Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

sveikos

ramu pas mus čia....

aš kažkaip irgi kasdienoj paskendusi, net skypui laiko nerandu doh.gif doh.gif doh.gif

Kaunietės, jei kokį trečiadienį pasimatytume, kaip jūs į tai?????
Atsakyti
ja ja. tik nusisuk, o jos paima ir išsikrausto. cool.gif tipo neatrasiu, ane? cool.gif pasvajokit.
va, Dangiukui atitempiau cool.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2010 11 29, 19:45)
ja ja. tik nusisuk, o jos paima ir išsikrausto.  cool.gif tipo neatrasiu, ane?  cool.gif pasvajokit.
va, Dangiukui atitempiau  cool.gif

Nėr ko bėgiot. Sveika parsiradusi, o dar su lauktuvėm blush2.gif
Atsakyti
tai jau kaip be lauktuvių. rolleyes.gif jei švęsti, tai švęsti.
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2010 11 29, 19:45)
ja ja. tik nusisuk, o jos paima ir išsikrausto.  cool.gif tipo neatrasiu, ane?  cool.gif pasvajokit.
va, Dangiukui atitempiau  cool.gif
user posted image

AJAAAAAAAZAU bigsmile.gif a tu jauti, kad žudai mano klaviatūrą? ana skęsta.... blush2.gif
Atsakyti
Seilinuko einu ieškot.

gal kuri turit referatų apie interpretaciją?
Atsakyti
ne ph34r.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ar bandot rodyt filmus vaikams pagal einamus kūrinius? Pvz. "Riešutų duona", "Gyvenimas po klevu" ir t.t. Kaip reaguoja mokiniai į tą seną kiną?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2010 11 30, 18:02)
Sveikutės. Ar bandot rodyt filmus vaikams pagal einamus kūrinius? Pvz. "Riešutų duona", "Gyvenimas po klevu" ir t.t. Kaip reaguoja mokiniai į tą seną kiną?

Rodau, tik prieš tai kalbam apie kitokį kiną. Beje, vyresniokams patinka( kaip visada- ne visiems mirksiukas.gif )

P.S. Tik mano situacija iš esmės kitokia- mokykla lenkų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 30 lapkričio 2010 - 17:09
QUOTE(dara @ 2010 11 30, 18:06)
Rodau, tik prieš tai kalbam apie kitokį kiną. Beje, vyresniokams patinka( kaip visada- ne visiems mirksiukas.gif )

P.S. Tik mano situacija iš esmės kitokia- mokykla lenkų...

Ačiū už atskymą 4u.gif Kažin, iš kur gaut K.Binkio "Atžalyną"? Labai norėčiau vaikams parodyt. ax.gif
Atsakyti
Ernoja, dėkui už naują temą 4u.gif

Matėt, dešimtokam vėl pasiekimų patikrinimas, o ne egzaminas. Vėl galės eiti, galės neiti smile.gif
Atsakyti
Atžalyno nerasit. schmoll.gif

o kad neprivalomas nuo spalio jau sakė. ir tegul. mažiau taisyt. blush2.gif
Atsakyti