas tik į tą temą pasiūlo... Visada į pamokas eidavau pakilios nuotaikos, pasitikėjau savimi, bet po dvyliktokų krikšto jaučiu TOKIĄ baimę, kad net pačiai keista  doh.gif

Jau pradėjai dirbt ar po atostogų grįši tik?
Ką tie dvyliktokai tokio padarė, kad bijai? Patys geriausi mokiniai 11-12 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 12 28, 20:51)
Jau pradėjai dirbt ar po atostogų grįši tik?
Ką tie dvyliktokai tokio padarė, kad bijai? Patys geriausi mokiniai 11-12 tongue.gif

Grįžtu sausio 3 wink.gif apšilsiu kojas ir į pamokas biggrin.gif
Tiesiog nesutapo mūsų auros g.gif Pirmąkart pravirkdė klasėje, kas man pačiai atrodė neįmanomas dalykas... Pamokoms nesiruošdavo ir vienintelis atsakymas į bet kokį užduotą klausimą būdavo tas, jog dėl manęs jie neišlaikys egzaminų doh.gif kankinausi su jais pusmetį, egzaminus išlaikė visi...Bendravimo pabaigoje su kai kuriais santykiai ėmė šilti, bet...buvo skaudi pamoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele @ 2010 12 28, 23:53)
Grįžtu sausio 3 wink.gif apšilsiu kojas ir į pamokas biggrin.gif
Tiesiog nesutapo mūsų auros  g.gif  Pirmąkart pravirkdė klasėje, kas man pačiai atrodė neįmanomas dalykas... Pamokoms nesiruošdavo ir vienintelis atsakymas į bet kokį užduotą klausimą būdavo tas, jog dėl manęs jie neišlaikys egzaminų doh.gif kankinausi su jais pusmetį, egzaminus išlaikė visi...Bendravimo pabaigoje su kai kuriais santykiai ėmė šilti, bet...buvo skaudi pamoka doh.gif

Matyt klasė ne aukinė buvo, jei pusmečiui kitai mokytojai atiduoda. Na aš saviškius nuo 6 klasės užsiauginau, šiemet tik 11 B lygį gavau, jų nepažinojau, bet nieko, susišnekam, o grupėj vieni bernai.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 12 29, 00:12)
Matyt klasė ne aukinė buvo, jei pusmečiui kitai mokytojai atiduoda. Na aš saviškius nuo 6 klasės užsiauginau, šiemet tik 11 B lygį gavau, jų nepažinojau, bet nieko, susišnekam, o grupėj vieni bernai.

Taip jau nutiko, kad juos mokiusi mokytoja išėjo į pensiją ir iki lapkričio mokė juos tik todėl, kad aš turėjau sugrįžti. Tiesą pasakius, nenorėjo jų niekas tongue.gif Tarp jų buvo tikrai šaunių mokinių, tik juos gožė ir slopino arogantiški visažiniai...
Turiu klasę, su kuria vieni kitus pamilome nuo 5 klasės, dabar jie dvyliktokai unsure.gif Tokie nerealūs wub.gif
Atsakyti
Sveikos, su artėjančiais Naujaisiais 4u.gif

10 kl. bandomasis neprivalomas, galit rašyti, galit - ne rolleyes.gif

Ką veikiat per atsotogas? bigsmile.gif
Atsakyti
Per atostogas peržiūriu detalius planus, ištaisau sąsiuvinius, paruošiau klausimus, kad galėtų atsiskaityti savarankiškai perskaitytą knygą. Sausio 20 d. vyks 5-12 klasių olimpiada rajone. Pagalvojau,kaip ruošimės mokykloje, peržiūrėjau, ką dar reiktų pasimokyti ir pan. Gera, kai nėra skubos. Turiu laiko ir pašokinėti per pusnis lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, kokia pareiginga bigsmile.gif Už tai 4u.gif

Aš tai turiu taisyti kalnus sąsiuvinių, išsitaisysiu ir ilsėsiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2010 12 29, 21:42)
Per atostogas peržiūriu detalius planus, ištaisau sąsiuvinius, paruošiau klausimus, kad galėtų atsiskaityti savarankiškai perskaitytą knygą. Sausio 20 d. vyks 5-12 klasių olimpiada rajone. Pagalvojau,kaip ruošimės mokykloje, peržiūrėjau, ką dar reiktų pasimokyti ir pan. Gera, kai nėra skubos. Turiu laiko ir pašokinėti per pusnis  lotuliukas.gif

Kaip pas Jus mokiniai atsiskaitinėja užklasinį skaitymą? Ar skiriate tam pamoką ir raštu atsiskaitinėja? Gal galite pasidalinti klausimais užklasiniam skaitymui? Būčiau dėkinga. Aš tai skiriu tam pamoką ir žodžiu atsakinėja į klausimus, bet ne visuomet spėjame per pamoką.
Atsakyti
Nepamenu, kuri iš jūsų buvo atsiuntusi į paštą apie užklasinį skaitymą. Perskaitęs knygą mokinys turi aprašyti ją pagal duotus kriterijus.
Su penktokais labai įdomi būna užklasinio skaitymo pamoka. Visi nuoširdžiai dalinasi mintimis apie perskaitytas knygas, savo susižavėjimu užkrečia kitus klasės mokinius, tada vyksta knygų mainai.
0-okai pristato knygą klasės draugams, jų kalba prilygsta viešosios kalbos sakymui. Tai lyg repeticija prieš patikrą.
Su 8-okais užklasinio skaitymo pamoka - tikras chaosas. Jie nemoka klausyti klasės draugų. Bandžiau duoti raštu atsiskaityti. Bet ir vėl: aprašo pagal duotus kriterijus, kartais net neaišku, ar skaitė iš tikrųjų, ar kur iš interneto nurašė.
O 9-okai visai neskaito. Tada nurodau klasei konkrečią knygą ir datą, kada turės atsiskaityti. Per atsiskaitymo pamoką pateikiu suformuluotus klausimus, atsiskaito raštu. Klasė nėra didelė, todėl nėra problemų susirasti pageidaujamą knygą bibliotekoj. Pati paskolinu savo.
Atsakyti