trys pastabos - trys brūkšniai ant lentos. pasiaiškinimai visos klasės.
dar teks pasakyti pastabą dėl elgesio, plius vienas pratimas namų darbų.
kiek laiko užtrunku juos ramindama, tiek sėdim po skambučio.
QUOTE(Renule @ 2011 01 09, 16:01)
Mergaitės, kokie mokinių drausminimo būdai Jums efektyviausi?
Neturiu omeny pakelto tono, rėkimo ir šaukimo...
Mane ypač domina 5-8 klasės.

Neturiu omeny pakelto tono, rėkimo ir šaukimo...
Mane ypač domina 5-8 klasės.

Psichologiniai smūgiai į kepenis

O jei rimtai, tai vienai klasei įvedžiau minusus už drausmę - kiekvienas krepštelėjimas baudžiamas minusu, mėnesio pabaigoje surašau tėvams pranešimus, kai kurie buvo šokiruoti. Šiaip rašau pastabas, jei pliurpia dėstant naują temą, keliamas atsakinėti iš senos, irgi palieku po skambučio tiek, kiek užtrukau ramindama, ypač sudėtingais atvejais tuoj po pamokos skombyju tėvams - šitas itin puikiai veikia, bet naudoju retai.

Papildyta:
Gal kas veikt neturit ką? auditą padėtumėt paskaičiuot...

turiu. n-tąją dieną gimdau sociologijos darbus.

Penktokams vieną savaitę skaičiavau laiką, kai jie trukdė, plepėjo. Penktadienį nusidėjėlius palikau po pamokų, sėdėjo tiek laiko, kiek buvo susikaupę minučių. Antrą svaitę palikau visą klasę. Kurie neatėjo, buvo surašytos pastabos. Padėjo. Kviečiu atsakinėti, jei nesureaguoja į pastabą. Ir be gailesčio įpilu dvejetą.
QUOTE(ernoja @ 2011 01 09, 17:27)
Penktokams vieną savaitę skaičiavau laiką, kai jie trukdė, plepėjo. Penktadienį nusidėjėlius palikau po pamokų, sėdėjo tiek laiko, kiek buvo susikaupę minučių. Antrą svaitę palikau visą klasę. Kurie neatėjo, buvo surašytos pastabos. Padėjo. Kviečiu atsakinėti, jei nesureaguoja į pastabą. Ir be gailesčio įpilu dvejetą.
O taip nebuna, kad neateina? maniskai nei pastabu, nei dvejetu nebijo,aisku , ne visi.
Papildyta:
Čia nelabai į temą, bet gal galėtumėte pasidalinti idėjomis, kaip netradiciskai paminėti sausio 13-ąją.ta dieną mokykloje netradicinė.
sunku su netradicine tokią dieną
. bėgimas, laužas, arbata?

QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 09, 18:07)
galvoju gal kokias veliavas piesti ar kasas pinti... apie lauza buvo minciu, bet koleges nepritare.į veiklą turi įsijungti visa bendruomene.dar suksiu galvelę.

Sveikos, merginos,
Iš rašinių krūvos tik ausys bekyšo.
Įveiktas ,,Skerdžius".Esu pikta, nusivylusi, pasibjaurėjusi, nusistekenusi
.
Gal kuri turit kokį neblogą elektroninį ,,Skerdžiaus" rašinio variantą?Arba kokį kitą literatūrinį rašinį. Neturiu jėgų pati dar rašyt rašinį, nes laukia dar 11okų darbai.
Iš rašinių krūvos tik ausys bekyšo.
Įveiktas ,,Skerdžius".Esu pikta, nusivylusi, pasibjaurėjusi, nusistekenusi

Gal kuri turit kokį neblogą elektroninį ,,Skerdžiaus" rašinio variantą?Arba kokį kitą literatūrinį rašinį. Neturiu jėgų pati dar rašyt rašinį, nes laukia dar 11okų darbai.

lelija, o kam tau pačiai dar rašyt?
Na, neparašė, nemoka, nesugeba... Nieko naujo čia
Aš lygiai taip pat jaučiausi, bet yra kaip yra. Buvo ir 9-10 kam parašiau

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 09, 18:17)
lelija, o kam tau pačiai dar rašyt?
Aš lygiai taip pat jaučiausi, bet yra kaip yra. Buvo ir 9-10 kam parašiau 

Aš irgi nerašau. 6 klasėj tik parašiau pavyzdį, kai ruošėmės iš "Eglės..." rašyti. O šiaip jų bėda: kas nemoka, sunkiai ir išmoks. Va dvyliktokams kišu pavyzdinius rašinius, analizuojam juos, o jie vis tiek savaip rašo

QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 09, 16:16)
kokį gimdai ir apie ką? kur studijuoji?
QUOTE(Tarškutė @ 2011 01 09, 18:47)
kokį gimdai ir apie ką? kur studijuoji?
apie soc.paradigmas, struktūrą ir t.t. kosmosas.