Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 07, 21:43)

Nebūtinai į Vilnių, juk yra ir užsienyje studijos. Žvalgiausi šen bei ten blush2.gif Sakau, aš tik noriu, o ar bus, velnias žino biggrin.gif

Jūs tame pageltonintame mokotės? 4u.gif

Jo, atsiprašau, kad taip įsiveržiau ir pliurpiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 07 sausio 2011 - 20:49
visiška geltonojo studentė. bakalauras, mg, dabar antras mg.
ir kuo toliau, tuo daugiau šypsena kelia. ai... geriau negalvoti.
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 07, 21:47)
visiška geltonojo studentė. bakalauras, mg, dabar antras mg.
ir kuo toliau, tuo daugiau šypsena kelia. ai... geriau negalvoti.

4u.gif
Atsakyti
Aš tai lenkiu galvą prieš jus, baigusias mg, ir dar mg, ir dar... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš pasakysiu savo nuomonę - kad mokykloje ta gramatika bent jau man elementari atrodo biggrin.gif ir nėr ten ko nemokėt, o va literatūrą gerai dėstyti - aukštasis pilotažas
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2011 01 07, 18:10)

Na, kazkiek priklauso, viena kalbeti apie literatura vidurinej mokykloj, kita - gimnazistams smile.gif

Įtariu, neturėjot b lygio gimnazistų lotuliukas.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 07, 22:07)
O aš pasakysiu savo nuomonę - kad mokykloje ta gramatika bent jau man elementari atrodo  biggrin.gif ir nėr ten ko nemokėt, o va literatūrą gerai dėstyti - aukštasis pilotažas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man pačiai literatūra arčiau širdies, bet dėstyt ir lengviau, ir smagiau gramatiką.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 07, 22:07)
O aš pasakysiu savo nuomonę - kad mokykloje ta gramatika bent jau man elementari atrodo  biggrin.gif ir nėr ten ko nemokėt, o va literatūrą gerai dėstyti - aukštasis pilotažas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, pritariu, kad literatūrą aukštesnėse klasėse dėstyti sunku. O kai dar klasėje nėra didelių mokslininkų, pamokoje vyksta tik mano monologas, pamoka visiškai ,sumauta". Įdomu, kokius metodus naudojate literatūros pamokose. Kaip supažindinate mokinius su epocha, literatūros kryptimi? Ar pasakojat pati, ar paskirstote užduotis, kad mokiniai patys ieškotų medžiagos, o paskui pristatytų klasei?
Atsakyti
Prašymas:
Gal turit ko nors gražaus apie Hansą Kristianą Anderseną?

Ir dar reikėtų klausimų, kuriais galima būtų patikrinti, ar mok. perskaitė knygą. Žadu nuo 2 pusmečio keisti užklasinio skaitymo taktiką, nes matau, kad 8-okai meluoja.

Č. Dikensas OLIVERIS TVISTAS
S. Šaltenis RIEŠUTŲ DUONA
K. Boruta BALTARAGIO MALŪNAS
V. Šekspytas ROMEO IR DŽULJETA
Atsakyti
MandraSandra, gal bandyk kokias temas sugalvoti, ar kokį suktesnį klausimą, kad matytųsi, ar skaitė, ar ne g.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Užtenka iš turinio kokį klausimą užduot ir matyti, ar skaitė. Aišku, kokį elementarų uždavus tai išsisukti gali, bet sudėtingesni tinka.
Atsakyti